Bookmaker: Bwin

Bwin er en af verdens førende udbydere af online gambling. Du kan som spiller nyde godt af de mere end 30.000 spil, som du får adgang til via platformen. Bwin forkæler dig med et stort spiludvalg, fantastiske bonusser og professionel kundeservice.

DK 1000 BONUS

Bwin er en international spiludbyder, som har mere end 20 års erfaring i branchen. Spiludbyderen opererer i dag på en lang række markeder, heriblandt det danske, østrigske, bulgarske, italienske, græske og mange flere markeder. Bwin har licens i alle disse lande. ElectraWorks Limited med hovedbase i Gibraltar står bag spiltjenesten, som kun er blevet mere og mere populær med årene. I dag beskæftiger firmaet over 100 medarbejdere på verdensplan. Disse mange medarbejdere tager sig af alt fra kundeservice til bogholderi og risikohåndtering.

Bwin vurderer selv, at deres store, erfarne og motiverede team er hemmeligheden bag deres succes. Bwin har gennem årene mødt massiv konkurrence fra mange kapitalstærke virksomheder, men det har ikke væltet den anerkendte spiludbyder af pinden. Faktisk klarer udbyderen sig bedre end nogensinde før. Spillerne strømmer til, ligesom opmærksomheden fra både medier og influenter er stor. Bwin har så mange succesfulde år på bagen, at man næsten ikke kan forestille sig, at udbyderen ikke også vil være en dominerende spiller på markedet om både fem og ti år.

Bwin.dk er meget mere end en traditionel bookmaker. Spiludbyderen kan foruden betting også byde på poker, casino, spillemaskiner og meget andet. Der er altså noget for enhver smag, og man kan helt selv vælge, hvilken enhed man vil spille fra. Smid dig blot på sofaen med din smartphone, tablet eller computer. Du skal dog være opmærksom på minimum én ting, inden du opretter dig. Før oprettelse bør du finde en bonuskode, således at du kan indkassere en attraktiv bonus i form af gratis spilpenge eller spins. Hvordan finder jeg en bonuskode? Det kan du læse alt om i et af de kommende afsnit.

I dette afsnit vil vi kort redegøre for, hvordan du opretter en spilkonto hos den populære spiludbyder. Det er ingen større videnskab, men vi har alligevel vurderet, at en kort guide vil være på sin plads.

Først skal du klikke dig ind på www.bwin.dk, hvorefter du skal klikke på opret konto oppe i højre hjørne. Såfremt du allerede har en spilkonto, skal du naturligvis blot klikke på log ind. Er du under 18 år, så vil de kommende informationer ikke være relevante for dig, idet man skal være minimum 18 år for at deltage i pengespil. Denne regel gælder både online og offline.

Bwin præsenterer dig for en meget simpel tilmeldingsformular, som består af tre trin. I de tre trin skal du gøre følgende:

  • Trin 1 (indtast e-mailadresse, køn, fornavn og efternavn)
  • Trin 2 (indtast brugernavn, kodeord, sikkerhedsspørgsmål, valuta, fødselsdato m.v.)
  • Trin 3 (indtast adresse, by, mobilnummer, forventet spilomfang m.v.)

I tredje trin forpligter du dig også til at læse og acceptere de generelle forretningsbetingelser. Derudover kan du vælge at takke ja til en gratis velkomstbonus. Husk at markere dit ønske, såfremt du gerne vil have fingrene i den udlovede bonus. Slutteligt skal du bekræfte din identitet ved brug af din digitale signatur.

Bwin.dk byder på en forrygende mobiloplevelse via deres veludviklede app. Du kan med fordel downloade udbyderens gratis app, hvis du ønsker at spille på din smartphone eller tablet. App’en kan lige nu hentes ned via App Store.

Bwin app’en gør det muligt at spille uanset tid og sted, da man nemt kan tage sin bookmaker med på farten. Her får du altså en oplagt mulighed for at bette på fodbold, håndbold, tennis og en lang række andre sportsgrene, når du er ude. Du kan sågar spille, når du sidder på det lokale fodboldstadion og overværer en god kamp. Betting er med til at gøre hele oplevelsen sjovere og mere medrivende, idet du pludselig har noget på spil.

Bwin har siden deres indtog på det danske marked været flinke til at forkæle nye spillere med fantastiske bonusser. En stor del af disse bonusser er blevet indløst ved brug af bonuskoder. I dette øjeblik kan du få en stor velkomstbonus uden at indtaste en bonuskode. Det eneste du skal gøre er at sætte flueben i feltet omhandlende den aktuelle velkomstbonus. Dette skal du gøre i oprettelsesfasen.

Der skal ikke mere end én søgning til at finde de nyeste bonuskoder til den digitale bookmaker. Dog bør du først undersøge, om det overhovedet er nødvendigt at indtaste en Bwin bonuskode. Det er som allerede nævnt ikke altid et krav, hvorfor det er værd at undersøge nærmere. Bwin tilgodeser hovedsageligt nye spillere med deres bonustilbud og kampagner, men udbyderen husker også at belønne loyale spillere med fine bonusser.

Det er nemt at finde, indtaste og indløse en bonuskode, men du må ej forglemme, at der er nogle vilkår og restriktioner forbundet med bonusindløsningen. For at modtage den udlovede bonus vil du som regel forpligte dig til at foretage en indbetaling. Bwin kan lige nu tilbyde en 100 % bonus, hvor du får fordoblet din indbetaling. Indbetaler du eksempelvis 200 kroner, så får du 200 kroner gratis og kan dermed spille for 400 kroner. I skrivende stund lyder den maksimale bonus på 1000 kroner.

Én ting er at foretage en indbetaling for at udløse bonussen. En anden er at gennemspille bonussen. Den typiske bonus skal gennemspilles 10-15 gange, før den kan sættes til udbetaling. Bwin oplyser altid det specifikke gennemspilskrav på deres kampagneside.

Brug lidt tid på at gennemlæse samtlige vilkår og restriktioner, før du takker ja til et tilbud. Husk desuden at det er valgfrit, om du vil benytte dig af et bonustilbud.

Bwin og deres kundeserviceafdeling står altid til rådighed for dig, hvis du har problemer med at indløse en bonus.