Ny Bruger
  • 2004
  • 57

tipico

DKK 1000 BONUS

SPIL HOS TIPICO

OpRET dig idag

 

Tipico er en stor veletableret bookmaker som er stiftet i Tyskland og runder snart 1000 forhandlere, Tipico har selvfølgelig en hjemmeside, mobil platform hvor der kan spilles   

VELKOMSTBONUS:

DKK 1000

VURDERING:

rating 4 ud af 5

​​

Anmeldelse af Tipico

Tipico - Spilfiduser

Tipico er en bookmaker, der har eksisteret siden 2004. De er særligt kendt for at tilbyde et spiludvalg, der er både varieret og med et væld af muligheder ved de enkelte kampe. Derfor er det også den foretrukne bookmaker blandt rigtig mange spilleglade danskere, som selvfølgelig bruger deres platform fra både desktop og diverse mobile enheder.

 

Bookmakeren er naturligvis registreret ved Spillemyndigheden, hvor de også har fået udstedt en officiel licens, hvorfor du kan være sikker på, at samtlige regler og love overholdes, hvilket giver dig gode vilkår som bruger. Blandt deres store udvalg vil du med garanti også kunne finde odds, der appellerer til dig, hvorfor de bestemt er et besøg værd.

 

Solid kvalitets bookmaker!
Tipico har alt hvad du behøver for en god bookmaker

 

OPRET KONTO NU

Tipico Bonus – Få op til 1.000 kroner i bonus

Når du opretter en bruger hos Tipico, så har du mulighed for at få udbetalt en bonus, der lyder på helt op til 1.000 kr. Hos Tipico har de forsøgt at gøre det nemt for deres kunder, hvorfor du blot skal oprette dig, indbetale minimum 100 kr., hvorefter der kvitteres med en bonus på 100% (en fordobling af det indbetalte beløb) af helt op til 1.000 kroner.

 

Hvis du ønsker at få en bonus hos Tipico, så skal det selvfølgelig understreges, at der ikke kræves en deciderede Tipico bonuskode, men at der derimod gives en bonus med udgangspunkt i dét beløb, du selv vælger at indbetale på din spillekonto. Som det også nævnes ovenfor, så er bonussen på 100% af det indbetalte beløb mellem 100 og 1.000 kr.

 

Det betyder, at hvis du vælger at indsætte 1.000 kr. på din konto, så får du også 1.000 kr. i bonus, hvilket giver dig intet mindre end 2.000 kr. at spille for, mens der dog kun er risiko ved 1.000 kr. af dem, da den resterende del af pengene ikke er dine egne. Du kan maksimalt modtage 1.000 kr. i bonus, men der skal dog minimum indskydes 100 kr.

 

Hvis du vælger at indbetale mindre end 1.000 kr., så får du naturligvis også blot tilsvarende mindre i bonus. Det er også ensbetydende med, at det er en personlig vurdering, hvorvidt du ønsker at opnå den fulde bonus eller du har det bedre med at indbetale et mindre beløb, som også vil udløse en bonus, der lyder på samme beløb som der indbetales.

 

Vilkår og betingelser for din Tipico bonus

Som det også gør sig gældende hos de mange andre bookmakere på det danske marked, der reklamerer med, at de har en bonus til alle nye brugere, så følger der selvfølgelig en række vilkår og betingelser med, hvis du vælger at takke ja til en bonus, når du opretter dig os Tipico – og disse skal opfyldes, inden du har mulighed for at udbetale gevinster.

 

Hos Tipico kræves det, at du omsætter din indbetaling samt bonus tre gange til et odds, der lyder på minimum 2,0, inden du har spillet din bonus fri. Derfor skal du også være forberedt på, at du kommer til at omsætte for 6.000 kr., hvis du vælger at benytte dig af den maksimale bonus på 1.000 kr., inden du har spillet din bonus og dine gevinster fri.

 

Hvad dette betyder er, at du også vil skulle omsætte for mindre, des mindre en bonus, du modtager. Derfor er det også nødvendigt, at du overvejer, hvor meget og for hvor mange penge, du kommer til at spille for. Er du en sjælden spiller, så er en bonus på 1.000 kr. muligvis ikke den rette løsning, da det kræver, at du omsætter for hele 6.000 kr.

 

Bredt kendskab til Tipico på det danske marked

Som det også nævnes i starten af artiklen, så blev Tipico Co. Ltd. grundlagt tilbage i 2004 og fik i denne forbindelse en licens ved det maltesiske Lotteries & Gaming Authority. Det skal dog understreges, at de sidenhen også har fået en dansk licens ved Spillemyndigheden, hvorfor du roligt kan oprette en bruger hos Tipico og spille løs på diverse odds.

 

I og med, at de har fået en dansk licens ved Spillemyndigheden, så kan du også være sikker på, at alle dine gevinster er helt skattefrie. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at deres absolut største marked er i hjemlandet Tyskland, hvor de har intet mindre end 750 fysiske butikker og samtidig sidder de også på en stor del af den online markesandel.

