Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Optakt til Premier League runde 22

Optakt til Premier League runde 22

Premier League runde 22 står klar til at underholde os i midten af denne uge. Der køres fuldt program fra 2. februar til og med 4. februar. Runde 21 fik slået fast, at Manchester City nu er favoritter til at løbe med titlen som mestre når sæsonen er slut. Deres form, kombineret med antallet af point, er naturligvis de to faktorer der gør at de får titlen som favoritter. Det betyder dog absolut ikke, at det er sådan det ender.

Manchester City ligger lige nu i spidsen med 44 point. Det er ”kun” 3 point foran rivalerne fra Manchester United på 2. pladsen. Det afgørende her er dog, at city har spillet en kamp mindre end resten af top 5. Hvornår den kamp skal afvikles, vides ikke endnu, men når vi snakker Manchester City, er det sandsynligt at der ligger 3 point og venter på dem.

I mellemtiden kan der dog nå at ske meget, så dette øjebliksbillede er naturligvis ikke det samme når City rent faktisk får lov at spille den manglende kamp. For er der noget vi indtil videre har lært i denne sæson, er det, at førstepladsen aldrig er givet i særlige mange uger ad gangen. Om Manchester City kan bryde den stime og holde ved over en længere periode, må tiden vise. I den kommende runde hedder modstanderen Burnley, og selvom kampen spilles på Turf Moor, virker det helt usandsynligt at City ikke tager 3 point med derfra.

 

Hvor står Manchester United?

En fremragende stime blev brudt i forrige spillerunde, da Sheffield United overraskende slap fra Old Trafford med alle 3 point. En ganske forfærdelig præstation af Manchester United, der viste et skræmmende bundniveau. Weekendens udekamp mod Arsenal endte i en lidt kedelig 0-0 affære, men der var dog højdepunkter at spotte fra begge hold. Et tegn på at Arsenals form stadig er på vej i en positiv retning.

Om Manchester Uniteds kamp mod Sheffield United var en enkeltstående svipser er svær at sige. Takterne var dog bedre i kampen mod Arsenal. I denne runde af Premier League venter en ny svær kamp, når Southampton gæster Old Trafford.

Southampton har indtil videre en fornuftig sæson kørende for sig. Oveni vil de have den seneste kamp mod Manchester United helt forrest på lystavlen, nemlig kampen hvor Southampton ellers var foran 2-0, men tabte 2-3 efter mål af Cavani, i de absolut sidste minutter af kampen.

Om det er Southamptons lidt lange skadesliste der gør, at bookmakerne har Manchester United til ret store favoritter i den kamp, er usikkert. Men omkring odds 6.50 på Southampton virker dog ret højt. Her på www.spilfiduser.dk ser vi frem mod en kamp hvor intet er givet på forhånd.

 

Rundens kamp: Tottenham – Chelsea

Der er ikke tvivl om hvad målet er i Tottenham med Mourinho ved roret: Ligaen skal vindes, og på papiret har man også holdet til det. Men med 2 sejre ud af de sidste 5, skal der virkelig til at ske noget drastisk, hvis Tottenham skal gøre sig forhåbninger om nogen form for metal ved sæsonens afslutning. Lige nu er man ikke engang i top 5 og selvom titlen måske er ved at være uden for rækkevidde, ville en manglende Champions League billet sandsynligvis betragtes som en mindre katastrofe.

Det samme kan man sige om Chelsea, der lige nu befinder sig i en form for ingenmandsland. Der er uro på trænerposten og et mandskab der trænger til grov finpudsning og en konkret plan at følge. Thomas Tuchel er manden der i første omgang skal have skuddet. Han har senest været manager for PSG, med forholdsvis stor succes. Indtil videre er han kun ”vikar” men der kunne godt vente en fastansættelse derude, såfremt han viser tegn på en holdbar plan.

På trods af ustabilitet og manglende resultater her er og der, er det altid interessant når der står Tottenham – Chelsea på kampprogrammet. Med lige mange point, bliver det en direkte kamp om at vende tilbage i top 5 i Premier League.

 

Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad