Optakt til den danske Superliga runde 1

Optakt til den danske Superliga runde 1

 

Få 1000 DKK i Superliga BONUS hos Bet365 – klik her

 

Den forskudte sommerpause er forbi og Superliga sæson 20/21 står for døren. Fredag d. 11. september går det løs mellem SønderjyskE og sidste års mestre, FC Midtjylland. Den danske Superliga 19/20 må siges at gå over i historien som værende helt specielt naturligvis grundet Corona.

Vi krydser fingre for en sammenhængende Superliga sæson 20/21. I modsætning til mange andre topligaer i verden, kan vi her i Danmark tillade publikum. Blandt andet har OB meddelt at der kan lukkes op til 5000 ind på stadion når de tager imod FCK lørdag d. 12. september. Det bliver fedt med lidt stemning fra lægterne igen både for spillerne men også for os seere.

Resten af sportsverdenen må ellers vente lidt endnu med flere tilskuere, men superligaen har stadig lov til at lukke mere end 500 ind. Lad os håbe det forsætter og at tilskuerne kan finde ud af at tage deres forbehold. 

Som altid har vi kigget på hvilke odds der har god værdi til denne første runde af superligaen. Holdende kommer tilbage fra over en måneds pause. Derfor er der ikke rigtig nogen form eller statistikker at gå ud fra her i starten af sæsonen. I skal dog ikke snydes for vores bud på de 6 kampes udfald i runde 1 af den danske Superliga:

11/09 klokken 19:00: SønderjyskE – FC Midtjylland: 2

13/09 klokken 14:00: AC Horsens – Randers FC: X

13/09 klokken 14:00: Lyngby – AaB: 2

13/09 klokken 16:00: Brøndby IF – FC Nordsjælland: Under 2,5

13/09 klokken 18:00: OB – FC København: 2

14/09 klokken 19:00: AGF – Vejle: 1

Vi ser ingen grund til at FC Midtjylland ikke skulle starte hvor de slap mod SønderjyskE, og tager sejren.

Kampen mellem AC Horsens og Randers FC er så åben som noget kan være. Vi lander i midten og satser på uafgjort.

Det er svært at sige hvordan AAB har tænkt sig at spille fodbold i år. Kampen mod Lyngby skal på papiret ende i sejr til ålborgenserne og de vil med sikkerhed gøre alt for at komme godt fra start.

I det sjællandske skal Brøndby IF mod FC Nordsjælland. To hold der også svinger i kvalitet og som vi andre skifter underbukser. Brøndby IF hører til i toppen af Superligaen og når de ikke er det, kan det ses og mærkes helt ind i klubbens knogler. Vi tror det bliver en målfattig kamp, der dog godt kunne ende med en 1-0’er til Brøndby.

Der er god værdi i en sejr til FC København, der har lidt flere fodboldkampe i benene grundet den fornemme Europa League præstation, hvor man tvang selveste Manchester United ud i forlænget spilletid. Nu venter en modstander i noget mindre skala og derfor tror vi på en udebanesejr i Odense.

Det går godt i Aarhus og det virker som om at David Nielsen har fundet en form for stabilitet. Noget man ikke har kendt til i mange år i AGF. Vi satser på at oprykkerne fra Vejle får en svær start på deres superliga sæson mod ”De Hviie”.

Det blev en gang lidt fantasiløse bud i denne omgang. Som sæsonen skrider frem, og der tegner sig et bedre billede af holdende form, skal der nok komme lidt mere krydderi på. Indtil da ønsker vi god start på den danske Superliga 20/21.

 

Se alle dagens fiduser her