Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Optakt – Super Bowl LV

Super Bowl LV

Mandag 8. februar 00.30 dansk tid sparkes Super Bowl LV i gang i Florida, når Tampa Bay Bucaneers tørner sammen med Kansas City Chiefs. Vi kigger i denne optakt nærmere på opgøret. 

Der er lagt i kakkelovnen til en meget spændende Super Bowl, når Tampa Bay Bucaneers brager sammen med Kansas City Chiefs i det, der bliver den 55. udgave af verdens største sportsbegivenhed. 

På den ene side står legenden Tom Brady, der er i sin tiende Super Bowl. Denne gang for Tampa Bay Bucaneers, der gik hele vejen med en lidt overraskende sejr over Green Bay Packers i NFC-finalen. På den anden side står den noget yngre Patrick Mahomes og Kansas City Chiefs, der besejrede Buffalo Bills i AFC-finalen. Der er kæmpe aldersforskel på de to spillere. Mahomes er blot 25 år gammel, mens Brady er 43 år. Det er med andre ord ”far mod søn.”

Hvem er favorit til kampen?

Kigger vi lidt på, hvem der er favoritter til at snuppe Super Bowl-titlen, så ligner det på papiret en tæt kamp, men med en lille favoritværdighed hos Kansas City Chiefs. Og det er der flere årsager til. 

Chiefs har måske det bedste offense i hele NFL. Med stærke offensive våben som Tyreek Hill, Travice Kelce og Sammy Watkins som wride receivers, så må man siges, at Patrick Mahomes som quarterback har nok våben at kaste efter. Derudover har holdet to stærke runningbacks i form af Le’Veon Bell og Darrel Williams. En meget stærk offensiv linje! Det skal Tampa Bay Bucaneers få dæmmet op for, hvis de vil vinde Super Bowl. 

Tom Brady har dog også nogle gode offensive våben at kaste efter. Antonio Brown er blandt andet et af Bradys sikre kort. Derudover må man ikke glemme spillere som Scotty Miller, der har leveret en stor sæson i år. Og sidst men ikke mindst Tom Bradys mangeårige legekammerat Rob Gronkowski. De to har nærmest været uadskillelige, og det var da også et kast fra Brady til Gronk, der afgjorde NFC-finalen mod Packers. 

Men hvem er så favoritter til Super Bowl LV? Chiefs må siges at være et lille skridt foran Bucaneers. Det afspejler sig også tydeligt, hvis vi kigger på bookmakernes odds. Her er Chiefs de fleste steder nede i omkring odds 1.60, mens Bucaneers giver omkring odds 2.45. Så altså en lille favoritværdighed til Chiefs. Men det er NFL, og alt kan ske i Super Bowl. Det har vi set flere gange, hvor de undertippede har løbet med trofæet. Brady har flere gange prøvet at være favorit til Super Bowl, da han spillede for New England Patriots, men han måtte lide nederlag til hold som New York Giants og Philadelphia Eagles. Nu er Brady undertippet mod Chiefs, og det kan måske bane vejen for en overraskelse. 

MR. Green giver dig et super tilbud

Interesserer du dig ikke for NFL, men alligevel har tænkt dig at se Super Bowl, så giver Mr. Green dig alle gode grunde til at se Super Bowl LV. Som ny kunde hos Mr. Green får du nemlig boostet oddses på begge mandskaber. Her får du hele ODDS 5.00 på en sejr til begge hold. Tilbuddet gælder alle nye kunder og kan spilles her med spilstop 00:30 natten til mandag 8. februar.

Opret dig som bruger og modtag tilbuddet her.*

Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad