NFL Live Stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

NFL Live Stream

NFL – National Football League – er den øverste professionelle liga for amerikansk fodbold i USA. Selvom sporten primært spilles i Nordamerika, har NFL vundet stor udbredelse i resten af verden, hvilket ikke mindst skyldes den store finalekamp, kendt som Super Bowl. NFL er i dag blandt de mest populære sporstligaer. Blandingen af taktik og fysik gør kampene i NFL til fantastisk underholdning, og du kan følge med i alle de spændende kampe hjemme fra sofaen.

Med en konto hos bet365 kan du følge de spændende kampe i NFL på din computer, smartphone eller tablet. Her i artiklen kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, ligesom du får et indblik i turneringens opbygning, hold og profiler.

Live Stream NFL

Få adgang til NFL Live Stream

Ved at oprette en spilkonto hos bet365 får du adgang til live stream af de populære NFL-kampe – f.eks. Conference-finalerne og naturligvis Super Bowl. Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Turneringens opbygning

NFL udgøres af to konferencer – henholdsvis National Football Conference (NFC) og American Football Conference (AFC) – som hver især består af 16 hold. Den nuværende grundstruktur blev skabt tilbage i 1970, hvor de to store fodboldligaer blev slået sammen. Ved sammenlægningen blev der skabt to konferencer med 13 hold i hver. Dette antal er så senere vokset til de nuværende 16 hold.

Konferencernes 16 hold er igen inddelt i fire divisioner, og en regulær sæson spilles over 17 kampe. Her spiller hvert hold mod de tre øvrige hold i den pågældende division ude og hjemme (i alt seks kampe), ligesom holdene spiller 11 øvrige kampe, som defineres af NFL. Tre af disse kampe tildeles på baggrund af resultaterne fra den forgangne sæson, mens de resterende otte kampe bliver delt mellem to andre NFL -divisioner.

Ved afslutningen af den regulære sæson, går de fire divisions-vindere samt de tre bedste 2’ere videre til playoff-kampene, hvor der bliver fundet en mester i hver konference. Det er i sig selv en stor ære at vinde konferencen, men den helt store hæder opnås naturligvis ved at vinde finalekampen mod den anden konference-vinder i Super Bowl.

Den regulære sæson strækker sig over 18 uger, og løber fra starten af september til starten af januar. Herefter følger playoff-kampene, inden Super Bowl afvikles den første søndag i februar. Det er altså tale om en kort og intens sæson, hvor målet i første omgang er at kvalificere sig til playoff-kampene.

Holdene i NFL

Modsat de sportslige turneringer som vi bl.a. kender fra fodboldturneringerne i Europa, er der ikke en løbende udskiftning af holdene i NFL gennem op- og nedrykning. Holdene i NFL har købt sig adgang til franchisen, og NFL er på denne måde en lukket klub. Forud for hver sæson foregår der en drafting, hvor holdene på efter tur får lov at vælge hvilke college-spillere de ønsker at tilknytte.

National Football Conference

National Football Conference består af følgende hold:

NFC East Division: Dallas Cowboys, New York Giants, Philadelphia Eagles og Washington Redskins

NFC North Division: Chicago Bears, Detroit Lions, Green Bay Packers og Minnesota Vikings

NFC South Division: Atlanta Falcons, Carolina Panthers, New Orleans Saints og Tampa Bay Buccaneers

NFC West Division: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks og St. Louis Rams

American Football Conference

American Football Conference består af følgende hold:

AFC North Division: Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns og Pittsburgh Steelers

AFC South Division: The Houston Texas, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, og Tennessee Titans

AFC East Division: Buffalo Bills, Miami Dolphins, New England Patriots og New York Jets

AFC West Division: Denver Broncos, Kansas City Chiefs, Oakland Raiders og Los Angeles Chargers

Super Bowl

Super Bowl er finalekampen mellem mestrene fra de to konferencer; National Football Conference (NFC) og American Football Conference (AFC). Super Bowl er en af verdens største sportsbegivenheder på linje med VM i fodbold, Tour de France og Wimbledon, og følges af tv-seere over hele kloden. Udover selve kampen er Super Bowl kendt for sit store halvlegs-show med verdenskendte musikere og velproducerede reklameblokke.

Super Bowl har fungeret som finalekamp for NFL siden 1966, og siden 2004 har kampen været afviklet den første søndag i februar. De mest vindende hold er New England Patriots og Pittsburgh Steelers, som hver har vundet seks trofæer. New England Patriots har været repræsenteret i 11 Super Bowl-finaler, hvilket også er rekord. De forsvarende mestre er Tampa Bay Buccaneers, som i 2021 slog Kansas City Chiefs med cifrene 31-9. Medregner man mesterskaberne fra før Super Bowl blev indført, er det Green Bay Packers der sidder på rekorden med i alt 13 mesterskaber.

Den næste udgave af Super Bowl skal efter planen afholdes den 13. februar på SoFi Stadium i Los Angeles (hjemmebane for Los Angeles Rams og Los Angeles Chargers). Her er der normalt plads til 70.000 tilskuere, men til særlige arrangementer som f.eks. Super Bowl, kan kapaciteten øges til svimlende 100.000 tilskuere.

