Ac Milan Juventus

Optakt AC Milan – Juventus

Optakt AC Milan – Juventus

Hvordan får man førstepladsen i Serie A? Det gør man ved ikke at tabe og det er lige nøjagtigt hvad AC Milan ikke har gjort i denne sæson. Det har Juventus til gengæld og det har indtil videre bragt dem på en 5. plads i tabellen – 10 point efter AC Milan.

Den har ellers stået på Juventus i de sidste mange sæsoner. ”Den Gamle Dame” har vundet Serie A i 9 sæsoner i træk. Det kunne godt ligne at de får en mesterskabspause i år, selvom intet er afgjort endnu. Det kører som sagt bedre for AC Milan end det har gjort i mange år og de trænger til et trofæ igen. Om de kan fortsætte deres ubesejrede stime i denne sæson mod Juventus, bliver vi klogere på 6. januar klokken 20.45.

 

Ægte italiensk klassiker

Det er en af de helt store klassikere i Italien der er i vente når de to hold tørner sammen onsdag aften men det bliver uden den hjemvendte supersvensker Zlatan Ibrahimovic. Zlatan er stadig ikke kommet sig ovenpå den skade han pådrog sig i Napoli kampen tilbage i november. Det får uden tvivl indflydelse på kampen, selvom AC Milan har klaret sig ganske fornuftigt uden den svenske angriber.

Senest har AC Milan dog set en smule slagne ud i forsvaret, og selvom de som sagt stadig er ubesejrede, har modstanderne til tider haft lidt for let ved at skabe chancer. Simon Kjær har haft en rigtig god sæson i år, og han skal sammen med resten af sit forsvar være på dupperne, hvis Juventus skal slås. Især den evigt magiske og hamrende farlige Christiano Ronaldo bliver svær at holde fra målet. Han har indtil videre scoret 14 mål i serie A, så han har langt fra glemt hvordan man netter.

I forsvaret har Juventus haft et fornuftigt niveau i år, men de har bestemt også haft problemer til tider. Der bliver scoret en del kasser mod dem så der er ingen tvivl om at AC Milan nok skal gå til Juventus forsvar. Det lugter en smule af en kamp på over 2,5 mål.

 

Det tror vores ekspert

Og nu vi er hoppet over i afdelingen for hvordan vi kan blive en smule rigere på denne kamp, så er det nu du skal spidse ører. Vores ekspert, Jacob Hansen fra Oddsavisen, har smidt hans bud på hvordan kampen ender, samt argumentation herfor. Han kalder det vovet at smide pengene på Juventus, men ikke desto mindre er det hans valg. Se hvorfor på billedet nedenunder.

 

Spil risikofrit hos Betfair

Har du ikke en konto hos Betfair endnu, er her alletiders grund til at oprette en. Du kan nemlig spille 250 kroner på AC Milan – Juventus kampen. Helt risikofrit. Opret dig her.

Overvej at lytte til Jacob Hansens bud på en udesejr til Juventus. Han har nemlig lagt hårdt ud i 2021 med en Oddsavis hvor han ramte 11 ud af 14 muligt. Læs mere om den præstation her.

Gå ikke glip af flere spiltis fra Jacob Hansen i Oddsavisen. Tilmeld dig her.

Del artiklen på

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk