Opdatering af Spilfiduser.dk

Hej til alle brugere af Spilfiduser

 

Så blev det tid til en opdatering af Spilfiduser.dk endnu engang har vi kigget på designet og forsøgt at gøre brugeroplevelsen endnu bedre og ikke mindst gøre det super nemt for dig som bruger at kunne navigere rundt siden og finde frem til fiduserne.

Vi har som altid holdt fast i Dagens Fidus som vil blive præsenteret hver eneste dag og det samme gør Dagens Double og Dagens Triple.

Vi kører også videre med odds forslag på runderne i Premier League og La Liga hvor vi kigger på rundens kampe og kommer med vores bud på nogle skarpe forslag.

Så vil vi også holde fast i daglige nyheder hvor vi kigger nærmere på optakter til Superligaen, Premier League, Bundesligaen og mange andre ligaer. Vi har også vores klassiske 8 skarpe odds forslag dette kommer vi naturligvis også med hver weekend. ( hvor vi ramte alle 8 forslag søndag til samlet odds 45 )

Så har vi lanceret et par Youtube kanaler nemlig “Penge I Banken” og Spilfiduser TV for jer der ikke allerede er med på kanalen så kommer der en kraftig opfordring til at blive en del af dette univers hvor der kommer masser af lækkerier fremadrettet, det hele kan du følge her på siden under videoforslag.

Og vores sidste nye odds projekt er Oddsavisen.dk hvor vi udkommer med en digital avis hver tirsdag og hver fredag og her får man masser af spændende indhold, herunder oddsforslag, analyser og mere mere, IØVRIGT er den første avis gratis.

Så efter mere end 20 år i branchen er vi nu klar til en ny rejse og en ny opdatering af Spilfiduser.dk

Rigtig god fornøjelse med siden og I er altid velkommen med feedback på mailen info@spilfiduser.dk

Team Spilfiduser