News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Chelsea vs Manchester United Live Stream

Livestream

Chelsea FC - Manchester United

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Chelsea FC

vs.

Manchester United

Stream alle de store kampe

Storbritannien, Premier League Chelsea FC - Manchester United

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Chelsea vs Manchester United Live Stream

Der er lagt op til en klassisk storkamp, når Chelsea står overfor Manchester United i Premier League. Manchester United sluttede på andenpladsen i 2020/21-sæsonen, mens Chelsea måtte nøjes med en fjerdeplads. Begge hold er således ivrige efter at forbedre sidste års resultater, og selvom de indbyrdes opgør i den forgangne sæson endte 0-0, er spændingen intakt frem mod 2021/22-sæsonen. Begge hold leverer angrebsfodbold i verdensklasse, og der er forhåbentlig masser af mål i vente.

Med en konto hos bet365 har du mulighed for at følge de spændende opgør mellem Chelsea og Manchester United på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, og får adgang til de populære kampe med de engelske storhold.

Live Stream Chelsea vs Manchester United Premier League

Sådan får du adgang til Chelsea vs Manchester United live stream

Ved at oprette en konto hos bet365 kan du få adgang til live stream af kampene mellem Chelsea og Manchester United, ligesom du naturligvis har mulighed for at spille på alle kampene. Du har adgang til live stream hos bet365, hvis du har penge på din konto, eller har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Log ind (hvis du allerede har en konto) eller opret en ny konto
  3. Sørg for at du har penge stående på din spilkonto.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Vælg den kamp, du ønsker at se

OBS: På grund af geografiske restriktioner kan der være begrænsninger for visning af indholdet.

Danske spillere i Chelsea

Den første dansker til at vise sig frem i Chelsea [Internt Link] var landsholdsspilleren Nils Middelboe, der kom til London-klubben i 1913. Her blev han klubbens første udenlandske spiller, og nåede i alt 175 kampe for Chelsea. Mere end 70 år senere kom endnu en dansk spiller til klubben i form af forsvarsspilleren Jakob Kjeldberg. Det store gennembrud udeblev dog for Kjeldberg, der fik en ellers lovende karriere ødelagt af skader. Han nåede dog 52 Premier League-kampe for London-klubben.

Brian Laudrup blev i 1998 den tredje dansker i Chelseas historie, men hans tid i klubben blev ganske kort. Blot syv Premier League-optrædener blev det til, inden Laudrup vendte hjem til FC København. På samme tidspunkt blev Bjarne Goldbæk hentet til London-klubben, men det blev heller ikke til noget gennembrud for den tidligere FCK’er. Det samme gjorde sig gældende for Jes Høegh, som måtte indstille karrieren på grund af skader.

I nyere tid har de mest succesfulde danskere i Chelsea været Jesper Grønkjær og Anders Christensen. Grønkjær nåede 88 Premier League-kampe og 7 mål mens Anders Christensen som aktiv spiller for London-klubben fortsat kan få masser af succesoplevelser i Chelsea.

Danske spillere i Manchester United

Manchester United har gennem tiden haft fornøjelsen af fem danske spillere, men der er et navn, som overstråler de andre. Det er naturligvis Peter Schmeichel. Den danske landsholdsmålmand nød stor succes på 1990’ernes Manchester-hold, og var med til at vinde fem engelske mesterskab, tre FA Cup-titler og et Champions League-trofæ. I alt blev det til otte sæsoner og 292 kampe, inden Schmeichel i 1999 sluttede med at vinde ‘The Treble’.

Inden Schmeichel kom til Manchester, havde klubben fornøjelsen af to andre danske spillere. Den første var Jesper Olsen, som kom til klubben i 1984. I sin første sæson var han med til at vinde FA Cuppen. I alt blev det til 139 Premier League-kampe og 21 mål for Olsen, inden han i 1988 skiftede til franske Bordeaux.

John Sivebæk blev den anden dansker i Manchester Uniteds historie, da han kom til klubben i 1986. Sivebæk var den første spiller til at score under holdets nye manager, Alex Ferguson, men flere mål blev det ikke til for den danske højre back, der nåede 34 kampe for United. Herefter gik turen videre til franske Saint-Étienne.

Den fjerde dansker i Manchester United blev den unge angriber Mads Timm, der som 16-årig blev hentet til klubben. Timm opnåede dog ikke megen succes i Manchester, og fik aldrig sin debut i Premier League. Det gjorde Anders Lindegaard til gengæld, selvom den danske målmands tid i Manchester United også var præget af skader. Lindegaard måtte kæmpe med det spanske stjernefrø David de Gea, og selvom det blev til 19 optrædener i Premier League, udeblev det store gennembrud.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame?

Du kan se live stream på smartphone, tablet og computer – enten i app eller browser.

Hvilke andre kampe kan jeg se?

Udover storkampene fra Premier League giver bet365 dig også mulighed for at se kampe fra en lang række andre turneringer, f.eks. Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.