Optakt til Liverpool – Manchester City

Optakt til Liverpool – Manchester City

Søndag aften klokken 17.30 løber Premier League runde 23’s største kamp af stablen. Liverpool tager hjemme mod Manchester City, og selvom det er to storhold der tørner sammen, er det ikke begge hold er spiller op til deres bedste i tiden.

Her snakker vi naturligvis om Liverpool, der lige p.t. har langt op til det niveau de viste sidste år. Skidt for Liverpool, men godt for spændingen i Premier League, som må siges at være noget højere end sidste sæson, hvor Liverpool dominerede fra start til slut.

De seneste par måneder er Manchester City, langsomt men taktfast, kravlet op fra under midten af tabellen og helt op i toppen. De er lige nu det hold i Premier League med det højeste bundniveau (og topniveau), og samtidig det hold med den bedste stime af sejre. 9 vundne kampe i Premier League er det blevet til i streg, og 13 kampe i alt hvis man tæller FA Cup og Carabao Cup med. City skal heller ikke snydes for at få tillagt yderligere til deres imponerende statistik, for de er ydermere uden nederlag i 20 kampe i træk. Lad os bare slå fast at det er et skræmmende mandskab der tager til Anfield på søndag.

Her stopper de imponerende statistikker så også, for nu skal det handle om Liverpool. Der er noget der ikke fungerer, og noget af roden til alt det onde skal muligvis tilskrives Van Dijks langtidsskade, der synes at have haft en enorm effekt på hele holdet. Man kan så sige, at hvis man er så afhængig af én mand for at være succesfuld, så er der et problem i truppen. Det skal dog også nævnes her, at der godt kunne være flere Premier League hold der også kunne gå i samme fælde. Lige nu er det dog Liverpool der døjer med at finde sig selv i mørket, uden lyset fra Van Dijk.

Udover Van Dijk finder vi også flere betydningsfulde spillere på Liverpools skadesliste og det har åbenlyst bidraget yderligere til de skuffende resultater. Men alt er ikke bare dårligt i Liverpool, for vi skal også huske på at de altså stadigvæk hænger ved i top 5.

Manchester City har ikke en lige så lang skadesliste som Liverpool, men de få skader de har, vejer dog stadig tungt. Det største afsavn på søndag skal nok findes i De Bruyne, der i skrivende stund ikke er klar grundet en lårskade. Det samme gælder for Aguero, hvis status er ”sygdom”. Han er derfor tvivlsom, men ikke helt fraskrevet spilletid.

Er Manchester City favoritter i kampen mod Liverpool? Ja de er. Er det ens betydende med at Liverpools ikke kan nappe 3 point? Nej absolut ikke. En åben og forhåbentlig målrig kamp er i vente på søndag 17.30.

 

Forhøjet odds på Liverpool – Manchester City hos Betfair

Som om kampen i sig selv ikke er nok grund til at tænde for fjernsynet på søndag, så smider Betfair endnu en god grund i puljen. Nye kunder kan oprette sig, og få hele odds 2 på at der kommer over 0,5 mål i kampen mellem Liverpool og Manchester City. Det virker i vores optik helt urealistisk at det ikke sker så hop ind på Betfair og opret dig.

Opret en konto hos Betfair med koden ZFBQAI her.