Optakt til Europa League slutspillet

Optakt til Europa League slutspillet

 

Få 1000 DKK i Superliga BONUS hos Bet365 – klik her

 

Europa League Slutspil

De europæiske turneringer er endelig i fuld sving igen. Selvom mange store sportsbegivenheder er blevet aflyst i år grundet en lille virus som vi ikke gider bruge tid på at snakke om her, så har det alligevel været et udmærket plaster på såret, at der har været bold på skærmen hen over sommeren.

Ligaerne er afsluttet og nu kan Europa League og Champions League langt om længe spilles færdig, og samtidig sørge for at os hjemme i stuerne fortsat kan få vores fodboldfix.

Nu skal det helt specifikt handle om Europa League, hvor vi selvsagt vil fokusere en del af artiklen på FCK og deres tur til Køln og RheinEnergieStadion. Her venter en version af Manchester United, som mange vil sige ikke har været bedre siden Alex Ferguson slap roret.

 

 

Flere fordele der taler for FCK’s Chancer

Som følge af førnævnte virus, bliver Europa League færdigafviklet i Tyskland, hvor man har ændret formatet til kun 1 kamp pr. runde. Alle hold spiller derfor på neutral grund, og der er ingen hjemmebanefordel og ingen returkamp at læne sig op ad. Det er knald eller fald.

Det må unægtelig give ekstra håb i FCK lejren, der kommer fra en historisk sejr over Istanbul Basaksehir. Den sejr gav nemlig københavnerne deres første billet til en europæisk kvartfinale nogensinde. Kampen endte 3-0 efter overbevisende spil fra hjemmeholdet og det gav et samlet resultat på 3-1. Mere end nok til at gå videre.

Det er da heller ikke hver dag at man får lov til at spille mod Manchester United og vi skal også lige nævne, at sidste gang de to hold mødtes, ja der vandt FCK 1-0 i Parken. FCK-mandskabet ved derfor, at intet er umuligt og med det i baghovedet er kursen sat mod sensationen mandag aften.

Christian Eriksen og Inter jagter trofæet

Ud af de 8 hold der er tilbage, kunne det godt ligne en finale mellem Inter og Manchester United. Men med det lidt atypiske format kan alt ske. Aftenens andet opgør på mandag er mellem Inter og Leverkussen. Bookmakerne mener i skrivende stund at en Inter sejr skal give på den gode side af 2 gange pengene igen, så der var da lige et staldtip som belønning til den grundige læser.

Inter er ganske godt kørende i tiden til trods for at vores kære Christian Eriksen ikke helt har fundet sin faste plads på holdet endnu. De var meget tæt på at ødelægge Juventus stime af mesterskaber i år og mon ikke de sætter alt ind i jagten på trøstepræmien i Europa League.

Tirsdagens kampe

Tirsdag aften er nok i manges øjne knap så sexet som mandagens program, men om ikke andet kan trækplasteret jo være hvem mandag aftens vindere skal møde i semifinalerne. Sevilla er hos bookmakerne svage favoritter mod et Wolves hold, der ellers er ved at have skabt en ganske solid klub der har kunnet drille de store drenge i Premier League de seneste par år. Der kunne godt sidde en del derude, der godt kunne onde dem en god underdog historie i dette års Europa League.

Det bliver nok ikke grundet opgøret mellem Shakhtar og Basel at TV udbydernes streamingtjenester koger over, men ikke desto mindre venter en ret åben kamp hvor Shakhtar på papiret ligner en lille favoritrolle.

Vi ser frem til hvad det her lidt atypiske slutspil bringer, og krydser naturligvis alt hvad vi har, for at FCK kan levere en historisk kamp mandag aften.

Se alle dagens fiduser her