Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Real Madrid vs Barcelona Live Stream

Livestream

Real Madrid - Barcelona

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Real Madrid

vs.

Barcelona

Stream alle de store kampe

Spanien, La Liga Real Madrid - Barcelona

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Real Madrid vs Barcelona Live Stream

Den spanske La Liga er garant for fodboldspil i verdensklasse, og spændingsniveauet er derfor tårnhøjt når de rivaliserende storklubber Real Madrid og FC Barcelona kæmper om at slutte øverst i tabellen. Kampene mellem Real Madrid og Barcelona går under betegnelsen ’El Clásico’ og er en delikatesse for fodboldelskere over hele kloden. Det gælder derfor om at sidde klar foran skærmen, når der transmitteres fra de berømte stadions Santiago Bernabéu i Madrid og Camp Nou i Barcelona.

Se Real Madrid mod Barcelona live: Med en konto hos bet365 kan du se de spændende opgør mellem Real Madrid og Barcelona på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, og får adgang til El Clásico.

Få adgang til Real Madrid vs Barcelona Live Stream

Opret en gratis spilkonto hos bet365 og få adgang til de spændende kampe mellem Real Madrid og Barcelona som Live Stream. Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på kontoen, eller at du har placeret et sportsvæddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Spil på Real Madrid vs Barcelona

Udover at se kampene live kan du naturligvis også spille på opgørene mellem Real Madrid og Barcelona. Du finder inspiration og spændende odds-forslag hos Spilfiduser lige her.

El Clásico

El Clásico – ’klassikeren’ – er meget mere end en fodboldkamp. Det er både en indædt rivalisering mellem Spaniens to største byer og mellem spansk og catalansk nationalitet og identitet. Der er således masser af følelser på spil, når de to spanske storhold møder hinanden. Da Real Madrid og Barcelona ofte kæmper mod hinanden i toppen af La Liga, kan titelkampen ligeledes blive afgjort i de indbyrdes opgør.

Når man talte om El Clásico i gamle dage, henviste man udelukkende til ligakampene mellem de to storklubber, men i dag er begrebet bredt ud, så det gælder samtlige opgør mellem Real Madrid og Barcelona – altså både i La Liga, i pokalturneringen og i europæiske kampe.

I La Liga møder klubberne hinanden to gange – én gange hjemme og én gang ude. Hver sæson rummer altså minimum to El Clásico-opgør, mens lodtrækningen i Copa del Rey (den spanske pokalturnering) og slutspillet i Champions League kan betyde flere møder mellem de to klubber.

Sammen med Athletic Bilbao er Real Madrid og Barcelona de eneste klubber, der aldrig er rykket ud af La Liga. Der har således udspillet sig et væld af kampe mellem de to giganter, og i La Liga-sammenhænge fører Real Madrid snævert med 75 sejre mos Barcelonas 72 (til og med 2020/21-sæsonen). Herudover er 35 kampe endt uafgjort.

Kigger man på den generelle ligastatistik, er det også kongeklubben fra Madrid, der fører den indbyrdes magtkamp. Real Madrid har således vundet hele 34 La Liga-titler, mens Barcelona står noteret for 26. I 2020/21-sæsonen var det Real Madrid der kunne trække sig sejrrigt ud af begge El Clásico-opgør i La Liga. Det første opgør i oktober endte med en udesejr på 3-1 til Real Madrid, mens kampen i Madrid i april endte med en 2-1-sejr. I sidstnævnte kamp var det Karim Benzema og Toni Kroos der stod for Madrid-scoringerne, mens Oscar Mingueza reducerede for Barcelona.

FC Barcelona 2021/22

Med Lionel Messis farvel til Barcelona forud for 2021/22-sæsonen, er holdet pludselig blevet markant svækket, og det er svært at se, hvem der skal træde i argentinerens sted. Anfører Sergio Busquet, forsvarsgeneral Gerard Piqué og venstre back Jordi Alba er også alle trådt ind i deres karrieres efterår, og Barcelona må efter al sandsynlighed i gang med et omfattende generationsskifte.

På trods af Lionel Messis imponerende 30 mål i 2020/21-sæsonen blev det blot til en skuffende tredjeplads i La Liga efter Atletico Madrid og arvefjenderne fra Real Madrid. Barcelona var rækkens suverænt mest scorende hold, men da der samtidig blev lukket ganske mange mål ind i den modsatte ende, måtte Barcelona altså tage et skridt ned i tabellen i forhold til andenpladsen fra 2019/20-sæsonen.

Barcelona har dog fortsat et slagkraftigt mandskab, som desuden er blevet styrket med den hollandske angriber, Memphis Depay. Depay er blevet hentet i franske Lyon, og er kendt som en mand med mål i støvlerne – en egenskab som Barcelona bestemt godt kan bruge. Franske Antoine Griezmann har stadig ikke vist samme styrke, som han gjorde i Atletico Madrid, og danske Martin Braithwaite har heller ikke grebet chancen i angrebet.

Real Madrid 2021/22

Ligesom Barcelona måtte Real Madrid i den forgangne sæson se sig slået i kampen om førstepladsen i La Liga, der som bekendt gik til lokalrivalerne fra Atletico Madrid. Real Madrid sluttede på andenpladsen, to point efter bysbørnene, og der er således revanche i luften, når 2021/22-sæsonen sparkes i gang. Ligesom Barcelona har Real Madrid også en række aldrende profiler i truppen, ligesom en klublegende har takket af.

