News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Liverpool Live Stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Liverpool Live Stream

Oplev spændingen på Liverpools ikoniske hjemmebane, Anfield, eller følg med når det engelske storhold gæster forskellige modstandere i de nationale og internationale turneringer. Med mesterskabet i 2019/20-sæsonen kom Liverpool FC endelig tilbage til toppen af engelsk fodbold, og klubbens dedikerede fans kunne fylde lungerne og skråle med på hymnen ’You’ll Never Walk Alone’.

Se Liverpools kampe live: Med en konto hos bet365 kan du se alle Liverpools kampe på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, og får adgang til de populære kampe med det engelske storhold.

Få adgang til Liverpool Live Stream

Ved at oprette en gratis spilkonto hos bet365 kan du få adgang til live stream af Liverpools spændende kampe. Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på kontoen, eller at du har placeret et sportsvæddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Spil på Liverpool

Ønsker du at spille på Liverpools kampe, eller på nogle af de øvrige Premier League-opgør, så kan du få inspiration og spændende odds-forslag hos Spilfiduser her.

Liverpools historie

19 engelske mesterskaber taler vist for sig selv. Liverpool er en mastodont, når det kommer til engelsk fodbold, og herudover et det blevet til hele seks Champions League-titler – mere end noget andet engelsk hold har kunnet præstere. Liverpool vandt det første nationale mesterskab i 1900/01-sæsonen, men klubbens reelle storhedstid var i 1970’erne og 1980’erne, hvor mange danske fodboldfans også fik øjnene op for det velspillende hold.

Liverpools historie er en historie med både op- og nedture. Til sidstnævnte hører naturligvis Heysel- og Hillsborough-tragedierne i henholdsvis 1985 og 1989. På Heysel Stadion i Bruxelles mistede 39 Juventus-fans livet i forbindelse med finalen i Den Europæiske Mesterholdsturnering mellem Liverpool og Juventus og på Hillsborough i Sheffield blev 96 Liverpool-fans mast ihjel under en FA Cup-semifinale mod Nottingham Forest.

Danske spillere i Liverpool

To danske spillere har en helt særlig plads i de fleste Liverpool-fans’ hjerter, nemlig Jan Mølby og Daniel Agger. Udover at være dygtige fodboldspillere, som hver især har sat et varigt aftryk på klubben, har Mølby og Agger også været fremragende ambassadører for Liverpool FC, og derved medvirket til at give Liverpools danske fanskare vind i sejlene.

Jan Mølby kom til Liverpool fra Ajax i 1984, og blev hurtigt en populær spiller i den engelske industriby. Mølby var efterfølgende med til at vinde tre mesterskaber (1985/86, 1987/88 og 1989/90) og to FC Cup-titler (1985/86 og 1991/92). I alt blev det til 292 kampe for den centrale midtbanespiller, og en imponerende målstatistik med hele 63 scoringer – mange af dem på straffespark.

Godt 20 år senere var det en anden danskers tur til at trække den ikoniske Liverpool-trøje over hovedet. Daniel Agger blev købt i Brøndby i en handel, der på dette tidspunkt var den dyreste i dansk fodbolds historie. Desværre var store dele af Aggers tid i Liverpool præget af skader, men der var ingen tvivl om forsvarsspillerens talent eller vilje.

Fra 2006 til 2014 blev det til 232 optrædener på tværs af alle turneringer for Agger, som med en vigtig scoring i CL-semifinale-returopgøret mod Chelsea i 2007, sikrede Liverpool en finaleplads. Daniel Agger spillede også hele Champions League-finalen, som desværre resulterede i et 2-1 -nederlag til AC Milan.

Liverpool-profiler 2021/22

Blandt de indlysende Liverpool-profiler finder man selvfølgelig den egyptiske angriber, Mohamed Salah. Salah har gennem flere år vist sine evner til at få netmaskerne til at blafre, og i sæsonerne 2017/18 og 2018/19 sluttede han som topscorer i Premier League. I den seneste sæson måtte Salah dog acceptere en andenplads på topscorerlisten, hvor det blev til 22 mål – et enkelt mål færre end Tottenhams Harry Kane.

I den modsatte ende af banen finder man Virgil van Dijk, der gerne regnes blandt verdens bedste forsvarsspillere. Virgil van Dijk har også en stor aktie i Liverpools nyvundne succes. En god defensiv kræver dog også en god målmand, og her har brasilianske Alisson vist sig opgaven voksen. Alisson har spillet for Liverpool siden 2018.

På midtbanen har Jordan Henderson været en oprydder i verdensklasse, og er godt på vej til at blive en klublegende på lige fod med legendariske Steven Gerrard. Da den mangeårige anfører Gerrard i 2015 skiftede til amerikansk fodbold, blev det Henderson, der kunne få lov at trække anførerbindet over armen.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame?

Du kan se live stream på smartphone, tablet og computer – enten i app eller browser.

Hvilke andre kampe kan jeg se?

Udover Liverpools kampe giver bet365 dig mulighed for at se kampe fra lang række turneringer, f.eks. Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A.

Kræver det et abonnement?

Du bliver ikke bundet af et abonnement for at se live stream hos bet365. Eneste krav er, at der står penge på din spilkonto (eller at du har spillet på en sportsbegivenhed inden for de seneste 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk