Optakt til Champions League kvartfinalerne

Optakt til Champions League kvartfinalerne

 

Få 1000 DKK i Superliga BONUS hos Bet365 – klik her

 

Champions League Slutspil

Fire dage og fire champions league kampe: Der er dømt 4 på stribe når vi fra og med i aften d. 12. august tager hul på kvartfinalerne i Champions League. Champions League 2020 består fra nu af udelukkende af 1 kamp pr. finalerunde, nøjagtig som i Europa League, hvorfor der også spilles på neutral grund på Estádio da Luz i Lisabon.

De resterende 8 hold har således hverken en returkamp at læne sig op ad eller tilskuere på stadion som opbakning. Vi skal i det nedenstående kigge nærmere på de 4 kampe forude, og hvordan de noget anderledes forhold kommer til at påvirke kampene.

 

 

Atalanta i forrygende debut

Atalantas første Champions League deltagelse nogensinde, må siges at være godkendt allerede på nuværende tidspunkt. De befinder sig nu i en kvartfinale hvor modstanderen hedder PSG. Sidstnævnte jagter stadig deres første Champions League trofæ og mon ikke de er godt tilfredse med at modstanderen hedder Atalanta og ikke Bayern, City, eller Barca?

PSG er favoritter på papiret, men vi skal igen huske på at tingene langt fra er som de plejer og det kan sagtens ryste posen til Atalantas fordel, der dog må undvære denne sæsons helt store bomber Josip Ilicic.

Heller ikke hos PSG er der udsigt til stærkeste startopstilling, der højest sandsynligt må undvære superstjernen Kylian Mbappé og midtbaneveteranen Marco Verratti.

Om Atalanta kan pynte yderligere på en fantastiske sæson, eller om PSG kommer nærmere deres første Champions League trofæ afgøres allerede i aften klokken 21.

 

Jokerne fra Leipzig

I torsdagens kamp skal jokerholdet fra RB Leipzig forsøge at gøre livet surt for Atletico Madrid. RB Leipzig har flere gange vist at de sagtens kan spille med i toppen, når de rammer dagen. Gør de det på torsdag, kan et ellers ganske velspillende Atletico hold sagtens ryge i problemer.

Det er dog slet ikke nogen umulig opgave for Diego Simeones tropper at komme langt i dette års Champions League og det vil være den største motivation for at slå RB Leipzig på torsdag.

 

Barcelona – Bayern München: Storkamp fra øverste hylde

Kom ikke at sig at Coronakrisen ikke har kastet noget godt af sig. På fredag kan du nemlig erstatte den sædvanlige fredagsunderholdning såsom ”Alle mod 1” eller ”Den vildeste danser” med storkampen mellem Barcelona og Bayern München. Et ganske godt bytte hvis du spørger os.

Bayern München løber med en ret markant favoritrolle i forhold til hvem modstanderen egentlig er, men det skyldes udelukkende deres vanvittige form. Chelsea blev slagtet ud af turneringen med et samlet resultat på 7-1 og de tyske mestre har ikke tabt en kamp siden januar 2020.

Nu venter et Barcelona hold der ikke har haft den mest prangende sæson, som dog kan reddes med et Champions League trofæ.

 

Selvtillid i Lyon

På lørdag d. 15. august venter den sidste kvartfinale mellem Manchester City og Lyon. Begge hold formåede at vippe to Champions League mastodonter ud af turneringen i 8. dels finalerne, hvor henholdsvis Real Madrid og Juventus blev besejret samlet.

Bookmakerne mener dog at Manchester City er storfavoritter i dette opgør og tildeler i skrivende stund omkring odds 1.20 på at de vinder kampen. Omvendt er Lyon helt oppe at ramme odds 12 flere steder. Et bet vi får svært ved at holde fingrende fra her på spilfiduser.dk

Det er sjældent vi får 4 Champions League kampe i streg og to af dem ligger sågar i weekenden, så nyd det og god fornøjelse.

 

Se alle dagens fiduser her