Optakt og odds forslag til Premier League runde 4

Optakt og odds forslag til Premier League runde 4

 

Få 1000 DKK i Premier League BONUS hos Bet365 – klik her

Lørdag d. 3. og søndag d. 4. oktober er der atter Premier League bold på skærmen.  Kun 3 hold kan prale af toppoint nemlig Leicester, Liverpool og Everton. Leicester tager topplaceringen grundet deres skræmmende gode målscore på 12-4. Med den smule rest af hovedregning vi har tilbage fra folkeskolen, kan vi konstatere, at det lige nøjagtig giver 4 mål i gennemsnit pr. kamp indtil videre. Lad os kigge på et par højdepunkter i Premier League runde 4.

Leicester skal holde skruen i vandet
Imponerende start af Leicester og der er ingen tvivl om at det varmer de fleste danske Premier League fans hjerter. Leicester har alle muligheder for at blive i toppen, når de tager imod West Ham på søndag klokken 13. Det bliver en kamp hvor de skal bevise at bundniveauet er hævet fra sidste sæson. At klubben har et stabilt niveau. Det vil uden tvivl kræve færre udsving i kvalitet end sidste sæson, hvis Leicester skal være et top 5 hold.

Selvom de chokerede med en 5-2 sejr på Etihad mod Manchester City, skal der medregnes hele 3 straffespark til Leicester i det resultat. Det ændrer ikke på at de to andre mål var fremragende, herunder en krøllet bold af Maddison fra kanten af feltet der sejlede direkte i hjørnet, samt en lækker hæl fra Vardy. Leicester er et fremragende fodboldhold når de spiller op til deres bedste og vi har et godt øje til dem på søndag.

 

Kan Højbjerg og co. udnytte Uniteds svage start?
Pierre Emile Højbjerg kan ikke være utilfreds med hans start i sin nye klub Tottenham. Det virker som det naturlige skridt op ad Premier League stigen at gå fra Southampton til Tottenham, modsat sin danske kollega der kæmper om sin plads i Inter. Vi nævner ingen navne. Højbjerg har fået masser af spilletid allerede, og har også været involveret i flere afgørende situationer.

Tottenham kunne godt have drømt om en bedre sæsonstart, men helt skidt ser det ikke ud. 4 point i tre kampe er det blevet til og det giver en 8. plads. Søndag aften går turen til Old Trafford, hvor Manchester United venter.

Manchester United sluttede sidste sæson af med at ligne et hold der havde fundet den rigtige vej. De har så omvendt startet denne sæson ud med at ligne et hold der fuldstændig har glemt den vej, og nu farer forvildet rundt i blinde.

Selvom det blev til en udebanesejr mod Brighton var det med hjælp fra VAR i yderste led. I EFL cuppen så det dog mere overbevisende ud mod selv samme hold. Det er to hold der gerne vil ligge i toppen der mødes på søndag. Manchester United har 1 point mindre end Tottenham, men har så også spillet en kamp mindre. Dette opgør er vigtigt for begge hold og det ligner også den mest interessante kamp i denne spillerunde af Premier League.

 

Leeds mod ny mastodont
Leeds er tilbage i Premier League. For rigtig mange fans og neutrale fans har deres tilbagevenden til Premier League været sidste års helt store fodboldhøjdepunkt. Selv Marcus Rashford lykønskede Leeds med deres oprykning, i et tweet der dog hurtigt blev pillet ned igen. Måske fordi nogen mindede ham på den historiske rivalisering der er mellem Manchester United og Leeds. En smuk tanke men den gik åbenbart ikke.

Leeds har 6 ud 9 mulige point. Eneste nederlag var mod de forsvarende mestre fra Liverpool, i en fremragende kamp hvor Leeds havde masser at byde på. Nu venter så næste store udfordring når Manchester City kommer forbi Elland Road på lørdag.

Manchester City kommer som tidligere nævnt fra et historisk nederlag mod Leicester og det åbner unægteligt op for Leeds muligheder. Bookmakerne er ikke i tvivl om at City er storfavoritter, men mon ikke Leeds har rigtig mange danske fans i ryggen i det opgør.

Interessant Premier League runde 4 i vente i weekenden. God fornøjelse.

Se alle dagens fiduser her