Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Asian Handicap forklaring – En Komplet Video guide

Har du nogensinde forsøgt at kaste dig over den betting-variant, som hedder asian handicap, men endte med at opgive det, fordi lød lige lovlig hokus pokus? Så er den her asian handicap videoguide måske noget for dig.

I løbet af fire afsnit forsøger vi at kaste lys over, at ikke alle asian handicap-væddemål er specielt komplicerede. Jeg giver desuden flere eksempler på, hvorfor det kan betale sig at holde et vågent øje med bookmakernes odds. Disse kan på præcis samme spil divergere ganske voldsomt, selvom det er identiske væddemål.

Som better eller oddser er det derfor en rigtig god ide at sætte sig grundigt ind i asian handicap spillet og hvordan det fungerer. Derfor har vi som sagt her hos penge i banken lavet denne lille videoguide som forhåbentlig kan jeg dig godt og sikker på vej når du begiver dig ind på bookmakernes hjemmesider

Hent 1000 DKK hos Bet365 i velkomst bonus

Gælder alle nye spillere og regler og vilkår gælder.

Asian Handicap

Afsnit 1: halve asian handicaps Vi starter med at kigge på halve og hele handicaps, de er de nemmeste af have med at gøre og derfor et godt sted at starte.

Vi begynder selvfølgelig med de halve. Handicap: -0.5 og +0.5 At spille handicap -0.5 svarer til at spille det almindelige 1-x-2 tegn på favoritten.

Handicap: -1.5 og +1.5 At spille på asian handicap -1.5 svarer til, at du spiller favoritten til at vinde med mindst to overskydende mål, præcis som du garanteret har prøvet med et ”almindeligt” 0-1 handicap-spil. Princippet for -1.5 og +1.5 er så selvfølgelig identiske, uanset om du hæver handicappet til -2.5, +2.5, -3.5 og +3.5.

Afsnit 2: hele asian handicaps I dette afsnit 2 skal vi kigge på hele handicaps, altså -1, +1, -2 osv. Handicap: -1 og +1 eller -2 og +2 osv.

Afsnit 3: Asian handicap 0 vs. Draw-no-bet vs. uafgjort-væddemål-annulleret Der er et ordsprog, som siger, at kært barn har mange navne, og det passer i det her tilfælde. Asian handicap 0 er præcis det samme som væddemålet draw-no-bet eller uafgjort-væddemål-annulleret. Nullet bruges ganske enkelt til at fjerne uafgjort fra scenariet.

Afsnit 4: Kvarte asian handicaps I den her video skal vi se nærmere på det, der for alvor kan få folk til at stikke halen mellem benene inden, de kommer i gang med AH. Nemlig kvarte handicaps. Er du ny til asian handicap, vil jeg varmt anbefale dig at starte med de 3 andre eksempler, men sørg alligevel for at få dette afsnit med også..

Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad