Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

EM Fodbold live stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

Europe, UEFA Euro EM

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

EM Fodbold live stream

EM Fodbold 2021 er lige på trapperne, og så skal du jo være klar til at se de mange spændende kampe. Så er det godt at have styr på, hvor du kan følge med i kampene direkte – og så endda fra din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel hjælper vi dig med at få styr på, hvordan du kan live streame EM Fodbold 2021 direkte fra din foretrukne enhed.

Det fede ved at live streame EM i fodbold er jo, at du kan følge med i kampene hvor som helst. Så behøver du ikke sidde foran fjernsynet og lede efter den rigtige tv-kanal ét minut inden kampen starter. Du behøver ikke stresse over, at du skal nå hjem med bussen, for du kan se kampen direkte på din smartphone.

Sådan live streamer du EM Fodbold 2021

I dag er der mange muligheder for at live streame EM i fodbold. Der findes et væld af online streaming tjenester, som Viaplay og Dplay, hvor du kan se kampene. Men da disse kræver abonnement, kan det hurtig blive noget af en udgift, hvis du blot ønsker at følge med i europamesterskabet i fodbold. I stedet kan du med fordel også live streame fodboldkampene og meget andet hos en af de mange bookmakere, der findes. Her har du mulighed for at live streame EM fodbold gratis.

Hos bet365 er det nemt at live streame EM Fodbold. Det kræver ikke noget abonnement, og det koster ikke noget – det kræver blot, at du opretter en konto, og har et beløb indbetalt på din konto eller har oddset inden for de seneste 24 timer.

For at komme i gang med at live streame EM Fodbold hos bet365, skal du bare gøre følgende:

  1. Smut over på bet 365’s hjemmeside, eller find deres app på din foretrukne enhed.
  2. Opret en konto og lav en indbetaling på minimum 50 kr.
  3. Sådan! Nu er du klar til at live streame EM Fodbold.

Det er altså virkelig simpelt og nemt at live streame EM Fodbold 2021 direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Du kan bare fiske din foretrukne enhed op af tasken eller lommen, og så er du klar til at se alle de spændende EM-kampe og mange andre sportsbegivenheder.

Hos de fleste bookmakere er det nødvendigt, at du har penge stående på din konto, eller du har oddset inden for de seneste 24 timer. Derpå kan du altså vælge at lade pengene stå, eller vælge at indgå væddemål for dem. Det er jo fedt, hvis der skal lidt ekstra spænding til.

Vil du gerne have lidt mere styr på, hvem der har de bedste odds i EM Fodbold 2021, kan du med fordel læse mere her.

Nu er du også godt gearet til at live streame EM Fodbold 2021, så nu skal du blot vente på, at turneringen begynder. Når du live streamer EM Fodbold og sportsturneringer hos bet365 er du sikret en knaldgod oplevelse – her er billede og lyd nemlig i topkvalitet, uanset om du vælger at se kampene på din smartphone, tablet eller computer. Og er du en af de heldige, der har en Chromecast eller et Apple TV, kan du selvfølgelig også smide kampen over på dit TV. Du kan selvfølgelig også følge med i én kamp på en af de danske TV-kanaler, mens du live streamer en af de andre, da der jo er overlap undervejs i gruppespillet. Så er du altså sikker på, at du ikke går glip af nogen af de spændende kampe og afgørende mål – pyha, sikke en lettelse!

EM i fodbold

EM i fodbold er uden tvivl en af de mest prestigefyldte fodboldturneringer, der kun er overgået af VM. Det bliver derfor spændende at se, hvem der løber afsted med EM-trofæet. Især denne gang hvor det europæiske fodboldmesterskab har 60 års jubilæum, og det derfor er lidt af en særudgave af EM.

Dette års EM bliver nemlig afholdt i hele 12 værtsbyer, hvor det normalt kun er ét land, der lægger by og stadion til. Det gør det uden tvivl til en endnu vildere fodboldfest rundt omkring i Europa, om end lidt afgrænset af corona-pandemien, der har hærget siden 2020. Det var også på grund af pandemien, at EM faktisk blev udsat til 2021, da det egentlig var sidste år, det skulle have været afholdt. Det gør det dog kun endnu mere spændende, at vi har måtte vente et år ekstra på dette mesterskab.

Favoritter i EM Fodbold 2021

I år er det både Frankrig og England der står som bookmakernes favoritter til at løbe med sejren i EM Fodbold. Lidt mærkeligt med England måske, eftersom de endnu ikke har vundet EM-trofæet på noget tidspunkt. Alligevel spås de til at have meget gode chancer for at vinde guldmedaljen – en af grundene til det er at semifinalen og finalen spilles på Wembley Stadion i London. Frankrig blev nummer to i 2016 med en overraskende sejr til Portugal, der jo som bekendt blev europamestre i fodbold.

Portugal ligger også højt som favorit i år, om end de er overhalet af Belgien og Tyskland. Belgien har heller aldrig vundet i EM, men de kan prale af at være det førende land på FIFA’s verdensrangliste. Tyskland er tidligere blevet set som et af de bedste landshold på verdensplan, og de har vundet EM hele tre gange, samt klaret sig godt i dette års kvalifikation. Også Holland står som favoritter i år, da de har et væld af stjernespillere på holdet, der nok skal få sat gang i spændingen.