 

De har blandt markeret deres store position på det tyske marked ved at sponsorere tyske klubber som både Hamburger SV, Werder Bremen, SC Freiburg og 1899 Hoffenheim. Det er dog ikke kun i Tyskland, at de er aktive for i Danmark findes der pt. også mere end 20 fysiske butikker, der ligger spredt ud over landet, men primært i storbyer.

 

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at Tipico bestemt har valgt at satse på det danske marked, hvor de også har gjort meget aktivt ud af deres markedsføring. De har bl.a. indgået et samarbejde med Dansk Boldspil Union, og var indtil 2016 officiel partner for det danske fodboldlandshold, som har givet dem stor eksponering i Danmark.

 

Ydermere, så har du - med stor sandsynlighed - også set én af deres mange TV- og web-reklamer med Peter Schmeichel, der er officiel ambassadør for TIpico og deres brand. Det er blot endnu én faktor, der har været med til at udbrede kendskabet til den tyske bookmaker på det danske marked – og ikke kun blandt bettinginteresserede spillere.

 

Bredt spiludvalg – med primært fokus på fodbold

Der skal ikke lægges skjul på, at du finder et bredt spiludvalg hos Tipico, da du har mulighed for at spille på stort set alle sportsgrene, hvor professionelle atleter udfolder sig. Der er dog enkelte sportsgrene, der får mere fokus end andre, hvilket bl.a. inkluderer fodbold, tennis, håndbold, ishockey og basketball, der er de mest populære markeder.

 

Som én af de ganske få bookmakere på det danske marked, så har de også valgt at dække mindre profilerede sportsgrene, hvilket blandt andet er noget, der tæller dart, volleyball, snooker, boksning, bordtennis, strandfodbold, cricket og så videre. Derfor vil du selvfølgelig også sagens kunne spille på noget, der har lige netop din interesse.

 

Det primære fokus er fodbold

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at deres absolut største fokusområde er fodbold, hvilket også får nogle af de andre sportsgrene til at virke en kende nedprioriteret. Derfor er Tipico heller ikke det rette valg af bookmaker for dit vedkommende, hvis det ikke hovedsageligt er fodbold, du kommer til at beskæftige dig med, når du oddser.

 

Ovenstående er blandt andet noget, der understreges ved, at du ved nogle af de store europæiske fodboldkampe, som for eksempel kunne være en kamp i Premier League, har mulighed for at finde helt op mod 40-50 forskellige markeder. På de mindre ligaer og kampe vil det dog oftest være mellem 25 - 30 spiltyper, du har mulighed for at finde.

 

Andre sportsgrene kan virke lidt nedprioriteret

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så virker det som om, at Tipico bevidst har valgt at allokere en stor del af deres fokus mod fodbold, hvilket har fået en stor del af andre sportsgrene til at virke en kende nedprioriteret. Hvis du er interesseret i fodbold og det primært er dét, du kommer til at oddse på, så er det selvfølgelig ganske glimrende.

 

Er du derimod af den overbevisning, at fodbold ikke er det, du kommer til at beskæftige dig mest med, så er Tipico nok ikke det rette valg. På en stor tenniskamp – i forbindelse med f.eks. US Open – vil du typisk kun kunne finde mellem 10 - 15 varianter, og kun én handicaplinje og -linje for antal partier og sæt, som kan findes bedre andre steder.

 

Én af de markant fordele ved at vælge Tipico er dog, at de er én af de få bookmakere, der faktisk har valgt at bevæge sig ind på eSport-markedet, hvor der i øjeblikket kan tilbydes odds på for eksempel Dota 2, CS:GO, League of Legends, Starcraft 2 såvel som Call of Duty, der er nogle de absolut mest populære spil, der udøves på et professionelt plan.

 

Overordnet set, så er det dog en ganske glimrende udvalg af spil, du har mulighed for at finde og gøre brug af hos den tyske bookmaker, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at fodbold er klart bedst dækket ind, mens du kan opleve nogle væsentlige mangler i forhold til antallet af varianter, når du bevæger dig væk fra fodboldmarkedet.

 

Gode live betting-muligheder

Ét punkt som Tipico har valgt at fokusere rigtig meget på er deres live betting-del, der fungerer rigtig godt. Der er mulighed for at spille live næsten hele døgnet rundt, hvilket gør sig gældende for samtlige sportsgrene, men det skal dog understreges, at det igen hovedsageligt er fodbold, der er fokus på i denne forbindelse.

 

Hvis du har interesse for mindre sportsgrene, så er det dog også muligt, men du skal dog være forberedt på at det er i et mindre omfang, at det er noget, du faktisk har mulighed for at live oddse på.

​​​​​​

Hvorfor  Tipico

flueben  Dansk Licens
flueben  Skattefri gevinster
flueben  Live betting
flueben  Support
flueben  Mobil betting

Dansk Spillelicens

spillemyndigheden

Fakta om tipico

flueben  Butik i København
flueben  Stiftet i 2004
flueben  Sponsor for tyskeklubber
flueben  Dansk hjemmeside
flueben  Snart 1000 butikker

Screenshots

bet365
bet365