Efter 16 år i Real Madrid skiftede Sergio Ramos Real Madrid ud med franske PSG, men en ny forsvarsstyrmand stod straks klar i kulissen. Østrigske David Alaba er kommet til fra Bayern München, og er således blevet genforenet med sin tidligere holdkammerat, Toni Kroos. Kroos var for øvrigt Reals flittigste oplægger i den forgangne sæson.

Real Madrids aldrende offensiv tæller ikoniske Karim Benzema, der har scoret med end 250 mål for klubben på tværs af alle turneringer. Selvom dåbsattesten siger 19. december 1987, er Benzema bestemt ikke færdig med at score mål, og i 2020/21-sæsonen sluttede den franske angriber da også på topscorerlistens andenplads med 23 mål. Også Luka Modrić er godt oppe i alderen, men den tidligere Ballon d’Or-vinder er fortsat i høj kurs, og forlængede i maj 2021 kontrakten med endnu et år.

Danske spillere i Barcelona

En god håndfuld danske spillere har i tidens løb været på kontrakt i den catalanske storklub, men særligt to navne skiller sig ud, nemlig Allan Simonsen og Michael Laudrup. Allan Simonsen – Europas bedste fodboldspiller i 1977 – kom til Barcelona i 1979, og blev hurtigt en fanfavorit på Camp Nou, hvor han fik tilnavnet ‘Den lille store dansker’.

Simonsen nåede at spille 116 kampe og score 40 mål for FB Barcelona, ligesom han var med til at vinde pokaltitlen i 1981. Året efter blev Simonsen desuden matchvinder i finalen i pokalvindernes turnering. Da de spanske hold kun måtte have to udenlandske spillere i startopstillingen, var der kamp om pladserne – en kamp, der blev intensiveret, da Barcelona hentede argentinske Diego Maradona til klubben. I stedet for en plads på bænken, valgte Simonsen at skifte til engelske Charlton.

I slutningen af 1980’erne kom en anden dansk legende til Barcelona. Efter at have spilet for Lazio og Juventus i Italien, var Michael Laudrup klar til at prøve kræfter med La Liga, og her blev han en central spiller på Johan Cruyffs drømmehold. Laudrup var med til at hente ni titler til den catalanske storklub fra 1989 til 1994; fire ligatitler, en pokaltitel, to spanske Super Cup-trofæer, en Europa Cup-titel og en europæisk Super Cup-triumf. I alt blev det til 213 kampe og 47 mål i Barcelona-trøjen, inden den danske verdensstjerne foretog det forbudte skifte til rivalerne fra Real Madrid.

Foruden Simonsen og Laudrup har offensivspilleren Ronnie Ekelund og dansk-spanierne Thomas Christiansen været på kontrakt i Barcelona uden den større succes. På kvindesiden spillede Line Røddik for klubben fra 2016 til 2018, og siden 2020 har Barcelona haft fornøjelsen af den danske angriber, Martin Braithwaite.

Danske spillere i Real Madrid

Tre danske spillere har gennem årenes løb tørnet ud for den spanske kongeklub, og således været med til at vise de danske farver frem på den store fodboldscene. Henning Jensen var den første dansker, der kom på kontrakt hos hovedstadsklubben, hvilket kom i stand efter nogle forrygende sæsoner i tyske Mönchengladbach. Den danske angriber var i Real Madrid fra 1976 til 1979, hvor han spillede sammen legender som Stielike, Pirri, Santillana og Juanito. I sin sid i Real Madrid var Henning Jensen med til at vinde to spanske mesterskaber med klubben.

Michael Laudrup blev den anden danske spiller i Real Madrid, da han i 1994 foretog det kontroversielle skifte fra Barcelona til den spanske kongeklub. Ifølge Laudrup selv, havde årene med succes gjort Barcelona til et metaltræt hold, og han ønskede derfor at skifte til et ungt og sultent Real Madrid-hold, der netop havde fået ny træner. Laudrup spillede to sæsoner for Real Madrid, og var med til at vinde det spanske mesterskab i den første sæson.

Den tredje dansker til at trække den hvide Real Madrid-trøje over hovet, var midtbanespilleren Thomas Gravesen. Efter flere succesfulde år i Everton, skiftede Gravesen i 2005 til den spanske hovedstadsklub, hvor han skulle spille sammen med stjerner som Roberto Carlos, Ronaldo, Robinho, Julio Baptista, Michael Owen og David Beckham. I Real Madrid blev Gravesen flyttet længere tilbage på banen, og fik flere defensive opgaver, end han havde haft i England – en ændring som ikke nødvendigvis tilgodeså han aggressive spillespil. Gravesen nåede dog over 30 kampe for Real Madrid inden turen gik videre til skotske Celtic.

FAQ

Fra hvilke enheder kan jeg live streame?

Du har mulighed for at følge El Clásico live på både smartphone, tablet og computer. Når du ønsker at live streame kampene mellem Real Madrid og Barcelona kan du benytte bet365’s app eller se kampene direkte i webbrowseren. Hvis du har Chromecast eller Apple-TV, kan du ligeledes se kampen på dit tv.

Hvilke andre kampe kan jeg se?

Med bet365s live stream kan du følge en lang række nationale og internationale turneringer. Udover de spændende El Clásico-opgør, kan du følge de øvrige kampe i La Liga, ligesom du bl.a. kan se Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A. Du har også mulighed for at live streame aktuelle kampe indenfor tennis – f.eks. French Open – håndbold, volleyball og meget mere.

Kræver det et abonnement?

Nej, du skal ikke tegne et abonnement for at se live stream hos bet365. Det eneste krav er, at du har penge stående på din spilkonto (eller at du har oddset på en sportsbegivenhed inden for de seneste 24 timer).

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad