ER ET RIGTIG GODT VALG OG HOS HENTER DU TYPISK NOGEN RIGTIG GODE ODDS

DK 1000 BONUS

Anmeldelse af Betfair

 • Spilfiduser

  Betfair har i mange år taget førstepladsen som værende dén bookmaker med dansk licens, der udbyder de højeste odds. Det betyder også, at der er gode forudsætninger for at kunne tjene gode penge hos Betfair, hvis du er glad for sportsbetting – og så kan de oven i købet også bryste sig af én af de bedste velkomstbonusser på det danske marked.

  Som ny bruger hos har du mulighed for at få helt op til 2.000 kr. i bonus. Det er også ensbetydende med, at du kan få et stort beløb af spille for, som ny bruger hos den velrenommerede bookmaker, hvis du bruger vores Betfair bonuskode, når du opretter dig. Der er ikke mange andre udbydere med dansk licens, der kan konkurrere med dette.

 • Få en bonus som ny bruger

  Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der mulighed for at få en bonus, der lyder på helt op til 2.000 kr., hvis du opretter dig som ny bruger hos Betfair. Det er én af de bedste bonusser på det danske marked i skrivende stund, men det kræver selvfølgelig også, at du selv indbetaler penge på din konto, når du har oprettet din Betfair-bruger.

  Deres bonus forudsætter nemlig, at du selv indbetaler midler, eftersom der gives en 100% bonus af det indbetalte beløb. Der gives bonus på indbetalinger, der lyder på helt op til 2.000 kr., hvilket også betyder, at du har mulighed for at få en bonus, der lyder på hele 2.000 kr., hvis du vel at mærke selv er interesseret i at indbetale dette beløb.

  Med andre ord, så er villig til at fordoble din indbetaling. Det betyder, at du f.eks. kan få 500 kr. yderligere at spille for, hvis du selv vælger at indbetale 500 kr., når du opretter dig hos bookmakeren – det giver dig 1000 kr. at spille for i alt. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være en række vilkår og betingelser forbundet med dette.

 • Betingelser og vilkår for bonus

  Hvis du vælger at acceptere en Betfair bonus, når du opretter din bruger og laver din første indbetaling på din spillekonto, så er det meget vigtigt, at du også er indforstået med, at du accepterer en række vilkår og betingelser, du skal leve op til, inden du har mulighed for at udbetale midler, du har hjemtaget i form af gevinster fra din spillekonto.

  Kort sagt, så stiller Betfair et krav til, at du skal sørge for at omsætte fire gange på minimum odds 1,80, inden du har mulighed for at udbetale eventuelle gevinster. Derfor skal du selvfølgelig også sørge for at bruge de yderligere midler med omhu, så du er sikret, at du rent faktisk får noget ud af din bonus, og den ikke blot ender med at gå til spilde.

  Ydermere, så er det udelukkende odds over 1,80, der faktisk tæller med i din omsætning, hvorfor det ikke er en brugbar løsning, at spille på odds, der er på 1 eller meget tæt på. På trods af dette, så skal det dog gøres klart, at det er én af de bedste bonusser på markedet, da deres vilkår er retfærdige og beløbet kan lyde på helt op til 2.000 kroner.

 • Forstå gennemspilskravet hos

  Som ny bruger, så er det ikke sikkert, at du helt har forstået gennemspilskravet, fordi du ikke har hørt om det før eller fordi du ikke er sikker på, hvordan det hænger sammen. Som sagt, så stilles der krav til, at din bonus omsættes for fire gange den samlede værdi af såvel dit eget indskud og din bonus, hvor sidstnævnte matcher dit indbetalte beløb 1-1.

  Det er ensbetydende med, at hvis du vælger at indsætte minimumsbeløbet, der lyder på 100 kr., så skal du omsætte for 800 kr. (100 + 100 x 4), inden du har spillet din bonus fri og dermed også har mulighed for at udbetale den gevinst, du har vundet. Derfor følger gennemspilskravet hos Betfair selvfølgelig også det beløb, du selv vælger at indbetale.

  Derfor skal det også gøres klart, at hvis du vælger at gå efter den fulde bonus, der lyder på 2.000 kr., så vil kravet til omsætningen også stige. Indbetaler du selv 2.000 kr. og får udbetalt en bonus på 2.000 kr., så skal du omsætte for 16.000 kr. (2000 + 2000 x 4), inden du har spillet bonussen fri – og det skal vel at mærke være til minimum odds 1,80.

