Ny Bruger
  • 1973
  • 79

 

Varane: Ny træner skal modstå presset

Raphael Varane mener, at Real Madrids nye træner skal være klar til at modstå det store pres, der kommer på ham.


Det kom bag på det meste af fodboldverdenen, da Zinedine Zidane i sidste uge meldte ud, at han stopper som træner for Real Madrid.

Det betyder, at den spanske storklub er gået på jagt efter en ny træner, og den franske forsvarsspiller, Raphael Varane, mener, det er vigtigt, at den kommende træner kan modstå det pres, der kommer til at være på ham.

- Vi får behov for en stærk karakter. Det er ikke nemt at tiltræde som ny Real Madrid-manager, så vores nye træner skal kunne modstå presset og de høje forventninger, siger Varane.

- Zidane præsterede noget, der bliver svært at gentage. Det han opnåede på sine to og et halvt år er helt enestående. Vi spillere kommer ikke til at forvente, at den nye træner kan hente så mange trofæet på så kort tid som Zidane, slutter han.

Den 25-årige franskmand har spillet for Real Madrid siden 2011, hvor de hentede ham i Lens.

Real Madrid sluttede som nummer tre i La Liga i denne sæson, og hvis de bliver spanske mestre i den kommende sæson, kan du hente odds 2.25. Hvis Barcelona genvinder titlen, giver det odds 1.80.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :