Optakt til den danske Superliga runde 9

Optakt til den danske Superliga runde 9

 

Landsholdspausen er forbi og det betyder at superligabolden atter kan trille. Abstinenserne kan endelig mildnes og det kan de sågar med et interessant program forude i Superligaens runde 9.

Allerførst skal vi lige kigge tilbage på runde 8 og vi kan starte med at tale om den stemning der lige p.t. er i FCK lejren – eller mangel på samme. Et nederlag på hele 4-0 blev det til mod FC Midtjylland. Det har været en lang tur tilbage til København den aften. Det var da også tydeligt at se på spillerne i de forskellige interviews efter kampen, at man ikke er vant til så megen modgang i FCK.

SønderjyskE formåede at fastholde deres føring i Superligaen, med en udesejr på 3-0 over AC Horsens, der nok efterhånden har glemt hvordan det føles at vinde en fodboldkamp.

Både Brøndby IF og AGF hev 3 point med sig i deres kampe, og det betyder at vi stadig har et snævert førerfelt i toppen af tabellen. Blot 3 points forskel er der mellem AAB på 6. pladsen og SønderjyskE på 1. pladsen.

Om den smalle pointforskel stadig er eksisterende efter Superligaens runde 9 er svær at spå om. Men spå det skal vi og her følger således vores bud på udfaldet af de kommende 6 opgør.

20.11. 19:00: Lyngby – AC Horsens: X2

22.11. 14:00: AaB – FC Nordsjælland: 1

22.11. 14:00: OB – SønderjyskE: 2

22.11. 16:00: AGF – FC Midtjylland: 2

22.11. 18:00: Vejle Boldklub – Brøndby IF: 2

23.11. 19:00: FC København – Randers FC: 1

Begrundelse for spilforslag

Fredagens kamp mellem de to bundpropper bliver næppe mere uinteressant medmindre man har tilhørsforhold til enten Lyngby eller Horsens. Ikke desto mindre skal de to hold dyste om hvem der får den første sejr i denne sæson. AC Horsens har dog set en smule bedre ud end Lyngby så derfor forsøger vi os med halvgarderingen i AC Horsens favør.

Det ligner en hjemmebanesejr mellem AaB og FC Nordsjælland søndag eftermiddag. Rent formmæssigt ser aalborgenserne noget bedre ud end nordsjællænderne. Gode odds på 1-tallet.

OB tager imod et velspillende SønderjyskE og det ville være mod al logik ikke at sætte pengene på 2-tallet i den kamp. OB’s sejre i superligaen i år har været mod bundholdene så det siger ikke så meget andet at de endnu ikke har bevist at de kan spille med i toppen i år.

Denne rundes højdepunkt finder sted i Aarhus på søndag, når AGF tager imod FC Midtjylland. Det er en uhyre vigtig kamp for begge hold da en plads i toppen af tabellen fortsat er på spil. Midtjyderne kommer dog med en 4-0 sejr over FCK i bagagen og vi tror det er den selvtillid der kommer til at gøre forskellen. Derfor bliver det en udebanesejr i den kamp.

Brøndby skal have 3 point med hjem når de tager en tur til Vejle søndag aften og det tror vi kort og godt på at de kan. Vejle har fået en god start i superligaen, men der er dog stadig forskel i niveau på de to mandskaber.

Mandagens kamp byder på endnu et interessant opgør mellem FCK og Randers FC. Begge hold er umanerligt skidt kørende i denne sæson. Selvom FCK tabte 4-0 til FC Midtjylland i sidste runde, tror vi stadig på at københavnerne har det bedste bundniveau.

En knap så fantasifuld omgang spilforslag der overvejende består af 1- og 2-taller. Men det er nu engang vores vurdering af hvordan vi bedst kan lave lidt ekstra lommepenge ud af Superligaens runde 9. God fornøjelse.

 

Alle kampe kan du spille hos Bet365 her

 

Se alle dagens fiduser her