News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Byg Selv Fiduser

Byg Selv Fiduser - Spilfiduser.dk
Storbritannien, Premier League Arsenal - Newcastle Spilstop: lørdag 24. februar 21:00
Odds 4

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Når Newcastle kommer til Emirates Stadium til et opgør i Premier League på lørdag, håber Arsenal at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hjemmeholdet Arsenal er nummer tre i Premier League stillingen efter 55 point for deres første 25 kampe. Newcastle følger dem i haserne, 37 point efter for 25 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 8 i tabellen.

Der er blevet scoret flittigt i Newcastles seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 7 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Newcastle ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 24 mål ind, eller 2.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Arsenal er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Arsenal noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Newcastle har indtil videre præsteret 11 sejre og fire uafgjorte samt ti nederlag i Premier League. Newcastles seneste 7 kampe bød på over 3.5 mål.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk