Optakt til den danske Superliga runde 10

Optakt til den danske Superliga runde 10

 

Superligaen runder sin 10. spillerunde i weekenden og inden den skydes i gang, kan vi konstatere at sidste års mestre, FC Midtjylland, atter er på førstepladsen. Det skete efter en sejr i Aarhus mod et AGF hold der ellers spillede en fornuftig kamp.

Den nye førsteplads skete på bekostning af SønderjyskE, der måtte nøjes med uafgjort ude mod OB. Ikke noget dårligt resultat, men der er ingen tvivl om at SønderjyskE havde drømt om at vinde den kamp og dermed forblive på førstepladsen i Superligaen. En placering de ikke er vandt til at lægge navn til.

Vejles drømmestart i denne sæson er efterhånden ved at falde fra hinanden. De tabte igen i sidste weekend til Brøndby, der dermed deler point med SønderjyskE.

I bunden af tabellen endte kampen mellem Lyngby og Horsens på nærmest tragikomisk vis. Uafgjort lød resultatet og det betyder at begge hold stadig har en sejr til gode i dette års udgave af Superligaen.

Runde 9’s helt store tabere må dog være FCK, der stadig befinder sig i uvant modgang. Det passer slet ikke løverne fra København at ligge så langt nede. Selvom det ikke ser alt for godt ud for FCK, er der stadig ”kun” 9 point op til førstepladsen. Så tidligt i sæsonen er der dermed stadig håb for FCK, hvis de ellers formår at vende skuden inden længe. Om de kan gøre det i Superligaens runde 10 må guderne vide.

Om guderne er enige med vores spiltips til denne runde, kan vi ikke svare på. Uanset hvad har vi fundet luppen frem og nærstuderet de kommende kampe. Det er der kommet følgende spilforslag ud af:

 

27.11. kl. 19:00: Randers FC – OB: X

28.11. kl. 16:00: FC Midtjylland – AaB: 1

29.11. kl. 14:00: AC Horsens – Vejle Boldklub: X2

29.11. kl. 16:00: SønderjyskE – FC København: Over 3,5 gule kort

29.11. kl. 18:00: FC Nordsjælland – AGF: 2

30.11. kl. 19:00: Brøndby IF – Lyngby: Brøndby -1

 

Baggrund for valgte spilforslag

Randers og OB kampen er svær at spå om. Den kan tippe til begge sider. Vores bud er dog at den ikke tipper nogen steder hen, og dermed får vi ikke en afgørelse i det opgør.

FC Midtjylland er ved at have fundet sig selv, men der er stadig gode odds på at de kan slå AAB på hjemmebane lørdag. Al logik siger at det kommer til at ske.

Selvom Vejle er ved at have jordforbindelse igen i Superligaen, ser vi dem stadig som favoritter mod et slagent AC Horsens. En halvgardering i Vejles favør virker lovende.

Vi tør ganske enkelt ikke spille på hvem der vinder kampen mellem SønderjyskE og FCK på søndag. Ja, FCK er rigtig skidt kørende men det kan heller ikke blive ved. Det er uundgåeligt at de nok skal vinde kampe selvom de er i krise. Om det bliver mod SønderjyskE tør vi som sagt ikke spå om. Til gengæld kunne frustrationerne godt munde ud i en del gule kort. Sønderjyske trækker også gerne et par ostemadder i deres kampe, så over 3,5 af dem er buddet herfra.

AGF skal en tur til Farum søndag aften. De plejer at have det godt mod FC Nordsjælland og de vil med sikkerhed tilgå denne kamp med fuld power og et mål om at vinde. Vi tror den mission lykkedes.

Mandag aften skal et formstærkt Brøndby mandskab trække et let stik hjem mod bundknoldene fra Lyngby. Et benspænd med et mål bagud fra start burde ikke være noget problem. Specielt ikke når det odds i skrivende stund giver lidt over 2 gange pengene igen.

God fornøjelse derude.

 

Alle kampe kan du spille hos Bet365 her

 

Se alle dagens fiduser her