Ny Bruger
  • 1986
  • 59

sportingbet

DKK 750 BONUS

SPIL HOS SPORTINGBET

Hent Bonus nu

Sportingbet er en del af verdens størreste betting og gamingselskaber, Sportingbet er helt klart en sværvægter inden for bookmakere

VELKOMSTBONUS:

DKK 750

VURDERING:

rating 4 ud af 5

anmeldelse af sportingbet

Sportingbet er en af de største udbydere af sportsbetting i verden, siden opstart i 1997 har man udbygget forretningen hvert år og er helt klart en af de mest seriøse bookmakere i verden.

Derfor er det selvfølgelig super godt at Sportingbet også har licens hos Spillemyndigheden til at udbyde spil i Danmark, hvilket også betyder at alle dine gevinster er skattefrie.

Hos Sportingbet er der en rigtig god dækning af forskellige sportsgrene og ligaer, udover de sædvanlige sportsgrene har Sportingbet typisk lidt flere spil muligheder, blandt andet har de Snooker, MMA, Boksning og mange andre sportsgrene og her er det ikke altid at andre bookmakere kan følge med.

Når du har penge på din konto, kan du også se live fodbold og anden sport direkte fra din Sportingbet konto, når du er logget ind. Det gør unægteligt live betting endnu mere spændende, og som skrevet ikke kun på de klassiske sportsgrene men også andre.
 

En sværvægter indenfor betting
Sportingbet har et meget bredt udvalg af sportsgrene

 

OPRET KONTO NU

Sportingbet velkomstbonus

 Som ny spiller hos Sportingbet får du tilbudt 100% på dit indskud op til 750 kr. bonus, når du indbetaler penge første gang.

Sådan får du bonussen:

  1. Opret konto hos Sportingbet >>
  2. Indbetal mindst 100 Dkk
  3. Sportingbet fordoubler din bonus op til 750 Dkk

For at kunne spille for dit bonusbeløb, skal du først gennemspille indskud 5 gange på sportsvæddemål til minimum odds 1.70. 

Som altid anbeflader vi altid at man lige kigger generelle regler og vilkår igennem før man går igang med sin bookmaker

Sportingbet Liveodds

Alle bookmakere tilbyder liveodds idag og Sportingbet er bestemt også en af de bedre til denne disciplin, hos Sportingbet får du en bookmaker som dækker et meget bredt område indenfor liveodds og jeg synes ikke der er et marked som Sportingbet ikke er indover.

Udvalget er kæmpe stort hos Sportingbet om vi snakker Fodbold, Håndbold, Ishockey, Tennis, Badminton, Volleyball og mange flere, jamen så finder du dem på Sportingbet og udvalget af Spil er ganske store.

Mange af disse sportsgrene kan du ovenikøbet se på hjemmesiden hos Sportingbet.

Sportingbet kunderservice

Sportingbet har naturligvis også en velfungerende kunder support, og du har mulighed for at komme i kontakt med dem på følgende måder, og man kan altid finde disse oplysninger via hjemmesiden

Telefon +80 88 45 20

Mail danmark@sportingbet.com

 

Hvorfor Sportingbet

flueben  Dansk Licens
flueben  Skattefri gevinster
flueben  Stort udvalg af sportsgrene
flueben  Rigtig god Support
flueben  Følg med live på dine bets

Dansk Spillelicens

spillemyndigheden

Fakta om sportingbet

flueben  Stiftet i 1997
flueben  Stiftet af Mark Blandford
flueben  Opkøbte Paradise Poker
flueben  Børsnoteret i London
flueben  Hovedsæde London

Screenshots

bet365
bet365