  Endvidere, så skal det også nævnes, at der stilles krav til, at du har opnået dit gennemspilskrav inden for 90 dage. Det betyder, at du i ovenstående tilfælde har 3 måneder til at omsætte for 16.000 kr. Derfor er det også værd at overveje hvor meget og hvor ofte, du vil spille, inden du indbetaler et beløb på din spillekonto hos den engelske bookmaker.

 • Én af de største bookmakere på verdensplan

  er i sig selv en velrenommeret og stor udbyder på bookmakermarkedet. I dag har de hovedkontor i England, hvor bookmakeren drives under selskabet The Sporting Exchange Ltd. I 2016 valgte de dog at fusionere med den store spillegigant, Paddy Power, der i dag skaber den store koncern, Paddy Power Betfair, der indeholder begge selskaber.

  Dette har været med til at gøre Paddy Power Betfair til én af de absolut største online spillevirksomheder på globalt plan. De har mere end 7.000 ansatte og en omsætning, der lyder på mere end 10 milliarder danske kroner (1,2 milliarder engelske pund). Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at Betfair er én af de helt store aktører.

  Betfair viser desuden deres markant størrelse ved at indgået en række partnerskaber med en længere række af de store klubber i fodboldverdenen. De har blandt andet valgt igennem flere af sponsorere mange af de store europæiske fodboldklubber, mens de også kan bryste sig af, at være officiel bettingpartner for selveste FC Barcelona.

  Det er dog ikke kun i de store udland, at de viser deres store størrelse, for de er skam også tilstede i Danmark, hvor de har indgået en aftale med Superligaen om at være officiel bettingpartner. Derfor har du også rig mulighed for at finde rigtig gode odds på kampe spillet i den danske Superliga, hvis det er noget, der ligger inden for dit interesseområde.

 • Er blandt de bedste på markedet

  Betfair har – som tidligere nævnt – i særdeleshed valgt at udmærke sig ved at kunne tilbyde nogle af de absolut bedste odds på det danske marked. Det er noget, der gør sig gældende for såvel danske som udenlandske kampe, da det i høj grad er fodbold, der har deres fokus. Oftest markerer de også på markant vis, at deres odds er de absolut bedste.

  Det skal dog gøres klart, at der er mulighed for at forbedre dine odds yderligere, eftersom er en såkaldt spillebørs, der giver dig muligheden for at handle dine odds med andre tippere, der både giver en ekstra dimension til at oddse, mens det dog også er noget, der kan være med til at forøge dine odds og dermed også dine gevinster.

  Deres spillebørs kan bryste sig af en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent, der lyder på intet mindre end lidt over 95%. Nogle af de helt store ligaer og sportsgrene har dog en tilbagebetaling, der befinder sig på den anden side af 97%. Det skal dog gøres klart, at deres fokus er på de store markeder og det er også her, du finder de gode odds.

  Hvad ovenstående betyder er, at du sjældent har mulighed for at finde odds på markeder, der har en begrænset aktivitet. Hvis du f.eks. følger meget med i dansk fodbold i de lavere rækker, som f.eks. den danske 2. division, så er Betfair ikke den rette bookmaker for dig, da deres udvalg af odds er meget begrænset på disse mindre markeder.

 • Også et stort udvalg af live odds

  På lige fod med mange af de andre udbydere på det danske marked, så har Betfair også valgt at fokusere på live betting, der er et fænomen, der hele tiden bliver større og større blandt de danske spillere. Derfor kan du også være sikker på, at du til hver en tid vil kunne finde et udvalg af liveodds, der er uhyre stort og som også har rigtig gode odds.

  Dog adskiller live betting hos Betfair sig fra live betting hos mange af de andre aktører, der kan findes på det danske marked, hvilket blandt andet tæller Bet365, Danske Spil osv. Det gør det bl.a. ved at operere efter samme princip som de odds, der bliver spillet inden kampstart, hvorfor du også køber og sælger dine odds af andre spiller i live betting.

  Du kan dog være sikker på, at det blot er noget, der er med til igen at sikre, at du som bruger hos får de absolut bedste odds, hvis du sammenligner dem med de odds, du får hos de andre bookmakere. Dertil skal det også gøres klart, at du kan følge med i kampen via deres platform, hvor de live-streamer en stor del af kampene.

HVORFOR BETFAIR?

Dansk Licens
Skattefri gevinster
Spillebørs
God support
Live betting

DANSK SPILLELICENS

FAKTA OM BETFAIR

Opstart år 2000
Verdens støreste spillebørs
En del af Sporting Exchange
Høje odds
Hjemmeside på flere sprog

© COPYRIGHT © SPILFIDUSER.DK - Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+ | ludomani.dk