Optakt til den danske Superliga runde 4

Optakt til den danske Superliga runde 4

 

Superligaen er nået til 4. runde, hvilket normalvis betyder at FCK har et sted mellem 6 og 9 point. Det er så langt fra tilfældet i år, hvor det er blevet til sølle 1 point i de første 3 kampe. Nogen vil sige at det er Superligaen i en nøddeskal. At det er en tilfældig liga man aldrig kan regne med.

Andre vil sige at det netop er det der er så fedt ved superligaen. At alt kan ske, og at et hold som FCK pludselig kan ligge tredjesidst lige over AC Horsens og Lyngby. Vi hører til den sidste skare. Vi kan blot kigge mod lande som Italien, Frankrig og Tyskland og konstatere, at vi ikke har en liga hvor vinderen er afgjort på forhånd hvert år. Gudskelov for det!

Når det så er sagt, så giver det unægtelig et par udfordringer på andre fronter. Her snakker vi naturligvis på oddsfronten. Det er jo som bekendt en del af det at oddse, at man ikke kan vinde hver gang. Men Superligaen viser gang på gang, at man aldrig kan vide sig helt sikker. I denne uges spilfiduser til Superligaen runde 4, forsøger vi os derfor med nogle lidt mere forsigtige odds til en nogenlunde fornuftig værdi. Op til nu har vi prøvet at spille ud fra vores analyser, fornuft og logik. Det har givet blandede resultater kan vi konstatere. Derfor prøver vi nu at gå lidt mere forsigtig til værks, og ugens spilforslag ser derfor ud således:

 

02.10. klokken 19:00: Randers FC – Brøndby IF: 2

04.10. klokken 14:00: Lyngby – SønderjyskE: X

04.10. klokken 14:00: OB – Vejle: Begge hold scorer: ja

04.10. klokken 16:00: AAB – AGF: Begge hold scorer: Ja

04.10. klokken 18:00: AC Horsens – FC Midjylland: FC Midtjylland -1

04.10. klokken 19:00: FCK – FC Nordsjælland: Uafgjort eller FC Nordsjælland

 

Begrundelse for spilforslag:
Brøndby IF er kommet godt fra start. De rider på en bølge af selvtillid og den bølge skal de forsøge at udnytte når de skal en tur til Randers FC. Vi tror på en smal udebanesejr til drengene fra Vestegnen på fredag.

Statistisk set kan Lyngby og SønderjyskE godt lide at spille uafgjort når de mødes. Da vi kun er ved Superligaens runde 4, er det endnu svært at begynde at kigge på form. Det kunne godt gå hen og blive et målfattigt opgør i Lyngby på søndag, der kunne munde ud i en 0-0 eller 1-1.

Kampen mellem OB og Vejle er ligeledes lidt af en joker. Vejle fældede FCK i overtiden med en lækker frisparkskombination. Selvom FCK var dominerende i kampen, havde Vejle fine momenter, og begge mål var flot sat op. Vi skal samtidig 20 kampe tilbage for OB, før vi finder en kamp hvor de ikke scorede 1 mål. Begge hold kommer på tavlen i det opgør.

Vi bliver i samme kategori i kampen mellem AAB og AGF. Selvom AGF p.t. er bedst kørende, har de i de seneste 3 kampe haft det svært mod Aalborgenserne. AGF er i en rigtig god periode, men som altid kan man aldrig helt regne med ”De hviie”. Vi hælder til en udebanesejr, men det bliver ikke uden et mål til hjemmeholdet. Tag i samme omgang chancen på over 2,5 mål.

AC Horsens tager imod FC Midtjylland. Midtjyderne har Champions League fodbold i benene og derfor tror vi at Superligaens bundprop fra Horsens bliver en let omgang. Vi tør også godt give FC Midtjylland et benspænd med -1 for at højne det odds.

FCK har fået en horribel start og selvom det på papiret burde blive til en hjemmebanesejr søndag aften mod FC Nordsjælland, så tør vi ikke satse på det. FC Nordsjælland taber ikke den kamp.

Der er dømt lækker dansk fodbold i den danske Superliga runde 4 i weekenden. Held og lykke!

 

Se alle dagens fiduser her