Optakt til Arsenal – Manchester United

 

Optakt til Arsenal – Manchester United

Der må efterhånden herske en noget bedre stemning i Arsenal lejren end for blot en måneds tid siden. Arteta og hans Arsenal trup, har vist et positivt mønster i de seneste mange kampe, og seneste nederlag i Premier League skal findes tilbage i medio december.

Det går også rigtig godt i Manchester United – troede man. Den stabilitet det kræver at vinde et mesterskab, som man uden tvivl drømmer om at gøre i Manchester United i denne sæson, viste sig at være ikke tilstedeværende i midtugens kamp mod Sheffield United. Om det var en enkel svipser eller om bundniveauet bare ikke er højere endnu, får de alletiders mulighed for at vise mod Arsenal lørdag aften klokken 18.30.

Arsenal må undvære deres stjerneangriber Aubameyang og det bliver uden tvivl synligt i Arsenals spil. Men med en kombination af en dårlig dag i Uniteds forsvar, samt lidt kreativitet i Arsenals angreb, kan det sagtens lade sig gøre at score mål alligevel.

Netop den svingende kvalitet i Manchester Uniteds forsvar kan også få en afgørende betydning i denne kamp. Ved Sheffield Uniteds andet mål i så Uniteds forsvar forfærdelige ud. ”Et studie i inkompetence” som Jesper Grønkjær vist fik sagt. Og han havde helt ret.

Bookmakerne mener på trods af kampen mod Sheffield United at Manchester United er svage favoritter i kampen mod Arsenal. Uanset hvad er det på papiret et jævnbyrdigt opgør vi har i vente i weekenden og en vigtig kamp for begge hold at vinde.

 

Odds 2.0 på over 0,5 mål hos Betfair

Hos Betfair byder de, i anledning af kampen mellem Arsenal og Manchester United, nye spillere velkomne med en stærkt tilbud. Spil op til 300 kr. på at der bliver scoret minimum 1 mål i kampen til odds 2.0. Gevinsten på det forhøjede odds bliver derefter udbetalt som et freebet, såfremt kampen ikke ender 0-0.

Opret dig og brug koden ZFBQAH her.