Optakt og odds forslag til Premier League runde 8

Premier League logo

Optakt og odds forslag til Premier League runde 8

 

Få 1000 DKK i Premier League BONUS hos Bet365 – klik her

 

Runde 7 er overstået, og førstepladsen i Premier League tilhører atter Liverpool. Liverpool har fundet sig selv igen, og selvom de ikke helt er på sidste års niveau, ligner de atter det stærkeste mandskab i Premier League. Hvis vi tæller deres overbevisende Champions League præstationer med, kan de igen betragtes som favoritter til titlen som engelske mestre.

Et hold der på ingen måde ligner et mesterhold, er Manchester United. De kan højest vinde titlen som Premier Leagues mest inkonsistente hold. Selvom modstanderen hed Arsenal, var det ikke meget Solskjaer og co. havde at byde på i sidste uge. De lignede et hold uden plan, modsat Arsenal der tydeligvis vidste hvad der skulle ske i den kamp for at få de 3 point.

Leicester gav Leeds et gok i nøden med virkelighedens stav. Den ellers flyvende start fra oprykkerne fra Leeds, led et knæk med et nederlag på Elland Road på hele 1-4. Det betyder således at Leicester er lige i hælende på Liverpool med blot 1 points forskel. Omvendt måtte Leeds se deres klubnavn falde helt ned til 12. pladsen i tabellen.

Det er dog kun 6 point der adskiller 1. pladsen og 13. pladsen, så alt er åbent når vi nu skal tage et kig på nogle af de højdepunkter vi har i vente i Premier League runde 8.

Rundens brag: Manchester City – Liverpool

Søndag d. 8. november klokken 17.30 skydes rundens største opgør i gang. Manchester City tager imod Liverpool på Etihad. Begge hold er flyvende i Champions League i tiden, og det går ligeledes fornuftigt i Premier League. Dog har de ikke været overbevisende i sidstnævnte, selvom det er blevet til flest sejre.

Manchester City ligger på 10. pladsen og er en enkelt kamp bagud i forhold til de fleste af de resterende hold. Der er 5 point op til Liverpool, og de må betragtes som den største konkurrent til trofæet. Derfor bliver det ekstremt vigtige 3 point der er på spil i dette opgør.

Bookmakerne har Manchester City som en ret klar favorit. Vi tillader os at være en smule uenige her. Jovist City har måske en svag hjemmebanefordel, men med tomme tilskuerpladser, er denne ikke så markant. At det i skrivende stund skal give lidt over odds 3 igen på en Liverpool sejr, synes vi er for godt til at være sandt.

Vi håber på at det er to angrebsvillige hold der tørner sammen på søndag, og dermed leverer en underholdende kamp, som Premier League kan når den er bedst.

 

Kan Everton snuppe 3 point mod United?

Everton er uden sejr i de sidste 3 kampe i Premier League. De tager imod et Manchester United hold, der ikke aner hvad form og solidt bundniveau betyder. Ole Gunnars trænerstol er atter steget i temperatur, efter det skuffende nederlag i Champions League til Basaksehir onsdag aften.

Som bekendt har Manchester United været utrolig svingende i denne sæson. Men på den måde som de p.t. spiller på, ligner det en rigtig svær opgave når de gæster Goodison Park lørdag d. 7. november klokken 13.30.

Evertons skadesliste kan dog tale til Uniteds fordel, og måske er det også derfor bookmakerne tildeler udebaneholdet en svag favoritrolle. Her erklærer vi os igen uenige og skæver meget til et spil på en Everton sejr eller alternativt X’et.

To fredagskampe

Igen får vi hele to kampe at gå til weekend på. I den noget anonyme kamp mellem Brighton og Burnley, skal Burnley forsøge at rette op på den horrible start de har fået sig i Premier League. 1 point er det blevet til. Brighton er heller ikke just i deres bedste form, så det kunne være Burnleys chance for at gøre at nuppe første sejr i denne sæson.

I den sene kamp på fredag, skal Southampton forsøge at holde sig i top 5 på hjemmebane mod Newcastle. Newcastle spiller sådan set ikke dårligt og tabellen er på den måde også lidt misvisende. De ligger nemlig helt nede på 11. pladsen, men igen så har de blot 5 point op til 1. pladsen og blot 2 point deler Newcastle og Southampton.

Der er fodbold på skærmen både fredag, lørdag og søndag og det bliver de sidste kampe, inden en landsholdspause.

Se alle dagens fiduser her