ER EN AF DE MEST POPULÆRE BOOKMAKERE I SKANDINAVIEN, HAR GODE ODDS HVER DAG SAMT STORT SPILUDVALG

Premier League
BONUS - 1500 kr

Anmeldelse af Unibet

 • Spilfiduser

  Unibet er en bookmaker, der har mange års erfaring med branchen. De har eksisteret siden 1997 og derfor har de naturligvis også udviklet en vis ekspertise i at drive et betting-site. Det har i skrivende stund give dem et kundebase, der byder på intet mindre end 14 millioner spillere, der er fordelt i mere end 100 forskellige lande hele verden over.

  Derfor skal der ikke herske nogen tvivl om, at Unibet i dag er én af de absolust største bookmakere – ikke blot på det danske marked, men derimod på verdensplan. Du kan derfor roligt vælge at oprette dig hos , der naturligvis også har fået en spillelicens af Spillemyndigheden i Danmark, hvorfor du kan være sikker på, at alle regler overholdes.

  Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig meget incitament for at vælge som din kommende udbyder. Det bør dog også gøres klart, at de kan bryste sig af, at de af det internationale spillemagasin eGaming Review er blevet kåret som årets bettingudbyder i Europa i 2006, 2008 og 2009, og som årets live-udbyder i 2009.

 • Få en bonus på helt op til 1.500 kroner

  Når du opretter dig hos Unibet, så er der mulighed for at få en bonus, der lyder på helt op til 1.500 kr. Langt de fleste bookmakere har valgt at bevæge sig væk fra bonuskoder, hvorfor du heller ikke skal lede efter en Unibet bonuskode, hvis du gerne vil have en god velkomstbonus, når du opretter dig som ny bruger hos den respekterede bookmaker.

  I stedet har de valgt at give en bonus, der lyder på 100% af det beløb, du selv indbetaler på din spillekonto, når du opretter din bruger hos bookmakeren. Derfor vil din bonus også være afhængig af, hvor mange penge, du selv er villig til at indbetale – det skal dog gøres klart, at du maksimalt har mulighed for at få tildelt en bonus på 1.500 kroner.

  Hvis du vælger at indbetale 1.500 kr., når du opretter din konto, så får du tildelt en bonus, der lyder på 1.500 kr. Hvis du i stedet vælger at indbetale 500 kr., så lyder din bonus derfor også på 500 kr. Derfor skal det selvfølgelig også gøres klart, at du selv skal indbetale et højt beløb, hvis du ønsker at kunne sikre dig, at du får tildelt en god velkomstbonus.

 • Hvordan får jeg min bonus?

  Alle nye kunder hos Unibet får en bonus pålydende 100% på beløb, der strækker sig helt op til 1.500 kr. Der skal ikke bruges nogen bonuskode, da det blot kræver, at du opretter en konto og indbetaler et beløb på din konto, hvorefter din bonus automatisk tilføjes til din konto. Det bliver ikke meget nemmere – og det er netop dét, der er deres mål.

  Derfor er det også særdeles nemt for dig at få en god velkomstbonus, når du opretter en ny bruger hos Unibet. Det er med stor sandsynlighed også som følge af den højere grad af både simplicitet og brugervenlighed, der udbydes på Unibets platform, at de i dag kan bryste sig af, at være blandt de absolut største bookmakere hele verden over.

 • Regler og betingelser forbundet en

  Som det også gør sig gældende hos de mange andre bookmakere på det danske marked, der giver velkomstbonusser til nye brugere, så er der en række regler og betingelser, du skal sørge for at leve op til, hvis du tager imod deres bonus og efterfølgende skal udbetale både din bonus såvel som de gevinster, du har formået at opnå via dit spil.

  Hos stilles der krav til, at du skal gennemspille dit bonusbeløb såvel som dit indbetalte beløb seks gange til et odds, der lyder på minimum 1,40. Det betyder, at hvis du vælger at indsætte 1.000 kroner på din konto og derfor også får en bonus på samme beløb, så skal du omsætte for 6.000 kr. til odds 1,40, inden du kan udbetale dine midler igen.

  Derfor skal det bestemt også understreges, at du har mulighed for at finde nogle meget favorable vilkår hos Unibet, der er markant bedre end andre steder, hvor der blandt andet stilles krav til både højere omsætning og højere odds. Det er blot endnu en god grund til, at du skal vælge at oprette dig hos Unibet i stedet for én af de øvige bookmakere.

  Ydermere, så skal det naturligvis også gøres klart, at deres oprettelsesproces er meget strømlinet, hvilket betyder, at du kan være i gang med at oddse i løbet af blot ganske få minutter. Hvis du har intentioner om, at oprette en bruger hos den fodboldglade bookmaker og i samme ombæring også få udbetalt en bonus, så skal du blot følgende disse trin:

  • Klik på dette og klik “Opret konto” i højre øverste hjørne
  • Indtast dine CPR-nummer og dine øvrige personlige oplysninger
  • Klik på knappen nederst og bekræft din profil
  • Foretag en indbetaling og vent få minutter på at din bonus udbetales

  Som det også gør sig gældende hos de mange andre betting-platforme, du har mulighed for at finde på det danske marked, som også har dansk licens, så skal man selvfølgelig også logge ind med NemID hos . Det handler om, at det er noget, der stilles krav til og det samtidig også er noget, der er med til at øge sikkerheden på meget markant vis.

 • Hvordan er udvalget af spil hos ?

  Der skal ikke være nogen tvivl om, at det i høj grad er fodbold, der er i fokus hos den grønne og særdeles velkendte bookmaker, hvilket også er noget, der betyder, at de dækker alle de store markeder, du kan finde i Europa, som er med til at give dig et utal af spilmuligheder, som du ikke altid har mulighed for at finde hos de andre bookmakere.

  Som noget helt unikt, så er der også mulighed for at oddse på såkaldte “Fantasy Matches”, der i bund og grund giver dig muligheden for at spille på fantasikampe mellem diverse hold, som ikke nødvendigvis er fra hverken samme land eller division. Dertil kan du også spille på et andet unikt tiltag; “Superdouble” – forøgede odds på to udvalgte opgør.

  Ydermere, så har også gjort det muligt for deres mange brugere at kunne spille på diverse former for transferspekulationer og andre aktuelle events. Det er f.eks. muligt for dig at spille på, hvor Messi, Bendtner eller Zlatan spiller i næste sæson – det er selvfølgelig også noget, der er meget unikt og næsten kun er muligt hos Unibet.

  Samlet set, så finder du flere tusinde forskellige spilmuligheder, hvilket dertil også inkluderer diverse spil på live-betting. De har også en meget imponerende dækning af mere eller mindre obskure sportsgrene, der blandt andet tæller bandy, pesapallo og diverse former for kampsport, der meget sjældent er mulighed for at oddse på i Danmark.

 • Gode muligheder for live betting

  Hvis du er glad for live betting, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at Unibet – med garanti – er en udbyder, der er lige noget for dig. Hele døgnet og hele året rundt har du mulighed for at finde flere tusinde sportsbegivenheder, du kan spille på i realtid op Unibets live betting-platform – også selvom det er juleaftens dag.

  Du kan spille på samtlige sportsgrene, hvilket inkluderer alt lige fra fodbold og håndbold til bordtennis og snooker. Du kan være sikker på, at langt de fleste af de kampe, der kan findes i Unibets prematch-udvalg også kan findes i deres liveudvalg. Under hver af disse kampe kan der selvfølgelig også findes mange forskellige spilvarianter, du kan spille på.

  Det er dog ikke kun live betting, der er en mulighed hos Unibet, for du har også mulighed for at finde live-streaming af op til flere kampe og sportsbegivenheder. Deres streaming-muligheder er meget udvidede sammenlignet med andre bookmakere, hvorfor du både kan streame fodbold, tennis, snooker, ishockey, basketball, baseball og meget andet.

  Hvis du blot har penge på din konto eller du har placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer, så er det helt og aldeles gratis at gøre brug af live-streaming på Unibets platform, hvilket betyder, at du end ikke er nødsaget til at skulle tænde for dit TV, hvis du ønsker at følge med i den sportsbegivenhed, du har valgt at spille på hos Unibet.

 • Action Betting er et nyt koncept

  Der er tilmed endnu flere live-muligheder end de førnævnte, da du også kan finde den såkaldte Action Betting-funktion. Det er en helt unik form for livebetting, hvor dit væddemål placeres og afgøres inden for kort tid. Du har blandt andet mulighed for at spille på det næste point i tennis eller derimod det næste indkast i en fodboldkamp.

  Du har adgang til de følgende spilvarianter under Action Betting hos :

  • Fodbold (næste indkast)
  • Tennis (næste point)
  • Cricket (næste scoring)
  • Dart (Første 3×20)
  • Rugby Union (næste scoring)
  • Basketball (næste scoringsmetode)
  • Badminton (vinder af næste point)
  • Bordtennis (vinder af næste point)
  • Baseball (batter til at nå første base)
  • Ishockey (næste face-off)
  • Volleyball (vinder af næste point)
  • Squash (vinder af næste point)

HVORFOR UNIBET?

Dansk Licens
Skattefri gevinster
Populær i Skandinavien
God support
Live betting

DANSK SPILLELICENS

FAKTA OM UNIBET

Grundlægger Anders Ström
Grundlagt 1997
Børsnoteret
Kunder fra hele verden
Oversat til 20 sprog

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk