News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Golf Live Stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Golf Live Stream

Golf er blevet en utrolig populær sportsgren – ikke mindst foran fjernsynet, hvor tv-seerne kan komme helt tæt på begivenhederne. Er du også golf-fan, og har du styr på begreber som fairway, handicap, birdie, tee og bogey, så kan du roligt sætte dig til rette, når der transmitteres fra verdens største golfturneringer. Udover de klassiske turneringer som f.eks. årets fire majors, har golf-spillet også været på det olympiske program ved de seneste to olympiader. På denne måde vokser interessen og opmærksomheden omkring spillet år for år.

Med en konto hos bet365 kan du følge de spændende golf-turneringer på din computer, smartphone eller tablet. Her i artiklen kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, ligesom vi tager et kig på årets største golfbegivenheder.

Live Stream Golf

Få adgang til Golf Live Stream

Vil du gerne følge de største golfturneringer live, så kan du oprette en gratis spilkonto hos bet365, og få adgang til live stream af de populære begivenheder – f.eks. U.S. Open og de andre majors. Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

 1. Besøg bet365
 2. Log ind, hvis du allerede har en konto, eller opret en ny konto ganske gratis
 3. Sørg for at der står penge på din konto. Her du ingen penge på kontoen, kan du indbetale et valgfrit beløb. Minimumsgrænsen for en ny indbetaling er 50 kr.
 4. Vælg herefter kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
 5. Klik på den aktuelle golfturnering, du gerne vil se…

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Spil på golf

Ligesom du kan følge golfturneringerne live, kan du naturligvis også spille på en lang række interessante udfald – enten før turneringen begynder eller live efterhånden som turneringen udvikler sig. Du finder de bedste golf-odds lige her.

De bedste golfspillere

Golfens verdensrangliste i sommeren 2021 tæller hele otte amerikanere i top-10, men føres af spanske Jon Rahm. Rahm vandt bl.a. årets udgave af U.S. Open, og kampen i toppen af verdensranglisten har været tæt mellem ham og amerikanske Dustin Johnson. Verdensranglisten i golf blev indført i 1986, og den amerikanske legende Tiger Woods har med sammenlagt 683 uger rekorden for flest uger i toppen af verdensranglisten.

Den seneste verdensrangliste:

 1. Jon Rahm (Spanien)
 2. Dustin Johnson (USA)
 3. Collin Morikawa (USA)
 4. Patrick Cantlay (USA)
 5. Xander Schauffele (USA)
 6. Justin Thomas (USA)
 7. Bryson DeChambeau (USA)
 8. Louis Oosthuizen (Sydafrika)
 9. Tony Finau (USA)
 10. Brooks Koepka (USA)

De bedste danske golfspillere finder man noget længere nede ad listen. På den seneste verdensrangliste var der ingen danske spillere i top-100. Den bedst placerede dansker var Lucas Bjerregaard på en 119. plads. Af andre danske spillere på listen kan bl.a. nævnes Thorbjørn Olesen (147), Rasmus Højgaard (184), Joachim B Hansen (194) og Jeff Winther (257). Thomas Bjørn, hvis højeste placering på verdensranglisten er en 10. plads, var helt nede som nummer 810.

Årets største golfturneringer

Hvert eneste år spilles der en lang række professionelle golfturneringer verden over, og der er således god mulighed for at følge spillet live hjemme fra sofaen. De største og mest betydningsfulde golfturneringer indenfor professionel golf er de såkaldte majors. Der findes fire majors – U.S. Masters, U.S. Open, British Open og PGA-mesterskabet – som alle spilles hvert år.

Den mest vindende golfspiller i major-sammenhæng er amerikanske Jack Nicklaus, som har vundet hele 18 major-titler. Ingen danske spillere har præsteret at vinde en major, men Thomas Bjørn har med tre andenpladser været tæt på. Nedenfor kan du læse mere om de fire majors.

U.S. Masters

U.S. Masters – også kendt som Masters Tournament – er årets første major, og afvikles den første hele uge i april. Modsat de øvrige major-turneringer, afholdes U.S. Masters altid på den same golfbane, nemlig Augusta National Golf Club i Augusta, Georgia. Deltagelse i den eksklusive turnering kræver en invitation, og antallet af spillere er væsentligt lavere end i de øvrige majors.

U.S. Masters blev etableret i 1934, og siden 1949 har turneringens vinder fået overrakt en grøn jakke, som det synlige bevis på sejren. 2021-udgaven af U.S. Masters blev vundet af japanske Hideki Matsuyama. Den amerikanske golfspiller Jack Nicklaus har med seks førstepladser rekorden for flest sejre i U.S. Masters.

U.S. Open

U.S. Open arrangeres af den amerikanske golf-union (USGA), og har været afviklet siden 1898. Turneringen spilles i midten af juni, og hvis der ikke opstår forsinkelser pga. af vejret, afholdes finalen den tredje søndag i måneden. U.S. Open afholdes ikke på en fast bane hvert år, men flyttes rundt i landet. Der spilles bedst ud af 72 huller, hvor deltagerne går fire runder på en 18-huls bane.

Præcision og dygtighed er vigtige parametre i US Open, da banerne har ry for at være særdeles udfordrende. U.S. Open udmærker sig desuden ved at have den største præmiesum af de fire major-turneringer. I 2020 var den på hele 12,5 millioner dollars. I 2021 blev U.S. Open afholdt på Torrey Pines Golf Course i San Diego, hvor vinderen blev spanske Jon Rahm. I 2022 bliver turneringen spillet på The Country Club i Brookline, Massachusetts.

British Open

British open – officielt kendt som The Open Championship – er den eneste af de fire major-turneringer, der ikke spilles i Nordamerika. I stedet afvikles British Open på en af i alt 10 udvalgte baner i Storbritannien. British Open spilles traditionelt i den uge, som også indeholder den tredje fredag i juli. Der spilles bedst ud af 72 huller, men efter de første 36 huller sker et cut, så kun de 70 bedst placerede spillere går videre.

British Open er den ældste af de fire major-turneringer, og blev afholdt for første gang den 17. oktober 1860. Prestwick Golf Club i Ayrshire, Skotland var den første bane, som lagde græstæppe til den nye turnering, men siden 1873 har St. Andrews – en af verdens ældste golfbaner – også være benyttet ganske flittigt. Siden 1990 har British Open været spiller på St. Andrews hvert femte år, og spilles atter her i 2022. I 2021 blev turneringen vundet af amerikanske Collin Morikawa. Danske Thomas Bjørn sluttede på en andenplads i både 2000 og 2003.

PGA Championship

PGA-mesterskabet arrangeres af ’Professional Golfers’ Association of America’, og er traditionelt blevet afviklet i midten af august, men har siden 2019 været spillet i maj (weekenden før Memorial Day). PGA-mesterskabet blev afholdt for første gang i 1916, og spilles på forskellige baner i USA. I 2021 blev turneringen afholdt på Kiawah Island Golf Resort’s Ocean Course i South Carolina, mens den i 2022 afholdes på Southern Hills Country Club i Tulsa, Oklahoma.

Vinderen af PGA-mesterskabet får overrakt det store The Wanamaker Trophy – opkaldt efter forretningsmanden og golfspilleren, Rodman Wanamaker. Trofæet er næsten 75 cm højt, over vejer hele 12 kg. Trofæet fungerer som en vandrepokal, som skal afleveret tilbage, når en ny vinder er fundet. I 2005 var danske Thomas Bjørn tæt på at kunne løfte Wanamaker-trofæet, men måtte nøjes med en andenplads efter amerikanske Phil Mickelson, som også vandt turneringen i 2021.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame golf?

Benytter du dig af live stream hos bet365, kan du se golf på din smartphone, tablet eller computer. Du kan enten bruge bet365’s app eller følge turneringerne direkte i webbrowseren.

Hvilke sportsgrene og turneringer kan jeg ellers live streame?

Hos bet365 kan du følge en lang række sportsgrene og turneringer live. Udover golf kan du f.eks. se fodbold fra nogle af Europas bedste ligaer som f.eks. Champions League, Premier League og Bundesliga, men du kan også se håndbold, volleyball og tennis.

Kræver det et abonnement?

Nej, du behøver ikke et abonnement for at få adgang til live stream hos bet365. Du skal blot have en konto, og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto (eller have placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk