Optakt og odds forslag til Premier League runde 3

Optakt og odds forslag til Premier League runde 3

 

Få 1000 DKK i Premier League BONUS hos Bet365 – klik her

Premier League er godt i gang med 2 runder spillet. Det er naturligvis stadig tidligt at begynde at snakke om form. Vi kan dog allerede konkludere en top 5 med maksimum 6 point nemlig Leicester, Everton, Arsenal, Liverpool og Crystal Palace.

Hører Leicester til i toppen?
Leicester skal ud at vise at de efterhånden hører til i toppen og virkelig kan drille de store klubber. Kasper Schmeichel og co. får chancen for at bevise deres værd mod selveste Manchester City søndag d. 27. klokken 17.30. Det bliver spændende at se om Leicester kan stille noget op på Etihad Stadium. Bookmakerne mener at du skal have pengene 9 gange igen hvis Leicester vinder. Vi må indrømme at det odds kilder lidt.

Leicester har scoret 7 mål i de første to kampe så de ved hvordan man finder nettet. De lukkede to mål ind mod Burnley og det kommer de også til mod City tør vi godt spå.

United skal passe på
Manchester United valgte at give sig selv den værst tænkelige start på Premier League som man kunne forestille sig. I sidste sæson lignede de ellers et hold der var på vej tilbage til kampen om mesterskabet. Måske ikke i denne sæson, men indenfor de næste par år. Deres første kamp mod Crystal Palace, viste at der stadig mangler kvalitet på bundniveauet. Der var ikke meget at komme efter og Crystal Palace var ellers en oplagt mulighed for at komme godt fra start.

I stedet har man nu 0 point. Det er ganske vist med en kamp mindre spillet end de fleste andre hold i Premier League, men det er stadig ikke særlig smart for selvtilliden. Nu venter der så en svær udebanekamp mod Brighton, der ikke just ser ud til at blive lettere end Crystal Palace.

Brighton slog et ellers fornuftigt Newcastle mandskab på udebane med hele 3-0, så Lindelöf og Maguire skal nok få lov at arbejde for deres løn på Lørdag klokken 13.30.

Topkamp mandag aften
Kurer din mandags-blues med tanken om at der venter god bold i fjerneren så snart vi når til aften. Klokken 21.15 tager Liverpool nemlig imod Arsenal. Sidste års suverænitet har igen lagt godt fra land. I sidste runde blev det til en 2-0 sejr over Chelsea på udebane. Forrige runde skulle oprykkerne fra Leeds dog vise sig at være i stand til at udfordre Liverpool.

Om det siger noget om hvor gode Leeds er eller om Liverpool har grus i maskinen, er svær at sige endnu. Det var en ganske underholdende kamp og det lignede lidt at Liverpool har lidt finjusteringer der lige skal på plads, inden de igen ligner sig selv fra sidste sæson.

Arsenal har ligeledes lagt godt fra land, men ligner ikke et hold endnu der for alvor skal spille med om trofæet i år. Det skal alligevel blive interessant at se dem mod Liverpool. Vi krydser fingre for en underholdende kamp.

Se alle dagens fiduser her