News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

El Clasico Live Stream

Livestream

Barcelona - Real Madrid

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Barcelona

vs.

Real Madrid

Stream alle de store kampe

Barcelona - Real Madrid

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

El Clasico Live Stream

Der findes mange forskellige rivalopgør rundt om i verden, men ingen af dem kommer op på siden af kampene mellem Barcelona og Real Madrid. El Clasico – ’klassikeren’ – er ikke bare en fodboldkamp. Det er også en identitets- og nationalitetskamp. Det er kampen mellem byerne Barcelona og Madrid – de to største byer i Spanien, men også kampen mellem Catalonien og Spanien. Der er således mange følelser på spil, når holdene tørner sammen i den spanske liga, i pokalturneringen, Copa del Rey, eller i de europæiske turneringer.

Vil du gerne følge El Clasico live? Med en konto hos bet365 kan du følge de spændende kampe mellem Barcelona og Real Madrid på din computer, smartphone eller tablet. Her i artiklen kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, ligesom du får en grundig introduktion til det spanske rivalopgør. Her ser vi bl.a. på holdenes historik og tidligere profiler.

Live Stream El Clasico

Få adgang til El Clasico Live Stream

Når du opretter en spilkonto hos bet365 får du adgang til live stream af Europas største kampe – f.eks. Barcelona mod Real Madrid. Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365*
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

El Clasico

Oprindeligt henviste betegnelsen ’El Clasico’ udelukkende til kampene i den bedste spanske fodboldrække, La Liga, men i dag bruges begrebet om samtlige møder mellem de to rivaliserende klubber. Begge hold er blandt de mest succesfulde i Europa, og har efterhånden stået overfor hinanden hele 246 gange. Det er blevet til 182 kampe i La Liga, 35 i Copa del Rey, 14 i den spanske supercup, 8 i Champions League samt 6 og 1 i de to nu nedlagte turneringer Copa de la Liga og Copa de la Coronación. Herudover har holdene spillet 33 opvisningskampe mod hinanden.

El Clasico i La Liga

I La Liga har Barcelona og Real Madrid forud for 2021/22-sæsonen mødt hinanden 182 gange. Det har indtil videre givet 75 sejre til Real Madrid og 72 sejre til Barcelona. 35 kampe er endt uafgjort. I 2020/21-sæsonen stod de to storhold overfor hinanden allerede i 7. spillerunde. Hjemme på Camp Nou fik Barcelona-tilhængerne dog ikke det resultat, de havde håbet på. Allerede efter fem minutter bragte Federico Valverde nemlig gæsterne fra Real Madrid i front. Blot tre minutter senere fik hjemmepublikummet dog noget at juble over, da unge Ansu Fati bragte balance i regnskabet. I 2. halvleg sørgede Sergio Ramos (på straffespark i det 63. minut) og Luka Modrić (i det 90. minut) dog for en 3-1-sejr til kongeklubben fra Madrid.

Den 10. april – i 30. spillerunde – stod klubberne atter overfor hinanden. Denne gang foregik kampen på Santiago Bernabéu, og selvom det var udeholdet, der skulle jagte en revanche, var det de hvidklædte Real Madrid-spillere der hurtigt fik sat sig på kampen.

Efter 13 minutter sendte Karim Benzema hjemmeholdet i front, og inden der var spillet en time fordoblede Toni Kroos føringen med sin scoring til 2-0. i 2. halvleg fik Oscar Mingueza bragt spænding i kampen, da han reducerede til 2-1. 10 minutter før tid kom Martin Braithwaite på banen for Barcelona, men den danske landsholdsspiller kunne ikke forhindre et snævert nederlag. Real Madrids Casemiro blev endda udvist i de døende minutter, men hjemmeholdet kørte altså sejren hjem.

Barcelona-overtag i 2010’erne

I 2010’erne har Barcelona ellers haft overtaget, når de to hold har mødt hinanden i La Liga. I løbet af dette årti spillede de to spanske storhold 20 La Liga-kampe mod hinanden, hvilket resulterede i 11 Barcelona-sejre, 4 Real Madrid-sejre samt 5 uafgjorte kampe. Blandt højdepunkterne i disse år finder man bl.a. Barcelonas 5-0-sejr hjemme på Camp Nou i 2010/11-sæsonen. I denne sæson tabte Barcelona blot to kampe, og sluttede øverst i tabellen med 96 point. Real Madrid var dog blot fire point bagefter, og kongeklubben sluttede denne sæson af med at udradere Almeria med 8-1.

5-0-kampen den 29. november 2010 var dog en særlig oplevelse. I den intense atmosfære på Camp Nou blev der uddelt hele 13 advarsler samt en enkelt udvisning, og der var således ingen tvivl om spillernes ærgerrighed. På bænken var det en kamp mellem Pep Guardiola og José Mourinho, mens profilerne inde på banen talte Lionel Messi, David Villa, Sergio Busquetsm, Andrés Iniesta, Carles Puyol og Gerard Piqué for Barcelona, mens bl.a. Sami Khedira, Mesut Özil, Angel Di Maria, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema startede inde for Real Madrid.

Kampen blev ren opvisning for hjemmeholdet, der allerede kom foran efter 10 minutter på mål af Xavi. Inden uret rundede 20 minutter, havde Pedro Rodriguez også gjort det til 2-0. I anden halvleg scorede David Villa to gange (begge gange på oplæg af Messi) inden Jeffren Suarez gjorde det til 5-0. I kampens overtid kronede Sergio Ramos en dårlig Real Madrid-kamp med et direkte rødt kort.

El Clasicio i Copa del Rey

Mens Real Madrid fører, når det gælder El Clasico-sejre i La Liga, så ser det anderledes ud, når man kigger på den spanske pokalturnering, Copa del Rey. Her har de to klubber mødt hinanden 35 gange, hvor det er blevet til 15 Barcelona-sejre og 12 Real Madrid-sejre. 8 kampe er endt uafgjort.

De seneste pokalkampe mellem de to mandskaber blev spillet i 2018/19-sæsonen, og bestod af to semifinale-opgør. Det første opgør blev spillet på Camp Nou, og endte 1-1. Målscorerne var Lucas Vázquez og Malcom. Alt var således åbent forud for returkampen på Santiago Bernabéu, hvor holdene også gik til pause ganske lige med stillingen 0-0. Efter 50 minutters spil lykkedes det dog Luis Suárez at sætte gang i scoringerne. Raphaël Varane scorede selvmål til stillingen 0-2, inden Suárez lukkede kampen til 3-0. I finalen måtte Barcelona imidlertid se sig besejret med 2-1 af Valencia.

El Clasico i Champions League

Barcelona og Real Madrid har også stået overfor hinanden i Champions League og forgængeren – Mesterholdenes Europa Cup. Her er det blevet til 8 El Clasico-kampe fordelt på fire dobbeltopgør. Tre af disse har været semifinaler, mens det sidste var i 1960/61-sæsonens første runde.

Real Madrid har vundet tre kampe, Barcelona to mens tre er endt uafgjort. Det seneste møde var i CL-semifinalen i 2010/11-sæsonen, hvor Lionel Messi med to scoringer gav Barcelona et fantastisk udgangspunkt med en 2-0 sejr på udebane. Returkampen på Camp Nou endte 1-1. Barcelona endte også med at vinde finaleopgøret med Manchester United med 3-1.

Profiler i El Clasico

Igennem en årrække var El Clasico synonym med kampen mellem Barcelonas Lionel Messi og Real Madrids Cristiano Ronaldo – to spillere, der begge regnes blandt verdenshistoriens bedste. Lionel Messi er da også den spiller, der gennem tiden har spillet flest El Clasico-kampe, nemlig 45. Den ære deler den argentinske tekniker med den spanske forsvarsspiller, Sergio Ramos, som ligeledes har spillet 45 kampe – dog for Real Madrid.

Selvom El Clasico er forbundet med en intens rivalisering, som nogle gange kan udvikle sig til ballade både på og udenfor banen, findes der også eksempler på det modsatte. Nemlig at hjemmeholdets fans har måttet anerkende deres modstanderes talent. Et sådant eksempel finder man bl.a. i 1983 hvor Diego Maradona driblede forbi Real Madrids målmand, strøg afsted mod et tomt mål, stoppede op for at undgå en heroisk kæmpende forsvarsspiller, der gled gennem græsset, for til sidst at sende bolden i kassen. Denne aktion resulterede i massive klapsalver på Santiago Bernabéu.

Også spillere som Ronaldinho og Andrés Iniesta har modtaget klapsalver fra de mest indædte Real Madrid-tilhængere, mens engelske Laurie Cunningham i 1980 var den første Real Madrid-spiller til at få stående applaus på Camp Nou.

Det forbudte skifte

På grund af den historiske rivalisering mellem Barcelona og Real Madrid, er det ikke velset at fodboldspillere skifter mellem netop de to klubber. Alligevel var det netop hvad Michael Laudrup gjorde i 1994, hvor han byttede Barcelona ud med Real Madrid. Den danske verdensstjerne havde bl.a. vundet fire La Liga-titler i træk som en del af Johan Cruyffs ’Dream Team’, men så en begyndende metaltræthed i den catalanske klub. Samtidig havde der været nogle uoverensstemmelser mellem Laudrup og Cruyff. I Laudrups første sæson i Real Madrid var han bl.a. med til at vinde det spanske mesterskab.

Af andre spillere som har foretaget det forbudte skifte kan bl.a. nævnes den nuværende spanske landstræner, Luis Enrique, som i 1996 skiftede fra Real Madrid til Barcelona. Længe inden da havde den tyske midtbanespiller, Bernd Schuster, skiftede den modsatte vej – fra Barcelona til Real Madrid. Det skete i 1988, og Schuster blev sidenhen også træner for kongeklubben.

Profilen Luís Figo skiftede også direkte mellem de to klubber, da han i år 2000 byttede Barcelona ud med Real Madrid. En af de seneste spillere til at foretage det forbudte skifte er argentinske Javier Saviola, som skiftede fra Barcelona til Real Madrid i 2007.

Det kan være en formildende faktor, hvis en spiller ikke skifter direkte mellem de spanske storklubber, men i mellemtiden har en periode i en tredje klub. Det skete f.eks. for brasilianske Ronaldo, der nåede at optræde for både Barcelona og Real Madrid. Ronaldo havde dog en længere periode i italienske Inter, inden turen gik til Real Madrid. Her blev det til hele 127 La Liga-kampe og 83 mål.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame El Clasico?

Hos bet365 kan du se El Clasico live på din smartphone, tablet eller computer. Du kan enten bruge bet365’s app eller se kampen direkte i webbrowseren. Har du Chromecast eller Apple-TV, kan du også se kampen på dit tv.

Hvilke kampe og turneringer kan jeg ellers live streame?

Hos bet365 kan du se en lang række forskellige kampe live. Foruden El Clasico og de øvrige kampe i La Liga, gælder det bl.a. Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A. Du kan desuden se kampe indenfor tennis – f.eks. French Open – håndbold, volleyball og meget mere.

Kræver det et abonnement?

Nej, du er ikke bundet af et abonnement for at få adgang til live stream med bet365. Du skal blot have en konto, og sikre dig, at du har penge stående på din spilkonto (eller have placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.