De seneste 10 års Super Bowl-mestre

2021: Tampa Bay Buccaneers (slog Kansas City Chiefs 31-9 i finalen)

2020: Kansas City Chiefs (slog San Francisco 49ers 31-20 i finalen)

2019: New England Patriots (slog San Francisco 49ers 13-3 i finalen)

2018: Philadelphia Eagles (slog New England Patriots 41-33 i finalen)

2017: New England Patriots (slog Atlanta Falcons 34-28 i finalen)

2016: Denver Broncos (slog Carolina Panthers 24-10 i finalen)

2015: New England Patriots (slog Seattle Seahawks 28-24 i finalen)

2014: Seattle Seahawks (slog Denver Broncos 43-8 i finalen)

2013: Baltimore Ravens (slog San Francisco 49ers 34-31 i finalen)

2012: New York Giants (slog New England Patriots 21-17 i finalen)

Reglerne i amerikansk Fodbold

Amerikansk fodbold – eller blot ’football’ hvis man befinder sig i Nordamerika – er en fantastisk sport, hvor både taktik og fysik spiller en afgørende rolle. For at få det maksimale ud af en NFL-kamp, er det nødvendigt at kende lidt til reglerne. Normalt vil kampens kommentatorer gøre dig meget klogere på spillet undervejs, men det er trods alt en god idé, at have styr på de basale regler inden du tager plads foran skærmen.

Som sportsgren er amerikansk fodbold afledt af både traditionel fodbold og rugby. Historisk set blev den første kamp i amerikansk fodbold spillet den 6. november 1869, og stod mellem de to college-hold Rutgers og Princeton. I starten var regelsættet ikke fuldt fastlagt, men det fik Walter Camp snart ændret på. Camp er også kendt som ’The father of American Football’, og stod bag en lang række regler og spilforslag, som stadig benyttes den dag i dag.

Amerikansk fodbold spilles af to hold med hver 11 spillere. Banen er aflang med mål i hver ende, og måler 120 yards i længden, hvilket svarer til ca. 110 meter. Det angribende hold skal forsøge at få bragt den ovale bold frem ad banen ved at løbe med den, eller ved at kaste den. Det forsvarende hold skal til gengæld forsøge at stoppe fremrykningen, og selv få kontrol over bolden.

Det angribende hold skal præstere en fremrykning på minimum 10 yards i løbet af fire perioder – de såkaldte ’downs’. Holdene skal altså erobre ’yards’ ude på banen i en konstant slagudveksling med modstanderholdet. Avancerer det angribende hold ikke 10 yards, må de afgive bolden. Lykkes det derimod, får holdet igen fire forsøg til at sikre en fremrykning på minimum 10 yards.

Holdene scorer primært point ved at bringe bolden ind i modstandernes ’end zone’ med en ’touchdown’, eller ved at sparke bolden gennem de hævede målposter til et ’field goal’. Holdet med flest point vinder kampen. En kamp varer 60 minutter, og er inddelt i fire ’quarters’ på hver 15 minutter. Mellem 2. og 3. quarter er der en længere pause.

NFL-profiler 2021

Blandt de største stjerner i NFL finder man amerikanske Tom Brady, der ofte udråbes som en af historiens bedste quarterbacks. Brady spillede for New England Patriots fra 2000 til 2019, og har siden 2020 optrådt for de forsvarende Super Bowl-mestre, Tampa Bay Buccaneers. Brady startede sin karriere som football-spiller i college for Michigan Wolverines, og var således med i NFL’s Draft i år 2000. Det var imidlertid de færreste NFL-hold, der havde lagt mærke til Tom Brady, som blot blev valgt som den 199. spiller i årets draft (udvælgelses-ceremoni).

Brady var gået under radaren hos mange af NFL-holdene, og det skulle vise sig, at Patriots traf et overordentligt godt valg, da de fik den unge quarterback på holdet. Allerede i sin første sæson hos Patriots var Brady med til at vinde holdets første Super Bowl-titel, og Brady blev endda kåret som den mest værdifulde spiller.

I alt var Brady med til at vinde et hav af titler med Patriots, heriblandt seks Super Bowl-titler, inden han i 2020 skiftede til Buccaneer. Brady var plaget af skader i en del af 2020-sæsonen, og det er derfor spændende at se, hvor den nu 44-årige quarterback befinder sig på form-barometeret.

En anden af de fremtrædende profiler i NFL er Aaron Rodgers. Rodgers spiller for Green Bay Packers og var en del af NFL Draft i 2005. I de første år fungerede Rodgers som backup for holdets store stjerne, quarterback Brett Favre. Da Favre i 2008 skiftede til New York Jets, blev der imidlertid plads til Aaron Rodgers, som hurtigt blev fast mands på posten. Rodgers var med til vinde Super Bowl i 2010, og blev desuden kåret som ligaens mest værdifulde spiller i 2011, 2014 og 2020.

Quarterback’en er ofte den mest profilerede spiller på et NFL-hold, men der skal naturligvis også dygtige medspillere til for at vinde kampe. På positionen running back er Christian McCaffrey fra Carolina Panthers en af tidens bedste spillere. Det samme gør sig gældende for Dalvin Cook (Minnesota Vikings). Det er også vigtigt med en god ’wide receiver’, og her har Tyreek Hill (Kansas City Chiefs) vist sig som en af de bedste. Det samme kan siges om Davante Adams, som spiller sammen med Aaron Rodgers for Green Bay Packers.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame NFL?

Du har mulighed for at se NFL som live hos bet365 på din smartphone, tablet eller computer. Til live stream kan du enten bruge bet365’s app eller se kampen direkte i webbrowseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du også se kampen på dit tv.

Hvilke sportsgrene og turneringer kan jeg ellers live streame?

Hos bet365 kan du følge en lang række sportsgrene og turneringer live. Foruden NFL kan du bl.a. se fodbold fra nogle af Europas bedste ligaer som f.eks. Champions League, Premier League, Bundesliga, La Liga, og Serie A. Er du mere interesseret i andre sportsgrene, kan du f.eks. følge golf eller tennis i form af French Open.

Kræver det et abonnement?

Nej, du er ikke bundet af et abonnement for at få adgang til live stream med bet365. Du skal blot have en konto, og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto (eller have placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk