Optakt til Tottenham – Liverpool

Optakt til Tottenham – Liverpool

Torsdag aften slutter vi Premier League runde 20 af med kampen mellem Tottenham og Liverpool. Den vel nok mest interessante kamp i denne runde. To storhold mødes i en periode hvor begge hold ikke rigtig har samme tur i den som tidligere på sæsonen.

Værst stemning er der dog nok i Liverpool lejren, der inden kampen ikke har vundet en Premier League kamp i over en måned. Sidst de vandt, var i storsejren 19. december mod Crystal Palace. Sidenhen er det blevet til alt for mange uafgjorte og nederlag mod hold der ellers burde have udløst 3 point når man hedder Liverpool.

I Tottenham lejren er der også svingende præstationer men det står dog knap så slemt til her. Selvom Tottenham p.t. er udenfor top 5, så er det væsentligt at huske på, at Tottenham kun har spillet 18 kampe inden opgøret mod Liverpool. Det er en kamp mindre end Manchester City på førstepladsen, og 2 kampe mindre end Manchester United, Leicester og West Ham.

Med en sejr på hjemmebane over Liverpool, kan Tottenham for det første kaste Liverpool helt ud af top 5. For det andet kan de kravle op på en 4. plads og stadig have en kamp i ærmet mod Manchester United og Leicester.

Liverpools form taget i betragtning, så ville vi her på spilfiduser.dk have skudt Tottenham til svage favoritter. Det er alverdens bookmakere dog ikke helt enige i. De mener nemlig at en udebanesejr til Liverpool skal give pengene lidt over 2 gange igen.

Det er fortsat umuligt at spå om hvem der til foråret står med Premier League trofæet. Spændingen er større end vi længe har set. Du kan gøre torsdag aftens kamp endnu mere spændende, med nedenstående tilbud fra Betfair.

 

Spil risikofrit på Betfair

Betfair giver i kampens anledning et alletiders tilbud til nye kunder. Opret dig og spil 250 kr. på spillebørsen på kampen mellem Tottenham og Liverpool. Vinder du på dit væddemål, beholder du gevinsten. Taber du, refunderer Betfair pengene til din konto indenfor 48 timer.

Opret en spillebørsen konto med koden FEODK2 her.