Optakt og odds forslag til Premier League runde 9

Premier League logo

Optakt og odds forslag til Premier League runde 9

 

Få 1000 DKK i Premier League BONUS hos Bet365 – klik her

 

Landsholdspausen er slut så nu kan det rigtige fodbold vende tilbage igen. Premier League runde 9 er tilbage i weekenden. Den engelske liga er stadig spændende i toppen efter sidste rundes resultater der blandt andet bød på en overraskende solid præstation fra Manchester United. De vandt 3-1 over Everton på udebane. En kamp hvor Everton ellers lignede favoritter, hvis man tog Uniteds seneste resultater i betragtning. En vigtig sejr for United, der med en kamp mindre spillet end de fleste andre hold, stadig holder nogenlunde kort afstand til top 4.

I det der var sidste rundes absolutte top kamp i Premier League, måtte Manchester City og Liverpool tage til takke med det ene point. 1-1 endte den kamp og man skulle synes at begge mandskaber kunne være tilfredse med det.

I toppen af tabellen finder vi nu Leicester, der med en sejr på 1-0 over Wolves kunne lægge 3 point til deres samlede regnskab. Det bragte dem på 18 point i alt – 1 point foran både Liverpool og Tottenham.

Og hvis vi lige bliver ved Tottenham. De har fået en forrygende start i denne sæson og noget tyder på at Mourinho har gang i en plan for holdet, som indtil videre glider som den skal.

Det er stadig en utrolig spændende sæson i år her 8 runder inde. De tomme tilskuerpladser gør måske at posen bliver rystet lidt, men når det er sagt kan der ikke være tvivl om at dagene med fyldte tribuner gerne må vende tilbage meget snart. Det bliver ikke i Premier League runde 9 kan vi godt afsløre, men der venter stadig en masse lækker bold i weekenden, tilskuere eller ej, som vi nu skal kigge lidt nærmere på.

Kan Tottenham fortsætte sin stime mod mægtige Manchester City?

Selvom Tottenham har fået en rigtig god start i denne sæson, skal man aldrig tage let på en kamp mod Manchester City. Sidstnævnte har måske ikke fået den start på sæsonen de havde drømt om, men det virker til at der nu er kommet godt gang i City maskinen igen. Det viste de senest i kampen mod Liverpool der som sagt endte uafgjort.

Bookmakerne mener at en Tottenham sejr i skrivende stund skal give 4 gange igen. Det odds får vi svært ved at holde fingrene fra. Sidst de to hold mødtes var tilbage i februar og der vandt Tottenham 2-0 på hjemmebane og det var endda uden Harry Kane, der på det tidspunkt var ude med en langtidsskade.

På lørdag er det lige omvendt når Manchester City mangler deres topangriber i form af en skadet Aguero. En Tottenham sejr virker derfor langt fra usandsynlig.

Topbrag i Liverpool

Kasper Schmeichel og resten af Leicester holdet, drager søndag mod Liverpool i denne rundes absolutte topopgør. Liverpool ligger ganske vist nummer 3, men er stadig a point med Tottenham. Hvis Leicester ender med at tage derfra med 3 point i kufferten, kan vi efterhånden godt konkludere at Leicester ikke bare rider på en bølge af held, men at der rent faktisk ligger et tophold bag.

Samtidig vil Leicester bryde en ellers noget kedelig statistik mod Liverpool, der tæller 6 kampe i streg uden sejr. Liverpool ser dog ud til at have fundet sig selv nogenlunde igen efter kampen mod Aston Villa, så det bliver ikke nogen let opgave for Leicester. Der venter en forhåbentlig underholdende kamp på søndag.

Manchester United skal holde fast
Den sene kamp lørdag aften står mellem Manchester United og West Bromwich. Det er en kamp United må og skal vinde hvis de fortsat skal have håb om at kunne vende deres svingende præstationer i Premier League til en mere stabil form.

West Bromwich har skrabt sølle 3 point sammen indtil videre i denne sæson og de point skal alle findes i 3 uafgjorte. Resten er nederlag.

Der er fodbold i verdensklasse både lørdag, søndag og mandag i denne runde. God fornøjelse.

Se alle dagens fiduser her