Optakt til den danske Superliga runde 8

Optakt til den danske Superliga runde 8

Superligaen brager afsted og runde 8 står nu for døren. Tabellens tophold er en noget atypisk omgang med SønderjyskE på førstepladsen og Vejle som nummer 2. SønderjyskE klarede på hjemmebane uafgjort mod AGF og det bragte dem dermed op på en første plads. Den placering nægter AGF at indtage, der endnu engang må se en chance for at føre Superligaen forspildt.

Vejles drømmestart begynder lige så langsomt at vende nu, hvilket understregedes af et 0-3 nederlag til et ellers noget slagent Randers mandskab.

Omvendt ser vi et FCK hold der har fået vendt deres mareridtsstart med to sejre i streg. 7 runder inde i Superligaen kan vi dermed konstatere, at der kun er 4 points forskel fra nummer 9 til nummer 1. Så indtil videre en meget jævnbyrdig og uforudsigelig Superliga. Det er jo i manges øjne positivt, da det bidrager til spændingen og mulighederne for de forskellige hold. Omvendt må vi indrømme at det godt kan give lidt sved på panden som oddser.

Med det sagt kigger vi hen mod kampene i runde 8, med en lidt mere forsigtig tilgang til spilforslagene, i håbet om at ramme flere kampe, men til lidt lavere odds:

06.11. kl. 19:00: Randers FC – AaB: X2

08.11. kl. 14:00: FC Nordsjælland – Vejle: 1

08.11. kl. 14:00: Lyngby – AGF: 2

08.11. kl. 16:00: Brøndby IF – OB: Over 3,5 gule kort

08.11. kl. 18:00: FC Midtjylland – FC København: X2

08.11. kl. 20:00: AC Horsens – SønderjyskE: 2

Baggrund for ovenstående spilforslag

Rigtig gode odds på udebane sejr i kampen mellem Randers FC og AAB. Randers vandt som sagt over Vejle med 3-0 i sidste runde, men AAB slog tilsvarende også Brøndby. Vi lovede en forsigtig tilgang til spilforslagene denne gang, så derfor tager vi halvgarderingen og tror på at Randers ikke vinder.

Noget kunne tyde på at vejles kurve er knækket for lige at citere den kære Søren Brostrøm. FC Nordsjælland er derimod i målhumør og det viste de i sidste runde mod Midtjylland med en 4-1 sejr. Det virker modstridende mod al logik ikke at spille på 1 tallet her.

Lyngby havde nok haft godt af at være blevet i 1. division. Det har i hvert fald været op ad bakke for dem indtil videre i Superligaen med 0 sejre. AGF skal tage 3 point her og de vil uden tvivl gå ind til den kamp med stor tro på at det kan lade sig gøre.

Kampen mellem Brøndby IF og OB er ret uforudsigelig og derfor tør vi ikke spå om kampens resultat. I stedet ser vi en generel tendens til mange gule kort i deres tidligere indbyrdes opgør, og derfor er det værd at forsøge sig med over 3,5 af slagsen.

I det der vel nok er rundens mest interessante opgør, skal FC Midtjylland tage imod FCK. Ulvene mod løverne. Er det den kamp hvor FCK viser at de er ude af krisen, eller kan FC Midtjylland rejse sig fra sidste uges afklapsning? Midtjyderne har tabt de seneste 3 kampe de har spillet. Her skal naturligvis regnes med at to af dem er i Champions League mod Liverpool og Ajax, men det ændrer ikke på at det kan have indflydelse på selvtilliden og moralen. FCK har vendt stimen og derfor tør vi godt kalde endnu en halvgardering i løvernes favør.

Slutteligt får SønderjyskE en gylden mulighed for at blive i toppen af Superligaen. Det er mod denne sæsons anden bundprop AC Horsens. Rigtig gode odds på at SønderjyskE tager 3 point med sig fra det opgør.

 

Alle kampe kan du spille hos Bet365 her

 

Se alle dagens fiduser her