Outsidere i EM Fodbold 2021

Årets outsidere er noget af en flok. Her ligger Danmark og Kroatien højt i forhold til odds. Dernæst finder vi Tyrkiet, Rusland, Schweiz og Ukraine. Danmark er i gruppe med Rusland, og vi ser dem derfor som en stor konkurrent. Især fordi de også har to gruppekampe på hjemmebane, og så klarede Rusland sig meget godt til VM i 2018. Selvom England står som favoritter i år, ligger deres naboer Wales og Skotland næsten i bunden i outsidergruppen. Helt i bund finder vi Finland og Nordmakedonien. Årsagen her til er at det er første gang nogensinde de to landshold har kvalificeret sig til EM i fodbold. De skal altså virkelig have heldet med sig og komme med en stor overraskelse, hvis de skal nå videre til 1/8-delsfinalen.

Vil du gerne læse mere om de forskellige grupper og holdene, kan du læse mere her.

Europamesterskabets historie

Det europæiske mesterskab i fodbold blev første gang afholdt i 1960, og har været afholdt hvert fjerde år siden.

Fra 1960 til 1976 deltog kun fire hold i slutrunden, men i 1980 blev det opjusteret til otte hold. I 1996 blev det til 16 hold, og ved sidste mesterskab i 2016 steg antallet af hold til 24, som vi også har i dag.

Det er bare to lande, der er løbet afsted med EM-trofæet flest gange. Det er nemlig Tyskland og Spanien der hver har tre guldmedaljer. Spanien er sågar det eneste land, der har formået at vinde to gange i streg, da de vandt i henholdsvis 2008 og 2012.

Når vi i Danmark taler om EM i fodbold, er det nok de færreste danskere, der ikke drømmer sig tilbage til 1992, hvor vi hev guldmedaljen med hjem. Vi håber og drømmer hver gang om, at denne succes vil gentage sig – så det er spændende at se, hvordan det går denne gang. Selvom vi er outsidere, om end placeret som 2’ere i vores gruppe, kan der jo komme overraskelser, ligesom i 1992. I gruppespillet har vi også den fordel, at vi spiller alle vores kampe på hjemmebane.

Uanset hvilket land der løber afsted med sejren, er det ekstra spændende dette år, fordi de i år er mesterskabets 60-års jubilæum.

Udsættelse af EM 2020 til 2021

Det var egentlig meningen, at EM i fodbold skulle være afholdt i 2020, og det var også her, det var 60-året for Europamesterskabet. Men på grund af Coronapandemien blev det besluttet at udskyde mesterskabet til 2021. Selvom vi langt fra er ovre pandemien, er vi heldigvis på vej mod bedre tider med vaccinerne. Derfor har de valgt fortsat at afholde mesterskabet i 2021. Kampprogrammet er allerede fastlagt – det kan du også finde her.

Der er godt gang i planlægningen, når det gælder sikkerhed og restriktioner i forhold til pandemien. Der kommer til at være helt særlige krav, hvad angår tilskuerne i værtsbyernes stadioner. Det var også af denne årsag, at Dublin og Bilbao måtte droppe at agere værtsbyer, da de ikke kunne overholde krav i forhold til sikkerhed og afstand, og tjansen her blev overtaget af St. Petersborg og Sevilla.

I år er det ikke blot ét land, der skal være vært for EM i fodbold. Da det er 60-års jubilæum for europamesterskabet. Derfor er det besluttet af hele 12 byer, skal være vært for den store begivenhed. Det har selvfølgelig krævet en del planlægning, men det bliver med garanti et brag af en fodboldfest rundt omkring i det europæiske landskab – pandemi eller ej.

Vi satser og håber på at alt går som det skal, og vi venter spændt på at det spændende europamesterskab går i gang.

Hvad kan jeg ellers streame på bet365?

Hvis du allerede nu har oprettet en konto hos bet365, kan du jo lige så godt bruge ventetiden på noget fornuftigt, inden EM i fodbold løber af stablen. Du har nemlig mulighed for at live streame og spille på et væld af kampe og sportsturneringer i fantastisk kvalitet. Her er også masser af andre fodboldkampe, og er du til noget helt tredje, kan du kaste dig over tennis, ishockey, håndbold eller basketball. Er det ikke nok, kan du selvfølgelig også se gæliske sportsgrene, cricket eller vandpolo.

Skal det bare være fodbold, kan du selvfølgelig også følge med i de mange forskellige ligaer og turneringer. Her er både Champions League, Premier League, Superliga, Bundesliga, La Liga og meget mere.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg streame EM i fodbold?
Du kan live streame EM Fodbold direkte fra din smartphone, tablet eller computer, både via bet365’s app eller direkte i browseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du selvfølgelig også smide kampen over på dit fjernsyn.

Kan jeg se andet end EM fodbold?
Du kan se et væld af sportsturneringer, mesterskaber og sportsgrene hos bet365. Er du glad for fodbold, kan du selvfølgelig også følge med i VM, eller se de forskellige fodboldturneringer som Champions League, La Liga, Superliga, Serie A og meget mere. Du kan også live streame tennis, håndbold, volleyball osv.

Er der ikke noget abonnement eller skjulte gebyrer?
Nej, hos bet365 skal du ikke betale for et abonnement, og der er heller ingen skjulte gebyrer. Du skal blot have en indbetaling på kontoen, når du opretter dig, eller oddse inden for 24 timer – så kan du live streame alt fra EM i fodbold til curling, eller hvad dit hjerte begærer.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad