News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Optakt AS Roma – Inter

 

Optakt AS Roma – Inter

Klokken 12.30 søndag d. 10. januar er der god fodbold i vente. Det er den italienske Serie A der leverer det store opgør mellem AS Rome og Inter. Der er tæt løb i toppen af tabellen hvor Roma i skrivende stund ligger på 3. pladsen med 33 point og Inter ligger på 2. pladsen med 36 point.

Roma kan altså med en hjemmebanesejr komme til at ligge a point med Inter. Omvendt har Inter muligheden for at indtage førstepladsen i Serie A. Det kræver så at AC Milan dummer sig mod Torino, og det er der ikke noget der tyder på, kommer til at ske.

Begge hold har en ganske fornuftig sæson kørende for sig, hvor det kun er blevet til få nederlag. Hvis vi kigger på de to hold og deres indbyrdes kampe, så har de spillet uafgjort i intet mindre end 5 kampe i streg. Der må altså efterhånden være en stor motivation for at slå sin modstander, og bryde den statistik på søndag.

Begge hold har folk på skadeslisten, hvor Roma er det hold med flest. 6 i alt mod Inters 3. Rent odds-mæssigt vurderer bookmakerne at vi har en ret lige kamp i vente. Det forstår man jo godt med deres indbyrdes historik. Fælles for deres seneste mange opgør, er at der bliver scoret mål, så et spil på over 2,5 mål er ikke noget dumt bud. Den uafgjorte frister naturligvis også.

Sidder du og brænder inde med gudeoddset, så kan du lige så godt spille på Betfair. Er du ikke kunde hos Betfair endnu, tilbyder de et risikofrit spil på 250 kr. deres spillebørs. Det simple tilbud indebærer at du skal spille 250 kr. på kampen mellem AS Roma og Inter. Hvis du taber, refunderer Betfair beløbet til fri afbenyttelse.

Opret en konto på Betfair Spillebørs og spil på kampen her.