Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Betting sider i Danmark 2021

Siden det for nogle år siden blev lovligt at reklamere med spilsider på tv i Danmark, er populariteten steget kraftigt. Vi danskere elsker at krydre vores hverdagen med lidt ekstra spænding. Der er derfor efterhånden rigtig mange betting sider i Danmark.

I gamle dage krævede det at oddse at man var villig til at tage ned til den lokale købmand. Det kan virke som længe siden. Dog skal vi faktisk ikke meget mere end en 10-15 år tilbage før det var normalen. Det var før smartphonens overtagelse af verden på godt og ondt.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Selvom nostalgikerne nok engang imellem savner den gode gamle odds kupon, har teknologien dog ført masser af gode ting med. Det gælder blandt an det de mange betting sider der nu er tilgængelige. For nogen lyder der farligt og skræmmende. Sandheden er dog at langt de fleste mennesker har glæde og gavn af online betting sider.

Hvis man spiller ansvarligt og kun spiller for det man har råd til, venter der masser af sjov og underholdning. Betting sider i Danmark er kommet for at blive og de er efterhånden tilgængelige overalt. Så i stedet for at lade sig frastøde, kan man lige så godt omfavne det uundgåelige.

Bedste betting sider 2021

Det ville nærmest tage et helt menneskeliv at løbe alle betting sider der findes igennem. For at finde de bedste betting sider 2021 har vi håndplukket dem vi i forvejen vidste ville være gode kandidater. Der er bare en grund til at de store er store: det er fordi de gør et eller andet rigtigt.

Vi har dog ikke valgt de bedste betting sider 2021 ud fra skøn. Vi har gået de forskellige betting sider efter i sømmene og undersøgt deres forskellige afkroge. Nogle af de vigtigste parametre har været: brugervenlighed, indbetaling og udbetaling, hvor høje odds der tilbydes, kampagner, bonusser, velkomstbonusser. Vi har også kigget på serviceelementer såsom livestreaming, livebetting og kundeservice.

Bet365

Hvis ikke den største, så i hvert fald en af de største bookmakere derude. Bet365 vinder på alle parametre. Du har sikkert også set deres reklamefremstød mere end en gang på tv. De har sågar reklamer med opdaterede odds i halvlegen i f.eks. de store fodboldkampe.

Bet365 tilbyder også en af markedets bedste tekniske løsninger. Lynhurtig hjemmeside og en fantastisk software bag den tilhørende app. Det er en live betters våde drøm når tingene bare sker i løbet af ingen tid. På den måde ligger skylden aldrig hos Bet365 hvis man misser det gyldne odds forslag.

Bet365 kan også bryste sig af et højt oddsniveau og et bred udvalg af sportsgrene og ligaer. Bet365 er med andre ord svær at slippe igen, når man først har oplevet at spille der.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Unibet

Endnu en af de helt tunge drenge blandt de danske odds sider. Unibet blev i sin tid lavet med en vision om at give sine spillere bedre grundlag for deres væddemål. Det vil sige at Unibet ofte har gjort forarbejdet for dig og de odds du potentielt ønsker at lave.

Der vil ofte være tilhørende statistikker og forklaringer over et givent væddemål. Det gør Unibet til en fantastisk bookmaker at starte ud hos.

Et stort plus på hos Unibet, er det de kalder Unibet TV. Her er et kæmpe udvalg af fodboldkampe, tennis, amerikansk fodbold og basketball at vælge imellem. Alt det kræver er at du har penge stående på din konto. Unibet holder deres ord når de siger at de er ”af spillere, for spillere”.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Betfair

Betfair er endnu en af de helt store internationale bookmakere med dansk spillelicens. De skiller sig ret markant ud ved at tilbyde deres såkaldte spillebørs. Her handler du indbyrdes med dine odds, i samme stil som på et aktiemarked. Det er en ret interessant funktion som få andre tilbyder.

Betfair og deres spillebørs egner sig måske ikke til nybegyndere. Heldigvis tilbyder Betfair også traditionelle odds. De udmærker sig også ved at have relativt mange kampagner og bonusser til deres eksisterende kunder. Her er de også et par skridt foran mange af deres konkurrenter.

Med særligt fokus på det britiske marked, er Betfair en interessant og anderledes bookmaker der i den grad har revolutioneret betting industrien.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

LeoVegas

LeoVegas er et af de hurtigst voksende betting sider i Danmark og med god grund. De har et meget indbydende design, og en fantastisk kundeservice. Om man kan lide deres infamøse reklamer med Uffe Holm eller ej, så må man give dem at de har fat i den lange ende.

LeoVegas fordel ligger i deres brugervenlighed og det gør også dem til et rigtig godt sted at starte for nye spillere. Kombineret med deres lettilgængelige kunderservice føler man altid at ens penge er det rigtige sted hos LeoVegas.

LeoVegas tilbyder også livestream på kampe, hurtig live odds service. De kan derfor også velfortjent bryste sig af flere forskellige priser.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

NordicBet

Hovedsponsor af den næstbedste fodboldrække i Danmark og med god grund. NordicBet specialiserer sig nemlig i sport i de nordiske lande. Hvis du drømmer om at få love at spille på dansk seriefodbold, er det sågar muligt her.

NordicBet skiller sig også ud ved deres ret lukrative velkomstbonus, hvor du får op imod 500 kr. i freebet ved første indbetaling. Her kan de fleste af konkurrenterne ikke være med. Det understreger NordicBet’s succes at de nu også er tilgængelige i flere andre lande udenfor Norden. Det er dog stadig det bedste sted at oddse, hvis man er til sport i Skandinavien.

NordicBet er ligeledes med i front når det gælder brugervenlighed og design på hjemmesiden. De tilbyder også en lige så fin mobil app, til dem der ønsker at benytte sådan en.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Mr. Green

Endnu en af de bookmakere der har formået at mase sig frem gennem mængden af online betting sider. Det startede som et casino, men er ret hurtigt blevet mange danskeres foretrukne betting side. Det skyldes den enkle overskuelighed.

Mr. Green praler også i deres reklamer af de mange priser de har vundet. Det har også været med til at skabe en tryghed blandt nysgerrige nye spillere. Er man ikke sportsinteresseret, tilbyder Mr. Green også mange ”skæve” væddemål. Det kan f.eks. være politik eller Melodi Gran Prix.

Mr. Green er heller ikke nærige med deres bonusser, og det gør at det er en bookmaker der vil falde i manges smag.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

ComeOn

Kan du huske dengang i folkeskolen, da der pludselig stod en ny dreng i døren ind til klasselokalet? Han var velklædt, havde lækkert hård og var god til sport. Sådan en dreng er ComeOn. Selvom ComeOn er forholdsvis ny på markedet, har de fra start haft styr på tingene.

Stort udvalg af sport på højde med konkurrenternes og deres livebetting fungerer også upåklageligt. Der hvor ComeOn har lavet en genistreg, er med deres bonusbar. Når du spiller på ComeOn, optjener du samtidig bonuspoint, som du kan omdanne til endnu mere sjov på side.

ComeOn er den nye frække dreng i klassen der giver de andre kamp til stregen.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Bwin

Et af verdens største bookmakere. De har formået at sætte sig som en rigtig tung spiller på det verdensomspændende betting marked. Ligeledes har de fundet vej til de danske spillefugles hjerter.

Det skyldes blandt andet deres enormt hurtige og høje odds på forskellige sportsbegivenheder. Til de af jer der godt kan lide at være tidligt ud med odds, er det hos Bwin det sker. Deres odds er ofte højere end konkurrenternes når de lige er blevet udbudt.

Bwin har også en fantastisk verden af bonusser, der hele tiden forkæler dig som spiller. Der mangler med andre ord ikke noget hos Bwin. Deres imponerende sportskatalog er ligeledes et kæmpe plus.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Cashpoint

Siden sit indtog i Danmark i 2012 har Cashpoint haft sin fremgang hos de danske spillere. Cashpoint har ikke helt så stort et udvalg som sine konkurrenter. Til gengæld tilbyder de en fornem velkomstbonus, som de færreste kan være med på.

Ligeledes er Cashpoint også ganske gavmilde overfor deres faste kunder, med lækre bonusser og kampagner. Vi har også oplevet flere gange, at Cashpoint tilbyder højere odds end konkurrenterne. Cashpoint har et fornuftigt udvalg og der er derfor god grund til at oprette en bruger hos dem.

Du får ligeledes en hjemmeside, der er meget simpel og overskueligt. Det tæller også op i det samlede regnskab.

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Sådan finder vi de bedste betting sider 2021

For den uerfarne læser der gerne vil i gang med at spille, definerer vi lige de forskellige termer som vi især ser på når vi skal finde de bedste betting sider 2021:

Odds:
Et odds er hvad bookmakerne mener et væddemål har af værdi. Med andre ord: hvor sandsynligt er det at det valgte scenarie kommer til at ske? Markedet vil løbende regulere sig selv, men der kan ofte være væsentlig forskel på oddsniveau på de forskellige betting sider. Vi vil naturligvis give flere point jo højere odds en betting side tilbyder

Brugervenlighed:
Der er stor forskel på hvordan de forskellige betting sider har opbygget deres side. Det er tydeligt at nogle fokuserer på nye spillere, og andre fokuserer på erfarne spillere. Uanset hvad vil vi altid gå med de betting sider der formår at appellere bredt. Og de findes heldigvis.

Indbetaling og udbetaling:
Der er ingen tvivl om at betting sider helst vil have at du indbetaler til din konto. Det siger sig selv. Rigtig mange betting sider har det med at gemme udbetalingsknappen dybt inde i deres system, så det nærmest er umuligt at finde den. Det synes vi ikke er ok. Indbetalingen er naturligvis og vigtig hvis man skal reagere hurtigt i en live kamp hvor man lige sidder med det gode bet. Når både indbetaling og udbetaling spiller, er man hos os med i kapløbet om de bedste betting sider 2021.

Bedste odds bonus:
Der er ingen grund til at pakke noget ind. Betting sider tilbyder ikke bonusser for at være venlige som sådan. De tilbyder dem for at få dig til at komme i gang med at spille hos dem. Fair nok. Men hvis man som spiller formår at spille ansvarligt, er der masser af odds bonusser at hente rundt omkring. Vi har naturligvis fundet de betting sider, der er mest gavmilde med deres odds bonus.

Live betting:
Der hvor det rigtig bliver sjovt når man skal oddse, er ved live betting. Her kan man virkelig pifte enhver sportsbegivenhed op, ved konstant at følge kampen og oddse på hvad der sker næst. De fleste danske betting sider tilbyder live betting, men hvordan de hver især er udført er forskellig. Jo bedre og mere responsivt system de danske bettingsider har, jo højere rangerer de naturligvis hos os.

Kundeservice:
Selv rutinerede oddsere kan komme i tvivl eller have spørgsmål. Derfor skal de bedste betting sider 2021 have en solid kundeservice der er nem og hurtig at komme i kontakt med. Det er trods alt ens penge vi snakker om her, så det er rart hurtigt at kunne får svar på sine spørgsmål hvis der er tvivl om noget.

Tilgængelighed:
Der findes ikke en mere ærgerlig følelse end at have lyst til at lave et bet men ikke være i stand til det. Især hvis det bet senere viste sig at skulle gå hjem. For at være blandt de bedste betting sider 2021 skal man kunne tilgå siden alle steder. Her mener vi at alt skal spille både på computer, tablet og mobil. Er en betting side nemt tilgængelig via lækker software eller en hurtig hjemmeside, tæller det op i kampen om bedste betting sider 2021.

Som du kan læse, er det ikke bare sådan lige at finde de bedste betting sider 2021. Der er også flere parametre end ovenstående som spiller end, men de listede der de vigtigste. Vi skal snart ind på hvilke betting sider vi anbefaler. Først skal vi dog tale lidt om betting sider med dansk licens, og hvad det vil sige.

Masser af odds sider

Engang var odds forbeholdt ”Dansk Tipstjeneste”, eller det der i dag hedder ”Danske Spil”. Dengang fandtes der ingen online betting sider i Danmark. Skulle man oddse, var det på ”den lange” med kuglepen og oddshæfte.

I dag er bookmakernes odds konstant under overvågning og de skifter flere gange dagligt.

Med så mange betting sider i Danmark, kan det være svært at vælge. Det er en jungle at finde den bedste odds side.

Nogen holder sig loyalt til en side, fordi man kender de pågældende bettingsider. Andre skifter mellem dem og vælger efter de bedste odds.

Når der er så stor en skov af betting sider i Danmark, er det rart med en guide. Det er netop hvad vi har strikket sammen her. Nedenfor følger en udførlig guide til de bedste betting sider i Danmark 2021.

Masser af odds sider

Hvilken betting side skal du så vælge?

Det er der naturligvis ikke noget endegyldigt svar på. Det afhænger meget af dine præferencer. Men ikke desto mindre er det et ganske fint spørgsmål. Der er stor konkurrence i branchen og derfor forsøger alle betting sider at slå sig på forskellige ting.

Selvom mange betting sider på overfladen minder om hinanden har de hver især forskellige styrker og svagheder. Nogle betting sider slår sig på høje odds, andre på brugervenligled og så videre.

Når alt kommer til alt, handler det om hvad du er til. Mange af de store betting sider tilbyder for eksempel livestream af rigtig mange kampe. Både fodbold, tennis, amerikansk fodbold og så videre.

De store betting sider har ofte den største kundebase. Derfor kan det også være en god ide at prøve de lidt mindre. De vil som regel være ivrige med deres kampagner og bonusser. Dette for at lokke nye spillere til.

Mange cirkulerer også rundt mellem de forskellige. Det kan være for at jagte det højeste odds eller den bedste bonus. Uanset hvad du er til, venter der et rent sølvfad af forskellige betting sider derude. Konkurrencen er enormt høj og alle vil have en bid af kagen. De forskellige betting sider skal derfor konstant prøve at differentiere sig fra konkurrenterne. Det kommer altid til brugerens fordel.

For nogen handler valget om betting side også om tilgængeligheden på en mobil. Har udbyderen en app eller en fornuftig mobilversion i browseren? Læs med videre og bliv mere klog på hvilke betting sider du bør kigge på.

Betting sider med dansk licens

Betting sider i Danmark Spilfiduser

Det sidste år har båret en stor stigning i af betting sites Danmark. Online betting er mere populært end nogensinde, og tv er plastret ind i reklamer fra forskellige betting sider. Alle steder bliver der lokket med bookmaker bonus, odds bonusser og velkomstbonus. Derfor findes der også mange betting sider med dansk licens.

I takt med at betting sider er blevet så populære, har spillemyndigheden også fået mere at lave. Spillemyndigheden eksisterer for at sørge for at sikre spillere mod ulovligt og ureguleret spil. De administrerer og overvåger spilmarkedet, så der ikke foregår ting der kan gå ud over spillerne.

Der er således også dem der udsteder den eftertragtede danske licens. Betting sider med dansk licens er derfor dit kvalitetsstempel på, at du sikkert kan overlade dine penge i deres hænder.

Derfor skal du vælge betting sider med dansk licens

Der er flere grunde til at du bør vælge betting sider med dansk licens. For det første, som vi tidligere var inde på, så er der sikkerheden. De største betting sider på markedet, er udmærket klar over hvordan tingene fungerer, og hvor dyrt det kan blive for dem at miste den danske spillelicens.

For det andet sørger de for at skulle du være så heldig at vinde, og det skal du naturligvis, så er dine gevinster 100% skattefrie. Det ville være ærgerligt at skulle betale omkring 40 kr. pr. 100 kr. vundet til skattefar. Det ville unægtelig tage toppen at online betting.

For det tredje er det aldrig til at regne ud hvor sikre de udenlandske sider er. Hvem står bag og risikerer du at betale skulle betale skat af gevinsten? Her skal vi heller ikke glemme sikkerheden, som igen er utrolig vigtig når vi snakker dine hårdt optjente penge.

Det er ikke forbudt at spille på udenlandske betting sider. Men med så stort et udbud, er der bare ingen grund til ikke at vælge betting sider med dansk licens.

At vælge betting sider med dansk licens er altså en rigtig vigtig faktor når du skal start med online betting. Udenlandske betting sider kan lokke med gode odds tips og tilbud. Husk dog at der ofte kan være en grund til at spillemyndigheden ikke har udstedt dansk licens til dem.

Nu skal vi til det. Listen over de danske betting sider vi har haft mest fornøjelse med. Parametrene er klare og nedenfor følger vores liste over de bedste betting sider med dansk licens.

Danske betting sites med bonus

Som det fremgår af ovenstående. Findes der et hav af danske betting sites med bonus. Har du ikke endnu taget hul på karrieren som online spillefugl, er det bare om at komme i gang med at høste.

Vores liste er blot et spadestik af danske betting sites med bonus. Der findes mange flere. Det er nærmest blevet standard at man bookmakerne tilbyder en eller anden form for velkomstbonus. Selvom disse velkomstbonusser har forskellige gennemspilskrav, kan de sagtens ende ud i gevinster.

Det bedste ved det hele er at det som regel ikke koster noget. Det er med andre ord gratis underholdning der venter hos de danske betting sites med bonus.

Vi anbefaler som sagt at dykke ned i ovenstående liste af bookmakere, men det står dig frit for selv at opsnuse endnu flere bonusser på nogle af de mange danske betting sites med bonus som vi ikke har nævnt.

Udenlandske betting sider

Som vi tidligere har været inde på, findes der et hav af udenlandske betting sider. Selvom vi også har anbefalet at man som ny starter ud med betting sider med dansk licens, betyder det ikke at udenlandske betting sider er udelukket.

Der eksisterer rent faktisk ret mange fede udenlandske betting sider derude, og de kan for nogen være interessante at udforske. Vi vil igen minde om at der kan være risici forbundet med at vælge en udenlandsk betting side. Man kommer dog som altid her i livet langt med sund fornuft. Gør dig selv en tjeneste og lav et grundigt forarbejde inden opretter en konto.

Internettet er din ven når du skal lede efter information på udenlandske betting sider. Søg på udbyderen og dan dig et indtryk. Det kan være du kan finde anmeldelser eller forummer. Ofte vil der på diverse forums være masser af larm, hvis en udenlandsk betting side har ugler i mosen.

Det kræver som regel ikke særlig lang tids søgen. Man kan ret hurtigt se om det her er noget man skal begive sig ud i eller ej. Hvis der bare er få alarmklokker der ringer, er det i vores optik ikke risikoen værd. Der findes så mange andre alternativer derude. Derfor bør man blot hurtigt søge videre blandt de mange udenlandske betting sider.

Hvorfor så overhovedet vælge udenlandske betting sider?

Indtil videre har vi ikke givet mange grunde til at vælge udenlandske betting sider. Men for nogen eksisterer der flere gode grunde til at søge mod betting sider uden dansk licens.

Som tiden går og man bliver mere og mere erfaren med online betting, finder man ofte sin ”niche”. Det vil sige at det på et tidspunkt går op for en at der er bestemte sportsgrene eller ligaer som man oftere vinder på. Betting og overtro går hånd i hånd for mange. Hvis man har held med en bestemt niche, kan det være rart at have et så bredt udvalg som muligt. Det er her mange udenlandske betting sider har et es i ærmet på de sider med dansk licens.

Det kan være at online betting på et tidspunkt bliver en mindre hobby for dig. Det er det i hvert fald for mange. Ender det sådan, så kan det være rart at der altid er en kamp at spille på. Her har mange af de udenlandske betting sider ofte et enormt bredt udvalg. Betting sider med dansk licens har også hvad der må betegnes som et bredt udvalg. Ikke desto mindre kommer de ofte til kort mod de udenlandske betting sider, der har en bred pallette af muligheder.

Mindre bøvl med udenlandske betting sider.

Nu bevæger vi os ind i på et område hvor vi stoler på at du som læser er en ansvarlig spiller. Det kan lyde ildevarslende men det er det sådan set ikke. Det vi mener er blot at udenlandske betting sider ofte ikke er under så streng kontrol som betting sider med dansk licens. Det vil sige at du for eksempel slipper for brugen af NemID.

Nu er det jo ikke fordi NemID er den største tidsrøver. De fleste overlever at skulle have nøglekortet eller app’en frem. De fleste anerkender også den sikkerhed der er i at skulle bruge sit NemID til at logge ind. Andre er dog ikke superklar på at skulle bruge NemID hver eneste gang man skal logge ind på en betting side. Det slipper man nemlig for hos de udenlandske betting sider.

Når vi startede med at skrive at vi stoler på at vores læsere spiller ansvarligt, er det fordi at udenlandske betting sider heller ikke går ind under ROFUS. ROFUS er en instans der skal hjælpe ludomaner eller folk med tilbøjelighed til ludomani. Det står for Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere.

Som navnet antyder, er det et register man kan melde sig til, hvis man mener at sin betting er ved at løbe løbsk. Det kan vi kun bifalde her på siden og vi understreger og opfordrer til at man spiller ansvarligt og kun for det man har råd til at tabe.

MEN: udenlandske betting sider hører ikke under ROFUS og derfor kan man som aktivt registrerede i ROFUS spille her.

Derfor kan udenlandske betting sider være noget for dig

Alt i alt kan vi opsummere fordelene ved de udenlandske betting sider til følgende:

Mindre bøvl med login i forhold til NemID
Her kan man spille selvom man er i ROFUS
Til tider er der et større udvalg af kampe og sportsgrene

Vi cirkulerer tilbage til vores anbefaling om at vælge betting sider med dansk licens. Men er du nysgerrig, er der ikke noget i vejen for at prøve udenlandske betting sider. Hav den sunde fornuft med, så venter der masser af god underholdning og spændende væddemål.

Som sagt er udenlandske betting siger ikke ulovlige og i de fleste tilfælde heller ikke farlige. Rigtig mange udenlandske betting sider udspringer af gambling mekkaet Malta. Malta har i mange år haft et mere afslappet forhold til betting og spil og dermed også masser af erfaring på området. Overvejer du en udenlandsk udbyder, kan det være et godt stempel, hvis den har hovedsæde på Malta.

Større bonusser hos udenlandske betting sider

En sidste ting vi bør nævne, men som også er ret attraktiv, er de større bonusser der ofte er at finde på de udenlandske betting sider. Det samme gælder gevinsterne. Det hele er bare lidt større når man først begiver sig ud på sit udenlands eventyr.

Det kan også være at man har været hele turen rundt hos de danske bettingsider. Mange vil på et tidspunkt have høstet alt hvad der er at komme efter hos betting sider med dansk licens. Når der ikke er flere velkomstbonusser at tage af, kan det være et snedigt træk at begynde at suge til sig hos de udenlandske betting sider.

Betting sider FAQ

I det foregående har vi været inde på de mange forskellige aspekter af danske betting sider. Ligeledes har vi berørt hvad det indebærer at spille på udenlandske betting sider. For lige at slutte af med et godt overblik, kommer her en FAQ. Her har vi opsummeret de spørgsmål vi ofte bliver mødt af når det kommer til betting sider.

Det vil sige at spillemyndigheden har været ind og godkende betting siden som værende egnet til at operere i Danmark. Herunder følger en garanteret sikkerhed for brugeren. Det er ligeledes med til at sikre, at man ikke skal betale skat af sine gevinster.

Det er der ikke noget endegyldigt svar på, men ovenstående liste af vores anbefalede betting sider er et rigtig godt bud. Bet365, Unibet, LeoVegas, NordicBet, Betfair, ComeOn, 888Sport, BetWay, Cashpoint, Mr. Green og Bwin er alle rigtig gode steder at starte. Kig lidt rundt på de forskellige betting sider inden du opretter en bruger.

Kort og godt kan man sige at den sunde fornuft kommer til sin ret her. Undersøg en potentiel bookmaker, og se efter at der ikke er alt for mange røde flag rundt omkring på nettet. Der kan også være krav om at du skal betale skat af din gevinst. Dette gælder dog ikke hvis udbyderen har EU-licens. 

Generelt kan man sige at det går hurtigere. Det er til dig hvor det hele bare skal gå lidt stærkere. Du slipper for eksempel for at skulle have NemID og ad lommen hver gang du skal logge på. Selve processen med at oprette en bruger er som regel også noget nemmere. Desuden finder du ofte større bonusser hos de udenlandske betting sider. Der venter flere velkomstbonusser, når de danske sider er høstet.

Som ofte er der en række gennemspilskrav før du kan få en gevinst udbetalt på en velkomstbonus. For de uerfarne, kan det godt være svært at forstå hvad der reelt set skal til før bonussen låses op til udbetaling. Derfor er ligger vores liste over de bedste betting sider 2020 også vægt på kundeservicen. Med en god kundeservice, kan du altid får en forklaring på hvad der kræves, før du kan trække pengene ud på din konto.

Hvad er ROFUS?

ROFUS står for Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. Det er et register der skal hjælpe folk der enten har mistet kontrollen over deres betting, eller er ved at miste den. Når du står registreret i ROFUS, har kan du ikke spille på betting sider med dansk licens. Du kan vælge at udelukke dig selv midlertidigt, eller på livstid. Når først du har truffet det valg, er der ingen vej ind i betting verdenen igen.

Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad