Optakt til den danske Superliga runde 31 – slutspillet

 

Få 1000 DKK i Superliga BONUS hos Bet365 – klik her

 

Nu flasker det sig for FC Midtjylland

Det kunne sådan set ikke have været en bedre runde for midtjyderne, der med en sejr ude over FCK nu igen har et komfortabelt forspring på 1. pladsen. Hele 11 point er der nu ned til 2. pladsen FCK, der ellers havde chancen for at gøre FC Midtjylland nervøse i runde 30. Det lykkedes ikke i 1-2 kampen i Parken.

I Aarhus var det også de missede chancers dag, da man tabte 1-4 til AAB på hjemmebane. AGF havde ellers muligheden for at gøre sølvmedaljerne en smule mere realistiske, og samtidig tage hævn på AAB der slog dem ud af pokalen. Nu begynder bronzemedaljerne til gengæld at virke usikre, da Brøndby slog FC Nordsjælland på udebane. Det giver 6 points forskel mellem de to rivaler med 6 spillerunder tilbage i Superligaen.

I Esbjerg lugter der nu både af fisk og 1. division. Med 6 spillerunder tilbage har de markereret en horribel sæson ved allerede at sikre sig billet til NordicBet ligaen næste år.

En runde der bar bræg af missede chancer for mange hold, gjorde at der ikke er meget spænding tilbage i hverken top eller bund. Kampen om sølv- og bronzemedaljer er dog stadig helt åben og vi skal se hvilke spiltips der venter i runde 31 af den danske Superliga.

 

Mesterskabet:

5. juli: FC Nordsjælland – FC Midtjylland: 2

5. juli: AAB – Brøndby IF: 2

5. juli: AGF – FCK: 2

 
Nedrykningsgrupper:

3. juli: Esbjerg – AC Horsens: 2

4. juli: Silkeborg IF – Lyngby: 2

4. juli: SønderjyskE – OB: X

5. juli: Hobro IK – Randers FC: Over 2,5

 

Overvejelser for ovenstående spilforslag

Det er måske ikke de mest varierede spilforslag til dato men nu er det heldigvis ikke det, det handler om. Det handler om at hive lidt ekstra knaster hjem og det tror vi på at man gør, hvis man satser på masser af udebanesejre i denne runde.

FC Midtjylland fortsætter de gode takter på udebane, når turen atter går til Sjælland. Kan de vinde ude mod FCK, så kan de snildt gøre det samme mod FC Nordsjælland.

En udebanesejr er også sandsynlig når Brøndby drager til AAB. AGF tager hjemme mod FCK og med en udebanesejr her, er top-3 indenfor rækkevidde for Brøndby. Vi tror derfor på 3 gange udesejr i mesterskabskampene.

AC Horsens drager mod et slagent Esbjerg hvis morale nok ikke er på sit højeste med udsigt til 1. division næste år. De har ikke noget at spille for og derfor forsætter vi temaet med udebanesejre. Samme situation gør sig gældende i Silkeborg, der også er færdige med superligaen i minimum et års tid. Lyngby løber med sejren i den kamp.

SønderjyskE og OB kan godt lide at spille uafgjort og ud fra den simple statistik tror vi på endnu en til samlingen.

Slutteligt forventer vi en målrig kamp mellem Hobro IK og Randers FC. Begge hold scorer mål i tiden og forsætter i denne kamp.

Held og lykke!

 

Se alle dagens fiduser her

 

 

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk