Dagens Double

Holland, Æresdivisionen Heerenveen - Ajax Spilstop: søndag 11. februar 14:30
Udfald Udesejr Odds 1.63
Units:
Spanien, La Liga Barcelona - Granada Spilstop: søndag 11. februar 21:00
Udfald (0-3) 2 Odds 1.44
Units:
Samlet odds: 2.35

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Ajax har slået Heerenveen 11 gange i træk. Og dermed videre til Spanien.

Lad os slå det fast med det samme. Granada er ikke et stærkt udehold. Eller for at sige det anderledes. De er ikke stærke og de er slet ikke udestærke. De ligger næstsidst i tabellen og har fået ét sølle point ud af deres seneste 12 udekampe i La Liga. Så hvorfor overhovedet prøve dette spil af?

Fordi ingen af deres foregående 18 nederlag på udebane i La Liga var på mere end to overskydende mål. Så de taber altså tit, de taber bare ikke stort. 12 af de førnævnte 18 nederlag var på to overskydende mål, så hvis du vil tage chancen på Barca til at vinde med to mål, giver det selvfølgelig et langt højere odds.

Når jeg vælger ovennævnte løsning, skyldes det, at Barca har et eller andet med Granada. Eller omvendt. Granada har ikke tabt til Barcelona i ordinær spilletid i deres seneste fem møder! I sæsonens omvendte opgør førte de 2-0, før de måtte overgive sig og nøjes med 2-2.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk