News Nyheder:
Hent velkomstbonus ved Bet365 her Hent velkomstbonus ved Bet365 her

Dagens Double

Irland, Premier Division, Irland Longford Town - Drogheda United Spilstop: lørdag 10. juli 20:30
Udfald (draw-no-bet) 2 Odds 1.40
Units:
Europe, Gold Cup El Salvador - Curacao Spilstop: lørdag 10. juli 23:00
Udfald Under 2.5 mål Odds 1.50
Units:
Samlet odds: 2.1

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Longford har spillet 19 ligakampe og ligger uhjælpeligt sidst med ni point. Der er 11 point til redning. De vandt sæsonens første kamp og har så utroligt nok ikke vundet siden, hvilket altså vil sige 18 i streg uden sejr.

De tabte deres seneste fem hjemmekampe træk. De har spillet to gange mod Drogheda i denne sæson. I maj tabte de 4-1 på udebane, i april tabte de 4-0 på hjemmebane.

Drogheda præsterede også at banke nummer næstsidst, Waterford, med hele 7-0 på udebane, så når de rammer deres groove, kan det altså gøre rigtigt ondt på bundholdene.

Der er to nationer, som går videre fra gruppe ved Gold Cup, men når man er i gruppe med Mexico, spiller tre hold om kun én plads. Det er således uhyre vigtigt at komme stærkt fra start, når man ikke møder Mexico.

Derfor tvivler jeg på en målrig kamp her. Det er tredje gang i træk, Curacao deltager ved Gold Cup. Alle deres syv kampe havde højst to mål.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.