Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Optakt til Premier League runde 24

Optakt til Premier League runde 24

Godstoget, der er Manchester City, brager videre på skinner og endestationen er førstepladsen i Premier League når sæson er slut. For mens intet er afgjort endnu og alt kan ske, så bliver Citys nærmeste konkurrenter ved med at dumme sig. Det koster point og udvider gabet op til City, der samtidig skal roses for deres sublime spil.

Liverpool blev da også ofre for lidt af en afklapsning i sidste runde af Premier League, da de tog imod netop Manchester City på hjemmebane. 1-4 endte den kamp til de blå fra Manchester.

Manchester Citys rivaler og naboer fra Manchester United er stadig på 2. pladsen, 5 point efter City. Den pointforskel er i sig selv ikke alverden, men den bliver mere alvorlig, når man tænker på at Manchester City stadig har en kamp i baghånden. Det kunne ellers have set lidt bedre ud for United, hvis de havde formået at udnytte deres føringer mod Everton i sidste runde. To gange var man foran, og to gange smed man føringen væk igen. Det resulterede i et enkelt point til begge hold.

Vi kigger frem mod et par highlights i runde 24, hvor Manchester City atter står overfor en svær modstander.

 

Leicester – Liverpool

Leicester og Liverpool får æren af at skyde Premier League i gang lørdag d. 13. februar klokken 13.30. Liverpool kommer med to nederlag i streg. Et skuffende nederlag til Brighton og en afklapsning fra Manchester City, plejer ikke just at give et hold nogen form for selvtillidsboost.

Det er heller ikke fordi Leicester befinder sig i deres bedste form, men det betyder ikke de spiller dårligt. Deres stabilitet har været langt bedre i år end Liverpools, og de øjner en stor mulighed for at sparke til et hold der allerede ligger ned på lørdag. Udover muligheden for at slå Liverpool, er der også rigtig gode point på spil. Det kan godt ske at City bliver svære at nå, men der er stadig benhård konkurrence om Champions League billetterne.

 

Rundens kamp: Tottenham – Manchester City

Som skrevet i indledningen så er Manchester City i gang med lidt af en sejrsmarch. Hvis de skal åbne op for andre bejlere til førstepladsen i Premier League, skal det være i en kamp mod Tottenham. Aguero er stadig ikke med grundet sygdom, og De Bruyne er ligeledes skadet. Det kan være en chance for Tottenham, hvis skadesliste ser fornuftig ud.

Der er dog noget der ikke spiller i Tottenham. 1 sejr er det blevet til ud af de sidste 5 kampe. Resten er nederlag. Det er ikke tilfredsstillende for et hold som Tottenham, med de ambitioner de har som klub.

Der kan ikke være tvivl om at Manchester City er favoritter i dette opgør, men at en Tottenham sejr skal give helt op omkring odds 9, stiller vi os dog uforstående overfor.

 

Manchester United – West Bromvich

Manchester United måtte se 2 point glide ud mellem hænderne på dem, i det allersidste minut i kampen mod Everton. United formåede ikke at lukke kampen da de havde mulighederne for det og det resulterede i en uafgjort og det ene point til begge hold. Ikke lige det der skulle til for at holde liv i den efterhånden noget spinkle mesterskabsdrøm i United.

Det der er tilbage af den drøm, skal holdes ved lige når turen går til West Bromvich søndag d. 14. februar klokken 15.00. Det er en kamp der skal vindes uanset om man så kan nå mesterskabet eller ej. Champions League billetter skal sikres til næste sæson. Gør man det vil de fleste fans nok acceptere denne sæson som godkendt.

Det kræver som sagt en sejr mod et West Bromvich hold, der ikke har vist meget i denne sæson. De kæmper om overlevelse og står p.t. til nedrykning. Men nogen kan måske huske hvad der skete, sidst Manchester United mødt et nedrykningstruet hold. Det gik grueligt galt for United, og dermed ved vi at alt kan ske i weekendens opgør.

Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad