Asian Handicap forklaring – En Komplet Video guide

Har du nogensinde forsøgt at kaste dig over den betting-variant, som hedder asian handicap, men endte med at opgive det, fordi lød lige lovlig hokus pokus? Så er den her asian handicap videoguide måske noget for dig.

I løbet af fire afsnit forsøger vi at kaste lys over, at ikke alle asian handicap-væddemål er specielt komplicerede. Jeg giver desuden flere eksempler på, hvorfor det kan betale sig at holde et vågent øje med bookmakernes odds. Disse kan på præcis samme spil divergere ganske voldsomt, selvom det er identiske væddemål.

Som better eller oddser er det derfor en rigtig god ide at sætte sig grundigt ind i asian handicap spillet og hvordan det fungerer. Derfor har vi som sagt her hos penge i banken lavet denne lille videoguide som forhåbentlig kan jeg dig godt og sikker på vej når du begiver dig ind på bookmakernes hjemmesider

Hent 1000 DKK hos Bet365 i velkomst bonus

Gælder alle nye spillere og regler og vilkår gælder.

Asian Handicap

Afsnit 1: halve asian handicaps Vi starter med at kigge på halve og hele handicaps, de er de nemmeste af have med at gøre og derfor et godt sted at starte.

Vi begynder selvfølgelig med de halve. Handicap: -0.5 og +0.5 At spille handicap -0.5 svarer til at spille det almindelige 1-x-2 tegn på favoritten.

Handicap: -1.5 og +1.5 At spille på asian handicap -1.5 svarer til, at du spiller favoritten til at vinde med mindst to overskydende mål, præcis som du garanteret har prøvet med et ”almindeligt” 0-1 handicap-spil. Princippet for -1.5 og +1.5 er så selvfølgelig identiske, uanset om du hæver handicappet til -2.5, +2.5, -3.5 og +3.5.

Afsnit 2: hele asian handicaps I dette afsnit 2 skal vi kigge på hele handicaps, altså -1, +1, -2 osv. Handicap: -1 og +1 eller -2 og +2 osv.

Afsnit 3: Asian handicap 0 vs. Draw-no-bet vs. uafgjort-væddemål-annulleret Der er et ordsprog, som siger, at kært barn har mange navne, og det passer i det her tilfælde. Asian handicap 0 er præcis det samme som væddemålet draw-no-bet eller uafgjort-væddemål-annulleret. Nullet bruges ganske enkelt til at fjerne uafgjort fra scenariet.

Afsnit 4: Kvarte asian handicaps I den her video skal vi se nærmere på det, der for alvor kan få folk til at stikke halen mellem benene inden, de kommer i gang med AH. Nemlig kvarte handicaps. Er du ny til asian handicap, vil jeg varmt anbefale dig at starte med de 3 andre eksempler, men sørg alligevel for at få dette afsnit med også..

Hvad er asiatisk handicap?

Før vi begynder, bemærk, at Asian Handicap er en avanceret form for væddemål. Hvis du har problemer med de mest basale bettingkoncepter, anbefaler vi, at du læser vores forklaring af de forskellige typer fodboldvæddemål og vender tilbage til dette senere. Asian Handicap
er en type væddemål, der er meget brugt i sport for at balancere den magtbalance, der kan være mellem to hold, der skal spille mod hinanden.

I den spanske pokalturnering trækker mange små hold for eksempel hvert år en modstander fra den bedste spanske fodboldrække. Hvis Villareal spiller mod RM Castilla, vil oddsene falde markant til fordel for Villareal. Derfor vil deres chancer være meget små. Så det er ikke en god idé at satse på Villareal sejr, uafgjort eller tab almindeligvis kendt som 1X2-væddemål. Det Asian Handicap gør, er at udligne oddsene ved at udjævne scoringerne.

Asian Handicap balancerer oddsene for, at de to hold er lige. Dette bringer oddsene for at vinde for begge væddemål tættere på 50%. Dette gøres ved at give et handicap til det vindende eller tabende hold ved at “tillægge” eller “fratrække” deres samlede mål. Den store forskel er, at du kan få din indsats tilbage, hvis et hold ikke kommer over eller under deres handicap.


En af hovedårsagerne til, at spillere foretrækker at spille med asiatiske handicap, er, at deres indsats er lettere maskeret. Det gør han, fordi der højst sandsynligt bliver uafgjort, fordi der er tre faktiske udfald i et spil. Asian Handicap dækker dig effektivt omkring dette mellemresultat

Hvordan virker Asian Handicap?

Sport kan føre til attraktive og klassiske konkurrencer. Men meget ofte i store professionelle sportsgrene som fodbold, tennis og NBA ser du meget dominerende spillere spille mod modstandere, der er langt bagud. Når dette sker, er favoritholdets chancer for at vinde nogle gange så lave, at de potentielle gevinster ikke er risikoen værd.
Så bookmakere opfandt det asiatiske handicap for at balancere og balancere kampe, så spillere har mulighed for at kalde noget, der minder om et 1X2-væddemål. Asian Handicap
ligner et almindeligt handicap, idet en formodet fordel eller ulempe tildeles et af de spillende hold.

Asian handicap hele linjer:

I kampen mellem Juventus og Bologna er oddsene placeret til 1,20 for at Juventus vinder, 6,50 for uafgjort og 10 for at Bologna vinder. Juventus er klart favoritterne, og du forventer, at de vinder stort. Asian Handicap øger Juventus’ odds for at vinde. Du kan i stedet placere et væddemål på ” Juventus 1″ med odds 1,70. I dette eksempel vinder du dit væddemål, hvis Juventus vinder med mindst 2 mål.

På den anden side taber du, hvis de spiller uafgjort eller taber kampen. Men bundlinjen er, at hvis Juventus vinder med 1 mål, får du din indsats tilbage. Og det er her, det asiatiske handicap adskiller sig fra det klassiske handicap. Omvendt, hvis du satser på “Bologna 2” med asiatisk handicap, vil du miste dit væddemål, hvis Bologna taber med 3 mål eller mere.

Hvis de taber med 2 mål får du dine penge tilbage, og hvis de taber med 1 mål eller mindre vinder du dit væddemål. Et andet eksempel på brug af asiatisk handicap er, når to lige hold mødes. Hvis Inter Milan spiller mod Juventus, kan du reducere din risiko ved at placere det klassiske 1X2-væddemål på to udfald ved at spille med det asiatiske handicap på 0.

Hvis det hold, du satser på, vinder kampen, vinder du. Hvis kampen ender uafgjort, får du dine penge tilbage, som om du havde spillet på “tie no bet”.

Hvad er halve og kvarte linjer i asian handicap?

Ovenstående linjer kaldes heltalslinjer, når linjen du satser på, er et heltal (f.eks. / 2 eller 0). Men ifølge asian handicap kan du også satse halvvejs og 1/. First Half Asian Handicap. Halve linjer adskiller sig fra hele linjer ved, at de ender på 5 og kan variere fra /0,5. 1,5, 2,5 osv.

Asian Handicap med 0,5 Overtid betyder, at det hold, du satser på, starter kampen med 0,5 mål. Det betyder, at du vinder, hvis det hold, du satser på, vinder, eller hvis de spiller uafgjort. Hvis holdet taber, taber du din indsats.

Hvis du satser på 1,5, starter holdet med en fordel på 1,5 mål. Du vinder, hvis det hold du satser på vinder, uafgjort eller taber med maksimalt 1 mål. Hvis holdet taber med 2 mål eller mere, taber du din indsats. Asian Handicap med negativ halvlinje giver dig samme situation med modsat fortegn.

Asian Handicap kvartelinker adskiller sig fra hele linjer og halve linjer ved, at deres værdier slutter på 25 eller 75 og kan variere fra /0.25, 0.75, 1, 25, 1.75 osv. Fordelen ved kvadranten er, at din indsats kan dækkes af mere end ét udfald, men ikke mere end halvvejs, så oddsene er normalt højere.

Asian Handicap med 0,25 1/ resultater betyder, at du satser på et negativt Asian Handicap hold, når kampen starter med en ulempe på 0,25 mål. Det betyder, at du vinder, hvis det hold, du satser på, vinder kampen. Hvis holdet taber, taber du din indsats, og hvis kampen ender uafgjort, får du halvdelen af ​​din indsats tilbage.

Hvis 1/ -linjen er 0,75, starter det hold du satser på kampen med en ulempe på 0,75 mål. Du vinder, hvis det hold du satser på vinder med mindst 2 mål. Vinder de med 1 mål, bliver din indsats halveret, så du får dine penge tilbage på halvdelen af ​​din indsats, mens du vinder den anden halvdel. Du mister din indsats, hvis holdet taber, eller hvis kampen ender uafgjort.

Situationen vil vende, hvis du satser på positiv 1/ med asian handicap.

Hvad er Asian total?

Asian total handicap er baseret på antallet af scorede mål i en kamp. Det fungerer som et over/under bet, men med en forskel mellem linjerne. Her kan du satse på hele, halve og fjerde linjer som over/under 0,5, 0,75, 1, 1,25. 1,5 og så videre.

Tag eksemplet med Paris Saint Germain vs Lens. Hvis du satser på begge linjer på asiantotal (f.eks. 1 mål), betyder det, at du vinder, hvis der scores mindst 2 mål i kampen. Hvis det viser sig at være en resultatløs kamp, ​​mister du dit væddemål, og hvis der scores 1 mål i kampen, får du dine penge tilbage.

Hvis dit væddemål på PSG vs Lens er mindre end 1 mål, vinder du, hvis kampen bliver uafgjort, du får dine penge tilbage, hvis der scores 1 mål, og du taber din indsats, hvis der scores 2 eller flere mål.

Asian total halve linjer:

Hvis du satser på Asian Halfway score (f.eks. over 0,5 mål), er der kun 2 mulige udfald – vinde eller tabe. Du vinder, hvis du satser på, at der scores mindst 1 mål i kampen, og du taber, hvis kampen ender uden scoring. Hvis du satser på mindre end 0,5 mål, så omvendt.

Hvis du placerer et væddemål på Asian kvartelinjer (f.eks. over 0,75 mål), betyder det, at du vinder, hvis der scores mindst 2 mål i kampen. Hvis der kun scores 1 mål, vinder du halvdelen af ​​din indsats, og hvis kampen slutter uden scoring, taber du din indsats. Hvis du satser mindre end 0,75 mål, så omvendt. Du vinder din indsats i en kamp uden score, med 1 mål taber du halvdelen af ​​din indsats og med 2 eller flere mål taber du hele din indsats.

Hvad er den bedste sport for Asian Handicap odds?

Fodbold er en let sport at spille, asian handicap på, det var i denne sport det blev anvendt for første gang. Dette skyldes, at en kamp let ender uafgjort, hvilket betyder, at mange spillere ønsker denne mulighed dækket.

Sportsgrene som Håndbold og basketball kan ende uafgjort, men det sker meget sjældent, Derfor er asian handicap egentlig ikke så nødvendigt i disse sportsgrene
Sportsgrene som basketball og håndbold, hvor der scores mange point/mål, er meget attraktive for det asiatiske spilmarked.