Optakt til Premier League runde 20

Optakt til Premier League runde 20

Posen i Premier League er blevet rystet en smule her de sidste par runder. Liverpool er i frit fald og ligger lige nu nummer 4 med 34 point. Det er 6 point op til førstepladsen, Manchester United.

United skal ikke kigge lang før den finder den største trussel til førstepladsen. Den trussel kommer nemlig også fra Manchester, og hedder City til efternavn. Manchester City er nemlig stadig en kamp bagefter de røde djævle, og vinder de den, indtager de førstepladsen. Den kamp er endnu ikke lagt ind i programmet, så inden runde 20 er det altså Manchester United der topper tabellen.

De seneste par uger har budt på masser af Premier League fodbold, og det skyldes især at de mange kampe der har været udsatte, nu er færdigafviklet. Der mangler dog stadig at blive spillet en del kampe inden alle hold har spillet et lige antal.

I toppen er der dog ret jævn fordeling i antal spillede kampe, så holdende i den del af Premier League har alt at spille for i den kommende runde 20. Vi tager et kig på de mest interessante kampe her.

 

Kan Tottenham slå et Liverpool hold i krise?

Hvornår kan man snakke om at et hold er i krise? Mange faktorer spiller ind, men lad os under alle omstændigheder konkludere, at det ikke just går som det skal i Liverpool. Alt for mange kampe er endt lige, og seneste formåede man ikke at slå Burnley. En hvor Liverpool nærmest ikke fik skabt nogen chancer.

Torsdag d. 28. januar klokken 21.00 drager Liverpool så til London hvor de skal forsøge at rejse sig mod ingen ringere end Tottenham. Tottenham holder lige akkurat fast i top 5 og kan med en sejr bytte plads med Liverpool på 4. pladsen.

Formår Tottenham at lægge yderligere pres på Liverpools dårlige stime, eller kan Liverpool bruge denne mulighed til vigtig damage control og vende krisen til det bedre? Det bliver vi klogere på i det største opgør i denne runde af Premier League.

 

Manchester United – Sheffield United: Top mod bund

Comeback kongerne fra Manchester United formåede endnu engang at vinde efter at have været bagud. Det var i kampen mod Fulham, der ellers tidligt bragte sig foran i en situation hvor Uniteds forsvar ikke helt havde styr på hvor offside linjen skulle trækkes. Det var dog ret hurtigt tydeligt at der var langt vej hjem for Fulham, for der stod Manchester United på resten af kampen, der også endte i en 2-1 sejr.

Dermed bevarer Manchester United førstepladsen, og den skal forsvares mod det absolutte bundhold i denne sæson, nemlig Sheffield United. Dermed får United ikke bedre mulighed for stadig at ligge nummer 1 i Premier League, efter runde 20.