News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Big 9 Spilklub: Åben for køb af andele

Der er en håndfuld kampe fra Premier League på Big 9 kuponen lørdag eftermiddag. Kuponen indeholder endvidere en enkelt match fra hhv. 1. Bundesliga og La Liga, i tillæg til to kampe fra den italienske Serie A. Se vores bud på den kommende kupon herunder, hvortil der er åbent for køb af andele

Der er en håndfuld kampe fra Premier League på Big 9 kuponen lørdag eftermiddag. Kuponen indeholder endvidere en enkelt match fra hhv. 1. Bundesliga og La Liga, i tillæg til to kampe fra den italienske Serie A.

Arsenal – Bournemouth           1                         over/under 2.5 mål

Bournemouth har fem gange spillet på udebane mod Arsenal i Premier League. Fem gange har de tabt. Det er svært at argumentere for en overraskelse, men hvor mange mål der kommer, blander jeg mig ikke i.

LYT TIL SENESTE UDGAVE AF PREMIER LEAGUE TALK HER

Chelsea – Leeds                         1x                       under 2.5 mål

Chelsea uden Thiago Silva? Som om de ikke havde problemer nok. Jeg tillader mig stadig at udelade to-tallet. De taber da ikke to gange i træk på Stamford, gør de? Begge hold har spillet målfattige kampe i den senere tid, hvorfor der satses på endnu én.

Wolves – Tottenham                x2                       over/under 2.5 mål

Wolverhampton har ikke besejret Tottenham på Molineux siden 2010. Tottenham er forbistret gode til ikke at tabe mod hold fra den nedre halvdel af tabellen. Derfor ses bort fra et-tallet.

SE OGSÅ SPILFORSLAG TIL ALLE KAMPE I PREMIER LEAGUE HER

Brighton – West Ham               1x                       over/under 2.5 mål

Og endnu en forbløffende historik. West Ham har aldrig besejret Brighton i Premier League. 11 gange har de stået overfor hinanden, siden Brighton rykkede op. Er Brighton blevet dårligere? Næ.

Aston Villa – C. Palace              wildcard

Jeg hælder egentlig til Aston Villa, men de har det ind imellem med at lave total-udfald og Palace skal vel vinde på et eller andet tidspunkt i 2023. Derfor går mit wildcard til denne duel.

Stuttgart – Bayern M.              2                         over 2.5

Der er oceaner til forskel på kvaliteten af de to klubber, og det bør Bayern lade komme til udtryk. En så klar sejr over Union Berlin må ikke spildes med pointtab i Stuttgart.

SE OGSÅ SPILFORSLAG TIL ALLE KAMPE FRA BUNDESLIGAEN HER

Atalanta – Udinese                   1x                       over/under 2.5 mål

Vi fortsætter med gode serier. Atalanta tabte ingen af deres foregående 10 kampe mod Udinese. Tag et kig på stillingen. Er der et argument for, at stimen knækker nu? Alle serier stopper på et tidspunkt, men når man har et begrænset antal garderinger til rådighed, er det trods alt en målestok at gå ud fra.

Fiorentina – Milan                     x2                       over/under 2.5 mål

Jeg afviser ikke, at jeg tættere på kickoff godt kunne finde på at flytte mit wildcard til denne kamp. Kigger Milan fremad mod Champions League og sparer nøglespillerne? Men er Fiorentina gode nok?

Atletico Madrid – Sevilla         1x                       over/under 2.5 mål

UMULIGT, at Atletico Madrid taber hjemme mod Sevilla. Ikke i sidstnævntes forfatning.

Link til kupon: https://www.bet25.dk/big9/spilklub25/pool/R7VXY954

Bemærk: ændringer kan forekomme på den endelige kupon

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk