Bookmaker: 888Sport

888Denmark Ltd står ikke blot bag 888casino og 888poker, men også 888sport, som må siges at være en gigantisk succes. I dag kan man nærmest ikke finde en sportsinteresseret dansker, som ikke har kendskab til 888sport. Den velkendte udbyder af sportsvæddemål slår sig på at være en af de førende udbydere herhjemme med sine mange interessante spil, mobil app, attraktive tilbud og meget andet.

888sport har, som navnet antyder, specialiseret sig i at udbyde sportsvæddemål. Bookmakeren udbyder flest væddemål inden for fodbold, ishockey, basketball, håndbold, volleyball og rugby, men den komplette liste over sportsgrene tæller selvfølgelig også mange andre sportsgrene end disse. For at finde ud af, hvad du kan bette på lige nu, skal du enten klikke på odds eller live i topmenuen. I live kategorien finder du en oversigt over de begivenheder, der finder sted lige nu. Antallet af live væddemål kan selvfølgelig variere alt efter årstid, tidspunkt på dagen og en håndfuld andre faktorer.

Leder du efter en specifik kamp, så anbefales du at bruge den smarte søgefunktion. Du kan med fordel bruge søgefunktionen, hvis du ikke umiddelbart kan finde kampen i oversigten over aktuelle begivenheder. Der kan af og til være så mange kampe i gang på én gang, at det kan synes uoverskueligt at finde den ønskede kamp. I venstre side af skærmen er alle de aktuelle begivenheder sorteret efter popularitet og sportsgrene.

888sport byder på nogle af markedets absolut bedste odds på tusindvis af kampe og turneringer fra hele verden. Alle kan gå ind og kigge nærmere på udbyderens odds. Det kræver nemlig ikke, at man er registreret. Dog skal du være registreret bruger for at placere et væddemål, da gratis betting ikke er en mulighed i øjeblikket. For at finde den bedste bookmaker kan man med god grund sammenligne odds på kryds og tværs. 888sports odds hører til blandt de suverænt bedste på markedet.

888sport har for længst indset, at deres spillere ofte er på farten. Med den viden i baghovedet har de valgt at udvikle en mobil app. Denne mobile app er siden lanceringen blevet downloadet af mange tusinde danskere, som nyder at spille via smartphone og tablet. Du kan ved at angive dit mobilnummer på hjemmesiden få tilsendt et link direkte til app’en. Du kan også bare søge efter app’en via den platform, du normalt henter apps fra. Den mobile app er selvfølgelig forbeholdt registrerede brugere.

Hvad enten du skal indbetale eller udbetale penge, så kan du nemt og sikkert gøre det via den krypterede betalingsside. De accepterede betalingsmetoder er forskellige fra land til land, men for danskernes vedkommende kan man vælge mellem betaling med betalingskort, bankoverførsel og en række andre metoder. 888sport arbejder målrettet på at udvikle et ansvarligt spillemiljø. Det gør de ved at give deres brugere mulighed for at sætte personlige indbetalingsgrænser. Benyt dig af det tilbud, hvis du er bange for at bruge flere penge på betting, end din økonomi tillader.

888sport.dk er muligvis landets mest brugervenlige, sikre og overskuelige spilplatform, men det betyder selvfølgelig ikke, at man aldrig kan få brug for kompetent hjælp. Den digitale bookmaker har siden begyndelsen vægtet kundeservice meget højt.

Bookmakeren kan kontaktes telefonisk på alle ugens dage fra morgen til aften. Du finder de aktuelle åbningstider ved at klikke på kontakt os i bunden af hjemmesiden. Foruden den telefoniske kontaktmulighed kan du også vælge at sende en e-mail. 888sport oplyser, at de tager alle henvendelser seriøst og bestræber sig på at besvare skriftlige henvendelser inden for få hverdage. Haster din henvendelse, så bør du kontakte kundeservice pr. telefon. Det kan du for eksempel gøre, hvis du har spørgsmål til oprettelse, indbetaling e.l.

888sport vil med glæde høre fra dig, hvis du har spørgsmål, input eller andet. Du kan som udgangspunkt forvente at tale med en dansktalende medarbejder.

888sport er langt fra den eneste udbyder af sportsvæddemål, så hvilke argumenter er der for at vælge denne udbyder? Netop det spørgsmål dukker op i hovedet på mange danskere på jagten efter den bedste bookmaker.

888sport er fortsat en relativ ny bookmaker på det danske marked, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at udbyderen har adskillige års erfaring globalt set. Med andre ord er der tale om en yderst kompetent og rutineret bookmaker, som kender sine brugere og forstår deres behov.

Herunder vil vi kort gennemgå, hvorfor 888sport er værd at stifte bekendtskab med:

  • Stort udbud af sportsvæddemål (mange tusinde kampe og turneringer)
  • Skattefrie gevinster (888sport opererer under dansk spillicens)
  • Høj sikkerhed (gælder både oprettelse, indbetaling og udbetaling)
  • Højt kundeserviceniveau (via telefon og e-mail)
  • Løbende bonustilbud, kampagner og belønninger

Nu kender du de fem vigtigste fordele ved denne bookmaker, men du vil helt sikkert finde ud af, at der er endnu flere fordele ved udbyderen. I stedet for at læse dig til det hele bør du næsten selv opleve det med egne øjne. Det vil du ikke fortryde.

888sport er ifølge brugerne en af de mest passionerede og pålidelige bookmakere i verden. Vil du gerne vide mere om, hvad andre brugere synes om bookmakeren, skal du læse nogle af de mange anmeldelser, der er blevet skrevet og offentliggjort online. Du kan også skrive din egen personlige anmeldelse, hvis du har noget på hjerte.

Det er svært at forestille sig, at 888sport kan byde på flere fordele, end dem vi allerede har været inde på, men der er ikke desto mindre endnu en fordel ved bookmakeren. En sidste nævneværdig fordel er, at udbyderen altid har en række fine bonustilbud.

Lige nu kan du få 100 % ekstra på din første indbetaling ved at indtaste en 888sport bonuskode i forbindelse med oprettelsen. For overskuelighedens skyld guider vi dig trin-for-trin, så du nemmere kan få indløst den ønskede bonus:

  1. Opret konto
  2. Indtast den oplyste bonuskode og foretag en indbetaling
  3. Få 100 % bonus på indbetalingen
  4. Omsæt bonussen mindst 10 gange

Du kan indbetale fra 70 kroner og op til 1000 kroner, hvis du ønsker at indløse den attraktive velkomstbonus. Indbetaler du eksempelvis 300 kroner, så får du 300 kroner oveni. For at læse den fulde bonuspolitik skal du besøge hjemmesiden. Her vil du også kunne finde den nyeste 888sport bonuskode. En bonuskode er normalt gyldig i få uger eller måneder. Det kan svinge meget, hvorfor det er svært at sige noget generelt om dette.

En 888sport bonuskode vil kun i meget få tilfælde være personlig. Derfor kan du sagtens dele den fundne bonuskode med venner og bekendte, ifald de også interesserer sig for sport og gambling. Det giver god karma at hjælpe andre.

888sport bonusser er næsten altid henvendt til nye spillere. Dette afsnit vil derfor være mest interessant for dig, som ikke allerede har en gyldig spilkonto.

Som ny spiller skal du klikke på kampagner i den øvre menu. Herefter skal du klikke på velkomstbonus, så du kan blive klogere på, hvad den aktuelle bonus indebærer. Der kan sagtens være flere bonustilbud på samme tid. Er det tilfældet, skal du vurdere, hvilken bonus der er mest attraktiv for lige netop dig. Nogle af bonusserne er lettere at indløse end andre.