Optakt Arsenal – Newcastle

Optakt Arsenal – Newcastle

Vi tager en pause fra Premier League i den kommende weekend og tager et smut til FA Cup’en. Den prestigefyldte engelske turnering er nået til 1/32 finalerne, og der er lagt op til masser af lækker cup fodbold hele lørdag d. 9. januar.

Helt specifikt skal vi her tage et kig på kampen mellem Arsenal og Newcastle. De to Premier League klubber har ikke gjort det særlig godt i Premier League i denne sæson, men hvor Newcastle fortsat oplever nedtur, så ligner Arsenal et hold der er ved at få skuden vendt til det bedre.

Newcastle er uden sejr i næsten en måned. Sidst de hev 3 point hjem, var mod West Bromwich 12. december. Omvendt kommer Arsenal til kampen med 3 sejre i streg. En af dem var mod et ellers farligt Chelsea mandskab.

Men faktum er at Arsenal stadigvæk har lang vej igen i Premier League, hvis de skal kunne kalde denne sæson for en nogenlunde succes, når vi rammer foråret. Der er ingen tvivl om at en et FA Cup trofæ vil pynte gevaldigt på det hele og det vil nok også få fansene i et lidt mere tilgivende humør.

Det gælder også for Newcastle. De ligger p.t. nummer 15 i Premier League og skal til at passe gevaldigt på, hvis de vil undgå at være med i nedrykningskampen. Nu skal det jo handle om FA Cup’en. En turnering der er kendt for at ”alt kan ske”. Og der er ingen tvivl om at turneringen får lov at leve op til det navn lørdag aften klokken 18.30.

Selvom Arsenal er klare favoritter, så er det stadig to hold er går på banen for at vinde, og med lidt held kan Newcastle snildt levere overraskelsen.

Spil risikofrit på Betfair Spillebørsen

Betfair leverer i forbindelse med FA Cup kampen mellem Arsenal og Newcastle lidt af et knaldtilbud til nye spillere. Har du ikke oprettet dig før på Betfair Spillebørsen, så kan du gøre det nu, og samtidig få et risikofrit spil til kampen.

Spil 250 kr. på Arsenal – Newcastle kampen. Taber du dit væddemål, refunderer Betfair pengene til din konto igen.

Opret en konto på Betfair Spillebørsen og spil her.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk