Den walisiske midtbanespiller, Aaron Ramsey, fortæller, at det er hårdt at forlade Arsenal, nu når han skal til Juventus.

 

Få 1000 DKK i BONUS hos Bet365 – klik her

 

Tidligere på ugen bekræftede Juventus, at de forstærker sig med Aaron Ramsey efter denne sæson, når den walisiske midtbanespiller har kontraktudløb hos Arsenal.

Den 28-årige Ramsey har været i Arsenal siden 2008, og han fortæller da også, at det bliver hårdt for ham at forlade den engelske klub, når han skal videre til sommer.

– Jeg vil gerne skrive en personlig meddelelse til alle de Arsenal-fans, som har været ekstremt loyale og støttende. I bød mig velkommen som teenager og har været der for mig gennem alle op- og nedture, jeg har oplevet i min tid i klubben, lyder det fra Ramsey.

– Det er med tungt hjerte, at jeg skal væk efter 11 fantastiske år i Nordlondon. Tak. Jeg vil fortsætte med at give holdet 100 procent og håber at slutte sæsonen stærkt, før jeg skal videre til mit næste kapitel i Torino, slutter han.

Den walisiske landsholdsspiller har spillet mere end 350 kampe for Arsenal.

Torsdag aften spiller Arsenal på udebane mod BATE Borisov i Europa League, og hvis gæsterne tager sejren med hjem, kan du hente odds 1.36. Hvis Arsenal vinder kampen med 2-1, giver det odds 8.00.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst – Pengene tilbage. Regler gælder.

 

Se alle Fodbold odds hos Bet365

 

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk