Chelsea Live Stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Chelsea Live Stream

Chelsea har de seneste år været den mest succesfulde fodboldklub i London, og der er god grund til at holde øje med holdet fra Vestlondon, når Premier League-sæsonen først er i gang. Som forsvarende Champions League-vindere er forventningerne til Chelsea og træner Thomas Tuchel helt i top. Tuchel kom til England midt i den seneste sæson, og gjorde en flot entré i England, hvor han var ubesejret i sine første 14 kampe i spidsen for Chelsea. Sæsonen endte som bekendt med et CL-trofæ og en fjerdeplads i ligaen.

Med en konto hos bet365 har du mulighed for at følge alle Chelseas kampe på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, og får adgang til de populære kampe med det engelske storhold.

Få adgang til Chelsea Live Stream

Opret en spilkonto hos bet365 og få adgang til live stream af Chelseas kampe: Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Chelsea-profiler 2021/22

Hvilke spillere skal du holde øje med i 2021/22 sæsonen? Det er et styrket Chelsea-mandskab, der skal forsøge at kravle nogle pladser op i tabellen i forhold til sidste år. London-klubben har manglet en verdensklasse-angriber, og her er valget faldet på Romelu Lukaku, som også spillede for Chelsea fra 2011 til 2014. I denne periode var Lukaku dog primært lejet ud til andre klubber, men denne gang kommer den brølstærke belgiske angriber med stor sandsynlighed til at gøre en forskel i Vestlondon.

Champions League-matchvinder Kai Havertz er også et varmt navn i Chelsea, og den unge tysker spås en stor fremtid i klubben og på landsholdet. Man kommer heller ikke udenom Chelseas spanske anfører, César Azpilicueta eller N’Golo Kanté som regnes blandt verdens bedste midtbanespillere. Set med danske øjne er det oså værd at lægge mærke til den danske forsvarskrumtap, Andreas Christensen.

Siden 2012 har det været Andreas Christensens tur til at vise de rød-hvide farver frem i London-klubben, og det har den danske landsholdsspiller gjort til perfektion. Fra 2015 til 17 var AC udlejet til Borussia Mönchengladbach, men efter returen til Chelsea har han vist sig som en sikker sidste skanse i Chelseas forsvar.

Danske spillere i Chelsea

Chelsea har i tidens løb haft flere danske spillere på holdkortet, og man skal faktisk mere end 100 år tilbage i tiden, for at finde den første. I 1913 kom den danske landsholdsspiller Nils Middelboe til London-klubben som amatørspiller. Middelboe styrede den defensive midtbane, og indtil 1923 spillede han 175 kampe for Chelsea. At det ikke blev til flere kampe skyldtes bl.a. at Middelboe var fritaget for samtlige udebanekampe, så han kunne passe sit arbejde.

Der endte med at gå 70 år, inden den næste dansker kunne trække Chelsea-trøjen over hovedet. Klubbens anden danske spiller blev Jakob Kjeldberg, som i 1993 blev hentet i Superligaklubben Silkeborg. Kjeldberg var en dygtig forsvarsspiller, som desværre fik sin lovende karriere ødelagt af skader. Han startede dog inde i FA Cup finalen i 1994 (hvor Chelsea blev slået af Manchester United med Peter Schmeichel) og nåede i alt 52 Premier League-kampe for London-klubben.

Brian Laudrup havde fra 1998 til 1999 også et kort og mindre succesfuldt ophold i Chelsea, hvor det blot blev til syv Premier League-optrædener. Meget ironisk scorede Laudrup sit eneste mål for Chelsea i København, hvor klubben sendte FCK ud af UEFA Pokalvindernes Turnering.

På samme tidspunkt blev Bjarne Goldbæk ligeledes hentet til klubben. Efter et par gode sæsoner i FCK fik Goldbæk dog ikke noget gennembrud på Chelsea-holdet, og skiftede i stedet til Fulham.

Grønkjærs vigtige scoring

Jes Høgh blev i 1999 den fem danske spiller i Chelseas historie, men ligesom Jakob Kjeldberg blev Høgh også tvunget til at indstille karrieren i en tidlig alder på grund af skader. Mere succes var der imidlertid for Jesper Grønkjær, da den hurtige kantspiller byttede Ajax Amsterdam ud med London-klubben.

Grønkjær spillede mange kampe – både i Premier League og i de øvrige turneringer – og scorede bl.a. et mål, der skulle få enorm betydning for klubben. Med sin scoring til 2-1 mod Liverpool i 2002/03-sæsonens sidste spillerunde, sikrede Chelsea nemlig ligaens fjerdeplads og adgang til næste sæsons Champions League.

Den russiske milliardær Roman Abramovich var én af dem, der holdt et vågent øje med kampen, for Abramovich var nemlig kun interesseret i at købe London-klubben, hvis man kvalificerede sig til Champions League. Chelsea blev efterfølgende købt af Abramovich, og resten er – som man siger – historie.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame?

Du kan se live stream på smartphone, tablet og computer – enten i app eller browser.

Hvilke andre kampe kan jeg se?

Udover Chelseas kampe giver bet365 dig også mulighed for at se kampe fra en lang række andre turneringer, f.eks. Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A.

Kræver det et abonnement?

Nej, du bindes ikke af et abonnement for at se live stream hos bet365. Eneste krav er, at der står penge på din spilkonto (eller at du har spillet på en sportsbegivenhed inden for de seneste 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk