News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Byg Selv Fiduser

Byg Selv Fiduser - Spilfiduser.dk
Danmark, 3F Superliga FC København - FC Nordsjælland Spilstop: mandag 26. februar 19:00
Odds 5

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

F.C. København nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra FC Nordsjælland kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

F.C. København jagter førstepladsen i 3F Superliga stillingen efter at have opnået 36 point på deres første 18 kampe. FC Nordsjælland er i hælene på dem med 30 point efter 18 runder, hvorved de ligger nummer 4 i tabellen.

F.C. København har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

FC Nordsjælland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

F.C. København er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret otte sejre og seks uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk