Optakt og odds forslag til Premier League runde 10

Premier League logo

Optakt og odds forslag til Premier League runde 10

 

Få 1000 DKK i Premier League BONUS hos Bet365 – klik her

 

Vi nærmer os med hastige skridt runde 10 i Premier League. Runde 9 gav os en ny førsteplads i tabellen i form af Tottenham. Det skete efter 2-0 sejren over selveste Manchester City. Det ligner unægtelig at Mourinhos projekt i klubben er ved at få fast vejgreb. I sidste sæson undgik Tottenham med nød og næppe den totale skuffelse, ved at kvalificere sig til Europa League. Målet var ellers at kvalificere sig til Champions League og dermed komme sig over den store skuffelse det var at tabe til Bayern München i finalen sidste år.

Det lykkedes som bekendt ikke og derfor var mange skeptiske overfor Mourinhos plan, men virkeligheden var nok at langtidsskader hos profiler som Kane og Son havde stor indflydelse på Tottenhams lunkne placering. De er tilbage med fuld styrke i denne sæson og det ligner også at det nye danske bidrag til truppen i form af Pierre Emil Højbjerg, bliver en succes.

Efter runde 9 deler Tottenham og Liverpool således point med 20 af slagsen hver. Med en bedre målscore ligger Tottenham dog nummer 1. Om det holder hele vejen til slutningen af sæsonen, må tiden vise. Det bliver unægtelig spændende at se om ”The Chosen One” kan hive et trofæ til klubben i denne sæson – noget som Tottenham ikke har prøvet i mange år.

Ny svær modstander for Tottenham


Allerede i weekenden risikerer Højbjerg og co. at miste førstepladsen i Premier League, lige så hurtigt som de fik den. Et stærkt Chelsea mandskab skal på hjemmebane forsøge at slå Tottenham af pinden. Med kun to point efter 1. pladsen, er det en stor chance for at overtage føringen i ligaen.

Chelsea har ikke tabt en kamp siden 29. september. Det var tilfældigvis mod Tottenham i EFL-cuppen hvor de to hold måtte ud i straffesparkskonkurrence, inden Tottenham kunne erklæres for sejrherre. I Premier League regi, har Tottenham dog ikke slået Chelsea siden 2018. Om den stime kan brydes, finder vi ud af søndag d. 29. november kl. 17.30, i det er nok er denne rundes største kamp.

 

Liverpool i mulig walkover


Topkampen i runde 9 endte med en overbevisende 3-0 sejr til Liverpool over Leicester. Liverpool var ellers stadig uden deres helt store profil Van Dijk, men det så ikke ud til at påvirke dem synderligt. De må ligeledes undvære hollænderen i næste kamp mod Brighton, i en kamp der trods skader burde være overkommelig for Liverpool.

Brighton har ikke fået nogen prangende start på denne sæson og de ligner mere nogen der skal fokusere på at overleve i år, frem for at drille de store hold. Omstændighederne taget i betragtning ligger der dog fornuftige odds og venter derude på en Liverpool sejr. Det er lørdag d. 28. november klokken 13.30 vi finder ud af om de odds er for højt sat eller ej.

 

Svær udebanekamp for Manchester United i vente


Manchester United kæmper stadig med at finde et stabilt bundniveau. Denne sæsons absolut mest svingende hold kæmper med næb og klør for at holde kontakten til top 4. Det var således heller ikke nogen overbevisende indsats de leverede i sidste runde mod et ellers svagt West Bromwich hold, der indtil videre kun har formået at skrabe 3 point sammen.

Der skal en helt anden indsats til, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde på søndag mod Southampton, der p.t. befinder sig på en 5. plads i tabellen.

De sidste mange indbyrdes opgør mellem de to hold, har været tætte, og de sidste 4 ud af 5 kampe er endt uafgjort. Det kunne meget vel ende sådan denne gang. Om vi finder en vinder af den kamp, og hvem det i så fald bliver, finder vi ud af på søndag d. 29. november klokken 15.00.

Se alle dagens fiduser her