Optakt til Europa League semifinaler

Optakt til Europa League semifinaler

 

Få 1000 DKK i Superliga BONUS hos Bet365 – klik her

 

Europa League Slutspil

Europa League er nu nået til sine to semifinaler, der løber af stablen d. 16. og 17. august. Turneringen forsætter sin ”vind eller forsvind” formel, så vinderen af de to kampe stryger direkte i finalen.

Det er desværre ikke FCK der er blandt de sidste 4 hold, der i kvartfinalen ellers leverede en pragtpræstation og tvang selveste Manchester United ud i forlænget spilletid. Her tildelte dommeren Manchester United et forholdsvist lille, men VAR-godkendt straffespark, som Bruno Fernandez sikkert sparkede i mål, og så var eventyret i Europa forbi for københavnerne.

Nu kigger vi frem mod de to semifinaler, der spilles på neutral grund og uden tilskuere på henholdsvis RheinEnergieStadion i Køln og Merkur Spiel-Arena i Düsseldorf.

 

 

 

Manchester United får pludselig modstand

Selvom FCK gjorde deres for at slå Manchester United, så må vi konstatere at vejen til semifinalerne ikke har været vanvittig svær med modstandere som Partisan, FC Astana, Club Brügge, LASK og senest FCK. Det ændrer sig dog markant nu.

I semifinalen venter Sevilla, der har haft en fremragende sæson hjemme i den spanske La Liga. En 4. plads blev det til med 10 point ned til nummer 5 og det må om noget øge nervøsiteten i den unge Manchester United lejr.

Rent historisk er det faktisk aldrig lykkedes for United at slå Sevilla, og hvis FCK kunne drille den engelske storklub, så kan Sevilla så sandelig volde kæmpestore problemer. Om Manchester United kan stå imod reel modstand fra et stærkt Sevilla mandskab og avancere til finalen, finder vi ud af søndag d. 16. august klokken 21.

 

Inter og Christian Eriksen øjner finaleplads

Der kan vel ikke være tvivl om forventningerne til Inter på mandag d. 17. august. Alt andet end sejr er en fiasko, når modstanderholdet hedder Shakhtar.

Christian Eriksen har ikke fundet sin faste plads i Inter truppen endnu, men blev dog skiftet ind i 2-1 sejren over Leverkusen. Vi krydser fingre for at han får en afgørende rolle i kampen mod Shakhtar.

 

Se alle dagens fiduser her