Optakt Liverpool – Manchester United

 

Optakt Liverpool – Manchester United

I weekendens udgave af Premier League venter en af de helt store kampe. Denne kamp kan gå under mange navne såsom ærkerivalopgør eller topopgør. Kald den hvad i vil derude – der kan ikke være tvivl om at vi har et brag i vente.

Skal vi snakke om god timing, så passer kampen mellem Liverpool og Manchester United rigtig godt ind her. Udover at kampe de to hold imellem altid er et trækplaster for fodboldfans verdens over, så er der denne gang en førsteplads i Premier League på spil.

Før sæsonens start var der nok ikke mange der havde troet at tabellen skulle se ud som den gør nu inden runde 19 skydes i gang. Ikke desto mindre er det Manchester United, der ligger på førstepladsen med 3 point foran Liverpool. Det skyldes en kombination af et Liverpool hold der lider under et mindre formdyk, og et Manchester United hold der har vist masser af fightervilje, og vundet kampe, der ellers lignede nederlag.

Manchester United har ikke tabt en kamp siden november. Det var i 0-1 nederlaget mod Arsenal. Omvendt er Liverpool snublet flere gange, hvor de ellers har været klare favoritter. Om det er det åbenlyse fravær af Van Dijk der er afgørende er svært at sige. En hel del har det under alle omstændigheder haft at sige.

Selvom der er tur i den i United lejren, er Liverpool stadig favoritter i søndagens opgør hvis man spørger bookmakerne. Liverpools trup er, på trods af en stribe semipræstationer, stadig bundsolid. Om det er nok til at slå Manchester United og dermed generobre førstepladsen, bliver vi klogere på søndag klokken 17.30. Lykkedes det til gengæld Manchester United at slå Liverpool, kan de skabe et forspring på hele 6 point. Der er allerede hvisken hist og her blandt United fans om mesterskabet. Hvis det bliver til en sejr i Liverpool på søndag, vil den hvisken uden tvivl blive til høje råb og stor tro på, at man rent faktisk har en chance for endnu engang at hive Premier League trofæet til Old Trafford.

Betfair leverer endnu en grund til at se kampen

Hos Betfair byder de lige nu velkommen med lidt af et tilbud. Hvis der blot bliver scoret et enkelt mål eller flere i opgøret mellem Liverpool og Manchester United, giver de pengene to gange igen, på en indsats på op til 300 kroner.

Opret dig som bruger og modtag tilbuddet her.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk