News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Real Madrid vs Manchester City Live Stream

Livestream

Real Madrid - Manchester City

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Real Madrid

vs.

Manchester City

Stream alle de store kampe

Europe, UEFA Champions League Real Madrid - Manchester City

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Real Madrid vs Manchester City Live Stream

Det kunne næste ikke være mere lige mellem to af verdens største fodboldklubber. Real Madrid og Manchester City har mødt hinanden seks gange det seneste årti, og her er det blevet til to sejre til hvert af holdene, mens to kampe er endt uafgjort.

Med en konto hos bet365 har du mulighed for at følge kampene mellem Real Madrid og Manchester City på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, ligesom du får et tilbageblik på storholdenes første møde.

Live Stream Real Madrid vs Manchester City

Få adgang til Real Madrid vs Manchester City Live Stream

Opret en spilkonto hos bet365 og få adgang til live stream af Real Madrid vs Manchester City: Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Tidligere kampe mellem Real Madrid og Manchester City

Det første møde mellem Real Madrid og Manchester City udspillede sig i Champions Leagues Gruppe D tilbage i 2012/13-sæsonen. På Estadio Santiago Bernabéu i Madrid endte den ganske underholdende kamp 3-2 til hjemmeholdet. Alle fem mål blev scoret i de sidste 25 minutter, og det var gæsternes Džeko der åbnede scoringen.

Gæsternes føring holdt dog kun i otte minutter inden Marcelo sendte bolden i mål til 1-1. Udeholdet kæmpede videre, og kom også på 1-2 ved Kolarov fem minutter før tid, men selvom det lignede en afgørelse, var der flere mål tilbage i kampen. To minutter senere udlignede Benzema, inden Cristiano Ronaldo scorede sejrsmålet i overtiden.

Med den ærgerlige afslutning var det et revanchelystent Manchester City-hold, der senere på sæsonen bød gæsterne op til dans hjemme i England. Hjemmeholdet havde blot samlet to point sammen i de første fire gruppekampe, så der var brug for en sejr, hvis håbet om avancement skulle leve. Allerede efter 10 minutter kunne Benzema dog sende gæsterne i front. I en hårdspillet kamp med 9 advarsler og et rødt kort måtte City dog nøjes med 1-1 – Agüero scorede Citys mål 20 minutter før tid.

I 2015/16-sæsonen stod de to hold atter overfor hinanden. Denne gang gjaldt det semifinalerne i Champions League, men de to opgør blev lang fra lige så målrige som de første møder. Først spillede holdene 0-0 i Manchester, og efterfølgende vandt Real Madrid 1-0 på hjemmebane.

I 2019/20-sæsonen var det endelig tid til revanche for Manchester City, der i Champions Leagues knockout-fase endnu engang stod overfor det spanske storhold. På to sene mål lykkedes det City at tage en 2-1 med hjem fra Madrid, og med de samme cifre vandt englænderne også i returkampen. I kvartfinalen blev Manchester City dog slået ud af franske Lyon.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame?

Du kan se live stream på smartphone, tablet og computer – enten i app eller browser.

Hvilke andre kampe kan jeg se?

På bet365 kan du se kampe fra en lang række forskellige turneringer, f.eks. Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.